Yaz ayın da cinsel ilişki nasıl olmalı?

Ben 1 yıllık evliyim. Kocam çocuk isteyip duruyor. Ben en az 10 yıl düşünmüyorum. Şuan oturduğumuz daire 2+1 çok küçük. Kapı, pencere açık yatıyoruz. Çocuk olursa yaz ayların da nasıl cinsellik yaşayacağız beni aydınlatırsanız sevinirim.
Iki gönül bir olunca ortadan bu sıcakta bir ateş volkanik patlama oluşabilir ama sorun değil birbirinizi serinletirsiniz :işsiz: sıcak falan işlemez isteyince ... Aaacı maacı bize işlemez baaacı diyerek hücum edeceksin :rolleyes: :dondurma:

10 yıl sonra çocuğunun olucağını nereden biliyorsun bacım daha doğrusu 10 yıl daha yaşayacağını nasıl biliyorsun önce bi bebek doğsun sonra bakarsın icabına
bugün çok yoruldun sanırım biraz dinlen

Iki gönül bir olunca ortadan bu sıcakta bir ateş volkanik patlama oluşabilir ama sorun değil birbirinizi serinletirsiniz :işsiz: sıcak falan işlemez isteyince ... Aaacı maacı bize işlemez baaacı diyerek hücum edeceksin :rolleyes: :dondurma:
önemli olan istemek canım
ev dediğin nedir
alt tarafı 2 oda

ya benim yarına dair planım yok. bak millet 10 yıl sonra olma ihtimali olan çocuk için yaz gelince nasıl sevişicem diye şimdiden plan yapıyor :)
Kesinlikle bu kafadan banada lazım 2 yaşında kızım var bu kız büyüyecek ben nasıl seks yapacam 🤔 geç kaldım sanırım bunu düşünmekte 😅

Yazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.😊

Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.

Yazın kimse bana ilişmesin de siz nasıl istiyorsanız öyle yapın.😊

Sıcaktan boğulacak gibiyim. Hiç böyle terlediğimi hatırlamam.yazın bile uzun kollu eşofmanla yatan insandım. Şimdi ölüyorum sıcaktan.
Vantilatör icat edildi 🤣

X