Yatak odasindan kovulmak ben mi abartiyorum bi el atin kizlar :(

Beni. Mutlu etmek cok kolay iki kelam et iki guzelsin de naazardan iyisi yok o gun cenente cevjriim evini yn odadan bana yazjyor yarin kelle alayim paca corbasi yap.corbalarin cok guzek bide boreklerin dedim kelle.almaben bizim evde var kellesi yagli bisey ondan yaparim sustu yatti
Adamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))

Al bu hata işte. O laflardan sonra adam sana kelle paça diyor.
Normal rutine dönmeye çalışıyor bir şey olmamış gibi kastım tam olarak bu işte. Arsız olmuş bu adam!

Arsiz ki ne arsiz beklesin o dua etsin onun kellesinden corba yapmiyorum az evvel dedim ben yakisikli bi kocun billurindan corba yapcam bu defa yazma daha yazmis ok dedim yatti

Adamın taktiği ne biliyor musun, o mesajı atarken senin nabzını yokluyor, sana karşı bi hata yaptığının farkında, sana iltifat etmek icin bahane arıyor..Biz eskiden kus olduğumuz bi arkadaşınızla barışmak istediğimizde konuşabilmek icin saçma sapan bahaneler bulurduk...O da yaptigi hatanın farkında, senin corbalarinin guzel olduğunu söyleyerek, senin vereceğini tepkiyi ölçüyor "acaba hala bana kızgın mi degil mi" diye ....Kelle bahane, senin ona karşı nasıl olduğunu öğrenmek istiyor...Farketmiş kızdığını barışmak ve konuşabilmek icin gecenin bu yarısında kelleden ve senin guzel vorbalarindan bahsediyor...:))

Ah be abla bosuna okuz demiorm iste off

Bu arada ne tatlisiniz bu saatte boyle hararetimi dindirdiniz allahm yuzunuzu hep guldursn candan kucakliyorm

Altına imzamı atarım... Aynen durum budur... Çocukken bizde anne babalarımıza yapardık bu taktiği hahahah

Öncelikle anlattıklarınızı ele alırsak bencil bir kocanız var. Olaylara tepki vererek anlamasını sağlamanız sadece huzursuzluktan öte gitmez. Bu durumda en iyi çözüm kısas yapmaktır. Rahatsız olduğunuz bir konuda ona hak verin. Mesela kızlar gerçekten dehşet parçaymış vs. gibi , daha sonraki günlerde televizyonda çıkan bariz erkek gördüğünüzde bir süre bekledikten sonra, keşke sende şöyle olsan vs. gibi cümleler kurun. Dikkat edin tvdeki erkeği övmeyin. :) Bunu aylarca devam ettirin. Kocanızın piskolojik olarak eksiklik hissiyatına kapılmasına neden olduktan sonra birdaha emin olun hiçbir bayanı yanınızda övmez. Tabi burada sabırlı olmanız gerekiyor. Unutmayın öküze piskolojik baskıda yapsanız öküz öküzlüğünden asla taviz vermez. :)

İyi sahurlar arkadaslar,

Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim

Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...
erkekler öyle konuşur konuşur . sonra horlayarak uyur. umurlarında değildir ki dünya. genleri böyle bunların
ama her erkek yapıyor sanki hatunları görünce tv de
yok taş gibi , yok öf öf ler.
ben hiç demiyorum ki erkekler çıksın ben de yapacağım. bakalım ne hissedersin.
sıranın bana gelmesini bekliyorum.
erkek manken ya da ne bileyim survivor yarışmacıları vs çıkınca aynısını diyorum. vucuda bak ya. adam ne sporu yapmış acaba.
göğsüne bak.
biskrem reklamı çıksa da izlesek. vs diyorum.

o deli oluyor. bi daha söylemiyor.
ama dediğin gibi karısına bi iltifatı çok gören herif gidiyor mankenlere vs . laf atıyor.
kendi de bi şeye benzese yani.
kendi taş gibi olsa diycem ki tamam .
tek amaç burda karısını kızdırmak gibime geliyor. yoksa sesli söylemez. içinden geçirir.

kızlar erkekler başka bırını ovsenız asla rahatsız olmaz,düşünun tatıl yerlerınde göbekli ustü açık rahat rahat gezer,hatun keser,yanına kaslı brıı gelsın hiççç takmaz,ama bizim azcık bır yerımız çıksın,ayyy nasıl saklasak derız,haa takmayan hanımda var,ama en takmayan hanım bıle fıstık gıbı hatun gelse yanına bozulur...

valla acıkcası ben bu fırsatı kocama vermem
ben overım televızyondakı erkeklerı hatta bazen kadınları aman askım ne guzel mıs dımı kız derım
ona bısey kalmaz
bıraz kendınızle barısık olmayı deneyın
tabıkı sızden memesı daha guzel olan bırı olacak tabıkı derısı sıkı olan var var oglu var

İyi sahurlar arkadaslar,

Sinirim tavan yapti yine umarim karisik yazmam. Sonki sorunu bi sekilde astik kapatmak istedim konuyu gerginlik uzamasin diye konustum esimle ve tum duygularimi neye kirildihimi, nasil algiladigimi soyledim o da ben boyle dusunmemistim nazar ben o kadar yogun yasamiyorum duygulari dedi, konustik birsz oldugun gibi kabulleniyorum ama cok da abartma lutfen dedim konuyu kapattim ve dun cok guzel bir haftasonu gecirdik derken bugun aksam kiz futbol ligi vardi kanal gezerken bakiyor bende utu yapiyorum derken ates gibiler be dedi dedim karina iki laf edemiyosun tv dekilere noluyo anlamadim simdi sorub vikartan ben olurum tabi ama tv deki yakisiklilardan birini de bi gun ben ovecegim bakalim ne hissedeceksin dedim

Arkadas senle muhabbet edilmez brn gidiyorum dedi dedim yag gibi uste cikip sivisiyorsun ben yapsam kiyamet kopar benim yanimda deme bari icinden de bana hakaret gibi sana yok ama elaleme guzel laflarim ne drmek yahu bu dedim ve sus lan dedi dedim git yat zibar uyu be dedim sinirlenip gitti oglan uyudu o arada goturdum yanina koydum iyice uykuya gecsin diye o arada bagira cagira bana asla bu lafi deme bir daha s.tir git odadan cik defol diye bagirdi, ne var lafta ben bu kadar kavga cikardimmi da uste cikuyorsun edepsiz dedim kimn odasindan kovuyorsun sen rahatsizsan sen cik git dedim ve ciktim odadan, ayri yatmayacagima yemin ettim gecen yil ama zoruma gitti yan odadayim simdi gamsiz horlayarak yatiyor ben mi sorunluyum adammi kizlar bi bakin nolur kirmadan zaten yaraliyim...

Öffff, için şişti okumaya çalışırken.
Bi nokta, virgül, bi büyük küçük harf Allah aşkına.
Kör oldum okumaya çalışırken..

eşinin yaptıklarını bir bir yap ona.
yaptı anlasın öküzlüğünü.

X