- 2 Ocak 2021
- 52
- 72
- 28
-
- Konu Sahibi Siriusnova
Uykunuzda sayıklıyorsunuz herhalde. Hadi şimdi o telefonu bırakın, bir bardak su için ve tekrar yatın.Kışın kapılar kapalı oluyor, yazın küçük evde çocuk ta varsa cinsel ilişki nasıl olmalı bunu merak ettim. 10 yıl çocuk düşünmüyorum ama yinede bilgi almak istedim.
Uykunuzda sayıklıyorsunuz herhalde. Hadi şimdi o telefonu bırakın, bir bardak su için ve tekrar yatın.
Konuyu gündüz açacaktım misafirliğe gittik. Uykum gelene kadar belki yanıt bulurum :)Uykunuzda sayıklıyorsunuz herhalde. Hadi şimdi o telefonu bırakın, bir bardak su için ve tekrar yatın.
Sayıklıyor gibi geldi bana. Cümle kombinasyonları çok saçma.yaaaa dfkdsjldjls ahahahah ahahah
ay yazamadım bişey bile
krize girdim gülmekten
Kışın niye kapılar kapalı oluyor ki ?Kışın kapılar kapalı oluyor, yazın küçük evde çocuk ta varsa cinsel ilişki nasıl olmalı bunu merak ettim. 10 yıl çocuk düşünmüyorum ama yinede bilgi almak istedim.
Bunun yazı kışı mı var? Evde çocuk varken nasıl yapılıyor diye sorsanız neyse.Konuyu gündüz açacaktım misafirliğe gittik. Uykum gelene kadar belki yanıt bulurum :)
Sayıklıyor gibi geldi bana. Cümle kombinasyonları çok saçma.
İşte feraset, işte fazilet, işte ileri görüşlülük!!!ya benim yarına dair planım yok. bak millet 10 yıl sonra olma ihtimali olan çocuk için yaz gelince nasıl sevişicem diye şimdiden plan yapıyor :)