Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Dinen 4 ay 10 gün diye biliyorum. Iddet süresi de kanunen 300 gün ama katipin dediği gibi hamile olmadığını ispatlayip kaldirabiliyorsun.
Kanunen olan kısmını evlenmek isteyen evleniyor kadın doğum uzmandan gebelik yok diye belge alması yeterli oluyormuş. Bir tanıdığım boşandıktan sonra 5 ay içinde evlendi öyle bi belge almıştı

Ahahahah hiç sanmıyorum bebeğim Din onun paşa keyfi için var.

Ahahahah hiç sanmıyorum bebeğim Din onun paşa keyfi için var.
Geçenlerde instagramda bir yazı okumuştum tam hatırlamıyorum ama “erkeklerin hayalindeki kadın alnı secdeye değen Rihanna görünümlü kadın” diye
bu niye aklıma geldi ki şuvan

Eşiniz normal değil, ağır sorunlu. Kaçın kurtarın kendinizi ve bir daha arkanıza bakmayın. Sizi kapının önünde soyup küçük düşürmüş hala Allah kitap diyor!!! Allah böylelerinden korusun hepimizi. Sizin eşiniz her türlü kötülüğü yapabilecek potansiyelde. Siz de eşya meşya demeyin, toparladıklarınız kadar toparlamışsınızdır zaten çıkın gidin o evden. O evde süre geçirmeye devam ettikçe bazı şeyleri normalleştirmeye başlayacaksınız benden söylemesi...

Valla ben de böyle dedim eşyalar olduğu kadar artik akşam marketlere çıktım boş koli alayım diye. Pek bir şey çıkmadı. Büyük Çöp poşetlerine koydum. Hazırım tamamen. Yarın arabayla gelecek abim sabah. Hepsini koyup kapatıyoruz mevzuyu . Söylemek istememiştim ama gücüme guvendim. Ağlak moddan çıkınca söyledim kendi tarafıma. Annem nedense sevindi. Anne kız tatile gidelim modları başladı :) bu taraf o taraf herkes hak verdi melek gibi kızsın o derdine yansın. Kız kardeşi mesaj atmış abisine senin yanında kimse kalmaz kız iyi dayandı sana terbiyesiz insan böyle mi yapar demiş. Bu da bin pişman mesajlar atmış. Dedim tamam bak mantıksal düşünelim. Hata ettin ve bitti. Yazma arama dedim. Engelledim. Sildim tlfdan. Gerekirse hat degistiririm.

Bilmiyorum çok huzurluyum. Görür görmez hamle yapabildiğim için:)

Cocuk konusunda hic üzülmeyin. Su an gebe olmadiginiz icin cok daha avantajlisiniz. Gebe olsaydiniz bu adama bir sans daha tanimak isteyecektiniz. Simdi kurtulacaksiniz

Cocuk konusunda hic üzülmeyin. Su an gebe olmadiginiz icin cok daha avantajlisiniz. Gebe olsaydiniz bu adama bir sans daha tanimak isteyecektiniz. Simdi kurtulacaksiniz

Evet işte o zaman üzülmüştüm hatta burada da yazmıştım çok. Ama şimdi nasıl lütuf geliyor.

Yazildi mi bilmiyorum, baslik neden yastik? Yani yastik zaten degisir her turlu, boyle bir soz var da ben mi hic duymadim

Yazildi mi bilmiyorum, baslik neden yastik? Yani yastik zaten degisir her turlu, boyle bir soz var da ben mi hic duymadim

Valla onu bir abla söyledi bana evlenirken. Aklımda kalmış saçma sapan söz o anki duygu yogunlugumdan başlık açarken beynimi kullanmamişim.
Evet böyle bir söz varmış yani.

Yani buna nasıl inanıyorsun? İlk eşine de demiştir senden çocuk istiyorum diye. Ama şimdi verdiği 3 kuruşu azaltma peşinde. Seni çok sevdi, ilk eşini sevmedi, ilk çocuğundan çok senin doğuracağını sevecek diye kandır kendini.
Adam ortada. Ne olduğu belli. Boşan , boşanmayacaksan da çok sever, önem verir diye düşünüp çocuk yapma.

