- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Biz gönderiyoruz kızı
Bugün teyzesine gönderdim 2 hafta gelmez
Biraz büyüsün rahat olur merak etme
İstekli bir çift olduğunu düşün iki günde bir nasıl paslayacaksın
Senin kocan yoh ki kocan yokay evli bile değilim ben daha :)
ama bu konu açılınca düşündüm evlenince kesin böyle yaparım :)
Olmaz değil ama tek şart bu olmasa gerek
Ben işimi şansa birakmam kapıyı kitlerim direkçare klima alıp kapıyı kapamak. çocuğa da kapı çalmayı öğretcez artık.
daha karnımda başlarım "anne babanın odasının kapısı çalınır sonra içeri girilir" demeye.
orada herşeyi algılıyorlarmış ya jfldkfşsdkfş
Ben işimi şansa birakmam kapıyı kitlerim direk
Bence en idiali duş kitle kapını aç suyumutfak falan hayal tabi
Sen de bi kahve içBenim çocuk yok, adam işte, bende bir aydir yasakliyim no sex no keyif seninki keyif cuğarasi benimki kederkıskanmadım
Cuğaram bilem yokhhh(kullanmiyorum)
Geçen yaz ben de öleydim ayaklarımı buzlu suya sokuyordum da biraz öle rahatlıyordum. Çok zor çok iyi anlıyorum seniValla haminneye döndüm. Menopozlu gibi sıcak basmalar. Hamilelikte kan basıncı yükseliyor onunla ilgili sanırım
Yaa geçen herife söylediğim bahane değil mi buYazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Ses eve yayılmasın diye kapıyı kapatıyorsun, uyuyacağın zaman da açıyorsun, hepsi bu, çok muhteşem akla gelmeyecek yöntemler yok yaniBen 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Ben 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Aynen sicakta zaten vıcık vıcık öffff hic cekilmez2+1 evde oturup çocuğu olanlar, yazları seks yapmıyor diye biliyorum.
Biri 7 biri 11 yaşındaKesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacamgeç kaldım sanırım bunu düşünmekte
Menapoz olmasın oYazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Bizim ust komsunun sesi asaya geliyodu balkondanVay bee şimdi o balkonda var yaaaahsjjajsjajja DEMEMİZİ Mİ BEKLİYORSUN KONU SAHİBİ