- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
-
- Konu Sahibi designer23
Kanunen olan kısmını evlenmek isteyen evleniyor kadın doğum uzmandan gebelik yok diye belge alması yeterli oluyormuş. Bir tanıdığım boşandıktan sonra 5 ay içinde evlendi öyle bi belge almıştıDinen 4 ay 10 gün diye biliyorum. Iddet süresi de kanunen 300 gün ama katipin dediği gibi hamile olmadığını ispatlayip kaldirabiliyorsun.
Ahahahah hiç sanmıyorum bebeğimDini bilgilerim çok zayıf oyuzden soruyorum madem kendi iddet falan mevzularını açmış sizin dini nikahınız da vardır altın para vs şeyler oluyordu onları da vermeye hazır mı? Hani herşey usulüne göre ya
Niye yav.ideet talak malak bir şeyler diyormuş ya iş altınlara gelince mi yaşasınAhahahah hiç sanmıyorum bebeğimDin onun paşa keyfi için var.
Geçenlerde instagramda bir yazı okumuştum tam hatırlamıyorum ama “erkeklerin hayalindeki kadın alnı secdeye değen Rihanna görünümlü kadın” diyeAhahahah hiç sanmıyorum bebeğimDin onun paşa keyfi için var.
Eşiniz normal değil, ağır sorunlu. Kaçın kurtarın kendinizi ve bir daha arkanıza bakmayın. Sizi kapının önünde soyup küçük düşürmüş hala Allah kitap diyor!!! Allah böylelerinden korusun hepimizi. Sizin eşiniz her türlü kötülüğü yapabilecek potansiyelde. Siz de eşya meşya demeyin, toparladıklarınız kadar toparlamışsınızdır zaten çıkın gidin o evden. O evde süre geçirmeye devam ettikçe bazı şeyleri normalleştirmeye başlayacaksınız benden söylemesi...Dermanım şu ki. Yapıp edilenlere dur dedim. Ben böyle istemiyorum dedim. Gidiyorum yani. İddet süresini bekleyeceksin Kuran'da o yazıyor dedi.
Ben de Kuran'da küfür etmeyin de yazıyor bı de haksız yere birini üzmeyin de yazıyor onları yapmayan birine bir de iddet mi bekleyeceğim dedim.
Talak vs bahsetti. 1 ay bekleme süresi vs. Allah'tan utaniyirum vs dedi
Kızdım ne diyorsun ya utanacak davranista bulunurken utanmadın da ben gidecekken bekleme süresinden mi.
Yine karışık anlattım kizacaksiniz şimdi :)
Şaka bir yana sabaha kadar uyumadım ağladım. O sebeple kafam normal değildir ama artık ağlamıyorum. Aglamacagim
Ozetle dermanım esya işini bitiirp tek bir seferde gitmek. Hani bir daha ay şunu unutmuşum dönme gibi bir sebebp olmasın diye o da.
Eşiniz normal değil, ağır sorunlu. Kaçın kurtarın kendinizi ve bir daha arkanıza bakmayın. Sizi kapının önünde soyup küçük düşürmüş hala Allah kitap diyor!!! Allah böylelerinden korusun hepimizi. Sizin eşiniz her türlü kötülüğü yapabilecek potansiyelde. Siz de eşya meşya demeyin, toparladıklarınız kadar toparlamışsınızdır zaten çıkın gidin o evden. O evde süre geçirmeye devam ettikçe bazı şeyleri normalleştirmeye başlayacaksınız benden söylemesi...
Geçen aylarda bir iki kez çocuk denemesi yapmıştık. İşler çok çok yolundayken. :) Garippp. Su an kafesten çıkan kuş gibi hissediyorum kendimi.
İnşallah yarın sabahtan sonra her şey çok güzel olacak.
