- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.814
- 33
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Öf bunca yorumdan ben bi sana güldüm vantilatörün basıni yukari kaldırın çarpmasın.Kapıyı kilitleyin,pencere açık kalsın, vantilatör yoksa alırsınız, vantilatörün başını yukarı kaldırırsanız etkilemez, sevişmek isteyen bir şekilde yolunu bulur merak etmeyin
Konuşma sesleridir inşallah?Bizim ust komsunun sesi asaya geliyodu balkondano yuzden dikkat herkez balkonda yatiyo
daha olmadan kaygısı düsmuş desenize evli cocuklu aileler nasil yapiyorsa ole tabiki onlar uyuynca yaparsiniz gunduz yapmazsiniz olur biter
Allah sana bol uykulusundan nasip etsin, öğlen 3 saat uyuyanı bile varbebenin öğlen uykusunu boş geçen bizden değildir ya
1 saat falan uyuyorlarmış sanırım
oo 1 saatte harisson ford gibi afrika baştan sona keşfedilir
sdgklşkgş
Allah sana bol uykulusundan nasip etsin, öğlen 3 saat uyuyanı bile var
Şimdi telefonu sakince yanına bırak deUykunuzda sayıklıyorsunuz herhalde. Hadi şimdi o telefonu bırakın, bir bardak su için ve tekrar yatın.
Yok keskeKonuşma sesleridir inşallah?
Klima alırsınız olur biterBen 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Aynen. Cümle kurma tarzı, ortaya karışık bir şey yazıp kenara çekilip yorumları takip etse de cevap vermemesi vs. Konuyu okurken kullanıcı adını değiştirdi herhalde diye düşündürdü.Özgüvensiz Sema mı? Bu kanıya nerden vardın? Gerçi ikisi de hafif sayko gibi.
Neresi komik acabaÖf bunca yorumdan ben bi sana güldüm vantilatörün basıni yukari kaldırın çarpmasın.
Gülmeye yer arıyorsan demek ki,Öf bunca yorumdan ben bi sana güldüm vantilatörün basıni yukari kaldırın çarpmasın.