- 3 Ocak 2020
- 936
- 1.402
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Iki gönül bir olunca ortadan bu sıcakta bir ateş volkanik patlama oluşabilir ama sorun değil birbirinizi serinletirsinizBen 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
önemli olan istemek canımIki gönül bir olunca ortadan bu sıcakta bir ateş volkanik patlama oluşabilir ama sorun değil birbirinizi serinletirsinizsıcak falan işlemez isteyince ... Aaacı maacı bize işlemez baaacı diyerek hücum edeceksin
Aynen öyle bebişimönemli olan istemek canım
ev dediğin nedir
alt tarafı 2 oda
Hatta bu baktırmaları her yıl rutine çevirmelisiniz.Seks mühim değil de 10 yıl bebek planını erteleyebilecek değerleriniz var mı gidip bi baktırmanız lazım sizin de eşinizin de.
Kesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacamya benim yarına dair planım yok. bak millet 10 yıl sonra olma ihtimali olan çocuk için yaz gelince nasıl sevişicem diye şimdiden plan yapıyor :)
Benim kız büyüdü canım merak etme isteyince oluyorKesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacamgeç kaldım sanırım bunu düşünmekte
Dimi ya samanlık seyran oluyor 2+1 mı olmayacakBenim kız büyüdü canım merak etme isteyince oluyor
Vantilatör icat edildiYazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
İşte feraset, işte fazilet, işte ileri görüşlülük!!!
8 9nyasina kadar sorun olmaz diye düşünüyorum. Sonrası dikkat edilmeliNereye kacarsan kac evin icinde ,gece o cocuklarin burnu tıkanası gelir,çişi gelir,susaması gelir.
Annem sen misin?Yazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Valla klima vantilatör çarpıyor bana yamuluyorum.Vantilatör icat edildi