Yaz ayın da cinsel ilişki nasıl olmalı?

Kapıyı kilitleyin,pencere açık kalsın, vantilatör yoksa alırsınız, vantilatörün başını yukarı kaldırırsanız etkilemez, sevişmek isteyen bir şekilde yolunu bulur merak etmeyin
Öf bunca yorumdan ben bi sana güldüm vantilatörün basıni yukari kaldırın çarpmasın. 🤣🤣

😅😅😅daha olmadan kaygısı düsmuş desenize 😆 evli cocuklu aileler nasil yapiyorsa ole tabiki 😁 onlar uyuynca yaparsiniz gunduz yapmazsiniz olur biter

bebenin öğlen uykusunu boş geçen bizden değildir ya
1 saat falan uyuyorlarmış sanırım
oo 1 saatte harisson ford gibi afrika baştan sona keşfedilir
sdgklşkgş

Cocuk olduktan sonra seks düşünemediğin için yapamıyorsun zaten relaxxxx ol

Ben 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Klima alırsınız olur biter😝

Özgüvensiz Sema mı? Bu kanıya nerden vardın? Gerçi ikisi de hafif sayko gibi. 🤔
Aynen. Cümle kurma tarzı, ortaya karışık bir şey yazıp kenara çekilip yorumları takip etse de cevap vermemesi vs. Konuyu okurken kullanıcı adını değiştirdi herhalde diye düşündürdü. :KK70:

Yanılmışım arkadaş gülecek yer değil de sataşacak yer arıyormuş, neyse aradığı şeyi bulmuş ,
Gözüne kestirdigini dalgaya alıp alay geçen bir tayfa var ki gına geldi artık !!!

10 yıl sonra doğacak çocugunuzun büyüyüp aklı erince seslerinizi duyacağından endişeleniyorsanız sevişirken kapınızı kapatmaya ne dersiniz?

X