Gelsin İş başvurulari
Cocuk konusunda hic üzülmeyin. Su an gebe olmadiginiz icin cok daha avantajlisiniz. Gebe olsaydiniz bu adama bir sans daha tanimak isteyecektiniz. Simdi kurtulacaksiniz
Yazildi mi bilmiyorum, baslik neden yastik? Yani yastik zaten degisir her turlu, boyle bir soz var da ben mi hic duymadim
Yani buna nasıl inanıyorsun? İlk eşine de demiştir senden çocuk istiyorum diye. Ama şimdi verdiği 3 kuruşu azaltma peşinde. Seni çok sevdi, ilk eşini sevmedi, ilk çocuğundan çok senin doğuracağını sevecek diye kandır kendini.Hayır öyle söylemedi. Aslında şunu dahi söyledi adam çocuğu pek almak da istemiyor. Çünkü çocuk doğal olarak 12 yıl boyunca anne ve anane teyze ile yestitiginden eşimden çok farklı karakterde. O taraf zengin Eşim daha parası olsa bile yetime bakar ona buna yardımla geçer paralarimiz. Hep fakir gözetir kız anne tarafinda özel tatiller havuzlar vs vs. Bu sebeple kız bizi seçmez diyor eşim. Orada tuketebiliyor burada tuketemiyor.
Eşim mesela uyuyor falan 15 günde bir görsem ben çocuğun gözünün içine bakarım. O pek de vakit geçirmek derdinde değil. Maalesef bu benim anladigim. Çünkü avukatla mesajlarında nafakayı yarıya indirelim haftada 1 görüşmeyi 15 günde bir olsun. Ben onu küçükken istemiştim falan diyor.
Eşimin en büyük hayali benden çocuğu olmasiydi. Şu 2 güne kadar. Biz o zamanlar başka şeyler peşinde oluruz der hep velayet konusu açılınca. Çünku bizden olacak çocuklar onun istediği gibi olur diye düşünüyor. Daha ilmi falan.
İlk defa duydum tesekkurler bilgi icinYani 2.evlilik yapanlar için söyleniyor.
Evet işte o zaman üzülmüştüm hatta burada da yazmıştım çok. Ama şimdi nasıl lütuf geliyor.
Dermanım şu ki. Yapıp edilenlere dur dedim. Ben böyle istemiyorum dedim. Gidiyorum yani. İddet süresini bekleyeceksin Kuran'da o yazıyor dedi.
Ben de Kuran'da küfür etmeyin de yazıyor bı de haksız yere birini üzmeyin de yazıyor onları yapmayan birine bir de iddet mi bekleyeceğim dedim.
Talak vs bahsetti. 1 ay bekleme süresi vs. Allah'tan utaniyirum vs dedi
Kızdım ne diyorsun ya utanacak davranista bulunurken utanmadın da ben gidecekken bekleme süresinden mi.
Yine karışık anlattım kizacaksiniz şimdi :)
Şaka bir yana sabaha kadar uyumadım ağladım. O sebeple kafam normal değildir ama artık ağlamıyorum. Aglamacagim
Ozetle dermanım esya işini bitiirp tek bir seferde gitmek. Hani bir daha ay şunu unutmuşum dönme gibi bir sebebp olmasın diye o da.
+100000Dini bilgilerim çok zayıf oyuzden soruyorum madem kendi iddet falan mevzularını açmış sizin dini nikahınız da vardır altın para vs şeyler oluyordu onları da vermeye hazır mı? Hani herşey usulüne göre ya
hani Allah bir yastıkta kocatsın lafı var ya yeni evlenenlere karşıYazildi mi bilmiyorum, baslik neden yastik? Yani yastik zaten degisir her turlu, boyle bir soz var da ben mi hic duymadim
Aferin sizeValla ben de böyle dedim eşyalar olduğu kadar artik akşam marketlere çıktım boş koli alayım diye. Pek bir şey çıkmadı. Büyük Çöp poşetlerine koydum. Hazırım tamamen. Yarın arabayla gelecek abim sabah. Hepsini koyup kapatıyoruz mevzuyu . Söylemek istememiştim ama gücüme guvendim. Ağlak moddan çıkınca söyledim kendi tarafıma. Annem nedense sevindi. Anne kız tatile gidelim modları başladı :) bu taraf o taraf herkes hak verdi melek gibi kızsın o derdine yansın. Kız kardeşi mesaj atmış abisine senin yanında kimse kalmaz kız iyi dayandı sana terbiyesiz insan böyle mi yapar demiş. Bu da bin pişman mesajlar atmış. Dedim tamam bak mantıksal düşünelim. Hata ettin ve bitti. Yazma arama dedim. Engelledim. Sildim tlfdan. Gerekirse hat degistiririm.
Bilmiyorum çok huzurluyum. Görür görmez hamle yapabildiğim için:)