-
- Konu Sahibi Moredarklife
Adamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))Beni. Mutlu etmek cok kolay iki kelam et iki guzelsin de naazardan iyisi yok o gun cenente cevjriim evini yn odadan bana yazjyor yarin kelle alayim paca corbasi yap.corbalarin cok guzek bide boreklerin dedim kelle.almaben bizim evde var kellesi yagli bisey ondan yaparim sustu yatti
Al bu hata işte. O laflardan sonra adam sana kelle paça diyor.
Normal rutine dönmeye çalışıyor bir şey olmamış gibi kastım tam olarak bu işte. Arsız olmuş bu adam!
Adamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))
Adamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))
Kız sende abartma, ne dedik kısa cevaplar ve tartışmadan uzak durmak birinci kural...Arsiz ki ne arsiz beklesin o dua etsin onun kellesinden corba yapmiyorum az evvel dedim ben yakisikli bi kocun billurindan corba yapcam bu defa yazma daha yazmis ok dedim yatti
Altına imzamı atarım... Aynen durum budur... Çocukken bizde anne babalarımıza yapardık bu taktiği hahahahAdamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))
Kız sende abartma, ne dedik kısa cevaplar ve tartışmadan uzak durmak birinci kural...
Altına imzamı atarım... Aynen durum budur... Çocukken bizde anne babalarımıza yapardık bu taktiği hahahah
Ay tamam tamam tahrik yoktu pardon dur yarin devam kalan kismina plann yatsn simdi baklm
Abla tecrubeli hakli elbette
Sözün özü, kendini geri çek ve tartışmadan uzak dur ki kendini affettirmenin bir yolunu bulsun... Tabii kelle paça işe yaramıyor orası kesin. Ah be olaydı da yiyeydik
Teşekkür ederim, ikram etmiş kadar oldunTuh vlla elmde olsa yapip ikram ederdm 13 yildr mutfaktym onun ekmegni yiyor benm odun dedklrrni yapacgm
erkekler öyle konuşur konuşur . sonra horlayarak uyur. umurlarında değildir ki dünya. genleri böyle bunlarınİyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
İyi sahurlar arkadaslar,
Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim
Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...