Evet işte o zaman üzülmüştüm hatta burada da yazmıştım çok. Ama şimdi nasıl lütuf geliyor.

Siz iyi bir kadinsiniz. Burada genelde eski eşin çocuğuyla anlasamama konulari açılıyor. Siz abla gibi davranmissiniz hatta cogu kadinin yapmaktan imtina edecegi oyunlari bile oynamissiniz cocukla. Kocanizda iş yok, eski eşiyle didismeye devam etsinler . Sizinde yolunuz bahtiniz acik olsun

Offff kocaniz tam olarak dinin kadini baskilayip, erkegin uzerinde hukum kurabilecegi kisimlarini alan ve namus anlayisini sadece kadin bedeninin acikligi uzerinden kullanan gunumuz tatli su muhafazakari.

Nikahindaki karisini dis kapinin onunde soymak Kuran'in neresinde yaziyormus bir sorun kendisine. Gercekten midem bulaniyor bu tiplerden ya, bosanir misiniz bilmem ama tam bosamalik bir adam.

Konuyu bı solukta okudum.
Konu benimde yıllardır öğrenmeye çalıştigim " yastık değişir, Kader değişmez" sözünün doğruluğu/gerçekliği üzerine. Şuan bir kitap okuyorum hatta. (Eşiniz gerçekten narsist gibi geldi bana. )

Onun dışında ailenizin küçükken sizden esirgedigi herşeyi, dışarda bulma ümidi ile yapılan bir evlilik var sanki.

Biz içimizdeki eksik parçayı bulmak için, yanlış yerlerde arıyoruz. Edindiğim bilgiler hep bu yönde. Sonra eksik parçayı bulamadığımız gibi, birde yara bere içinde kalıyoruz, başladığımız her ilişkide.

Aslında muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımizdaki asil kanda mevcut. Önemli olan, yaralarımızı kendimiz sarmamiz. İçimizdeki çocukla barışmamiz.

Okuduğum kitapda yazar diyorki; "Bir komsumuz vardı. Temizlik hastası, kuşlardan nefret eden bir kadın. Bu kadının kuşları çok seven birde oğlu vardı. Balkona, camların önüne ekmek kırıkları koyardi kuşlar gelip yesinler diye."
İçimizdeki çocuk eksik kaldığı yerde, onarmaya çalışacak. Kuşları yemlemeye o devam ederken bizim balkon yıkamanız, hiçbir şeyi değiştirmez.

İçimizdeki çocuk yaralarını sarmak için, bizdeki eksik parçayı bulmaya çalışır. Bunu hisseden anne/babanıza benzeyen! Kişileri , kan kokusu almış sırtlan gibi hayatımıza çekeriz. Ayna nöronlar ile onlarda gelirler. İlkel beyin hisseder diyor.

Anne babanızın sizin çocukluğunuzda, esirgedigi, yanlış yaptığı neler var?
Bence, sizi gerçekten sevildiginize inandirmadilar, ihmal edildiniz. Gösterilen sevgi kırıntısıni gerçek sanmamiz bundan, diğer riskleri görmezden gelip ateşe kosmamiz bundan

+100000
Adam talak konusunu konuşuyor ama nafaka azaltma davası açıyor o nasıl iş?
Yanlış biliyorsam söylesinler ama adam kendi öz çocuğunun her türlü ihtiyacını karşılamak zorunda değil mi?
Benim bildiğim öz anne süt vermek istemezse süt annesine verilecek parayı bile baba ayarlamak zorunda
Birde dediğiniz gibi tüm mehirlerin boşandığı kadına eksiksiz vermek durumundalar onuda yaptı mı acaba?
Sadece kadının giyimi kuşamı yaşamı olunca pek bir muhafazakarlar başka konuda değil

Aferin size bu kararlılıkta devam edin.
Son pişmanlık fayda vermez, bu saatten sonra isterse kapınızda yatsın ne fayda. En önce çocuğu ve kendisi için gitsin tedavi olsun.

Deneme yaptık fln demişsiniz, umarım hamile değilsinizdir bu adamdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…