Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Aynı cümleler. Evet simariksin dedi bana.

Eşiniz eski eşinden neden boşanmış? Şiddet olabilirmi sebep? Yaptığı hiç normal değil, çocuk sahibi olmak için sakın acele etmeyin.

Umarim ayrilirsiniz. Allah yardimciniz olsun

Eşiniz eski eşinden neden boşanmış? Şiddet olabilirmi sebep? Yaptığı hiç normal değil, çocuk sahibi olmak için sakın acele etmeyin.
Sevmeden evlenmiş. Birlikte oluyorlarmis. Kadın hamile kalmış. 3 aylık olunca aldırma demiş bu ona. Evlenmişler. Sonra sevememis ayrılmış hemen.

Iddet suresi sizin bosandiktan sonra yeniden evlenmeniz icin beklemeniz gereken süre. Yanlis hatirlamiyosam 4 ay dinimize gore. Ayni evde 4 ay yasayip, cinsel olarak yaklasmayacak mi size anlayamadim

Iddet suresi sizin bosandiktan sonra yeniden evlenmeniz icin beklemeniz gereken süre. Yanlis hatirlamiyosam 4 ay dinimize gore. Ayni evde 4 ay yasayip, cinsel olarak yaklasmayacak mi size anlayamadim
Allah kadınlarımızı evden çıkartmayın diyor ya. İşini gucunu Kur'an'a kadar. Onu demek istedi o zaman adını yanlış söylemiştir belki.
Hani parasal anlamda vs.

Ama benim anladığım onu kullanip bitmemesi için uğraşacak. Yani o kısmı yalan geldi. Hani ben bu salağı kandiririm diyor yani.

Dini yorum yapmak yasak forumda, o kismi kapatalim bence.siz dogru bildiginizi yapin. Dini konulardaki hassasiyetinizden faydalanmasina izin vermeyin.

Iyyyyy ne pis insan ya

Dİni olarak yazmadım sizi kandırmasın diye yazdım hele sabahki olaydan sonra konuşabilmesine şaşırıyorum
'Ey insanlar! Kadınların haklarını korumanızı ve bu hususta Allah'tan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları, Allah emaneti olarak aldınız. Onların iffet ve namuslarını Allah adına söz vererek helal edindiniz'

Adliyeye gidince talak malak kalmıyor içi rahat olsun. İddetin de kolayı var artık, bi kanda beta hcg testi ile bitti gitti. Karısını soyup hadi böyle çık derken Allah'tan korkmayan adamın Allah korkusu bile gösterişten ibarettir. Unutmasın ki Allah'ı kandıramaz. O onun leş kalbini bilir.

Boşandıktan sonra 4 ay 10 gün aynı evde yaşamak gibi birşey var sanırım Panda. Iddet süresi de 300 gün

Boşandıktan sonra 4 ay 10 gün aynı evde yaşamak gibi birşey var sanırım Panda. Iddet süresi de 300 gün
Kadının hamile olma ihtimaline karşı o. Bir kan testi ile kolayca hamile olup olmadığını öğreniyorsun artık, iddetin kaldırılması diye bir dava var, kan testi sonucunu veriyorsun dosyaya şaak kalkıyor iddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…