- 15 Ekim 2018
- 1.567
- 3.099
- 33
-
- Konu Sahibi designer23
Evet bizimki de babanne hala evinde. Bende kalmıyor üst kat kayinpederle kaynana yanında kaliyor.Erkekler cocuklarini gorus gunlerinde alip genelde babaanne/hala yanina goturuyorlar. Orada hazır yemek oluyor en azindan. Birsure sonra bu durumdan rahatsiz oluyorlardir. Cocuk ustunu kirletiyor, banyo yapması gerekiyoe, saclari toplaniyor, hic bitmeyen bir yemek işi var, sabah erken kalkip kahvalti hazirlamak lazim, odevleri var, var da var... evde "eş" varsa sabah kalkar kahvalti hazirlar, oglen önlerine yemek koyar, ortaliktaki dağınıklığı bulasiklari toplar. Çocuğun sorumluluğunu yikacak biri lszim iste. Konu sahibide ilgili bir kadina benziyor.
Ancak velayetin degismesi zor demisti bana avukatim. Ben evlendm, esimle çok iyi anlasiyor ya da eski karım evlendi baska erkekle ayni evde kalmasini istemiyorum diye velayet degisikligi yapilmaz demisti avukat.
öncesinde aranız nasıldı? başka böyle durumlarınız oldu mu? insanların bazen sinir stres anları olabiliyor ya ettiği küfür iğrenç cidden ama öncesinde çok iyiyseniz belki kurtarılabilir bir durumdur. eski eşin rahat bırakmaması, çocukların durumu falan stresli olabilir mi?
Gitti evde tekim. :) Hazırlanıyorum. Duygusal tarafım bir şey alma diyor ama. Mantıksalnl düşündüm .bu kadar tabak çanak o bu. Bir daha bu zamanda zor alınır galiba???Naptın kız tamam gitsin dedin de mal gibi kaldılar mı ahahahah.
Yani sadece kendim çeyiz olarak getirdiklerimi ve kişisel eşyalarımı topluyorum.Gitti evde tekim. :) Hazırlanıyorum. Duygusal tarafım bir şey alma diyor ama. Mantıksalnl düşündüm .bu kadar tabak çanak o bu. Bir daha bu zamanda zor alınır galiba???
Marifet mi sanki sessiz sakin olmak. Aksine hakkini savunacaksin. Adam kizina bakici, eve hizmetci ariyor. Işe girip çalışmaya bak
Yok benGitti evde tekim. :) Hazırlanıyorum. Duygusal tarafım bir şey alma diyor ama. Mantıksalnl düşündüm .bu kadar tabak çanak o bu. Bir daha bu zamanda zor alınır galiba???
Bi de eski karısına hırs yapmış, kendini kanıtlama peşinde.Marifet mi sanki sessiz sakin olmak. Aksine hakkini savunacaksin. Adam kizina bakici, eve hizmetci ariyor. Işe girip çalışmaya bak
Evet mutluyum ben diyorBi de eski karısına hırs yapmış, kendini kanıtlama peşinde.
Onu güldürmemek için bile boşanmaz :)Bi de eski karısına hırs yapmış, kendini kanıtlama peşinde.
Yok öyle bir konusma stili yok. Bıraktım diye istediğin zaten hep buydu sen bu çocuğu da beni de benim hayatımı da yonetemeyecek kadar güçsüz ve çocuksun. Ondan kaçıyorsun diyecek.Biliyorsun mahkeme olaylarından dolayı gerginim diye başlar bir sekilde ikna eder gibi geliyor bana. Ailesi de biraz sakinleşmenizi bekliyor, onlar da devreye girer söz bir daha olmayacak derler.
Ama ayrılın veya ayrılmayın acilen iş bulup bu adama muhtaç kalmayın. Herşeye hazırlıklı olmak yararınıza olur.
NöööooNaptın kız tamam gitsin dedin de mal gibi kaldılar mı ahahahah.
Daha oncekinde de böyle tek bir günde silmiştim. Topladım çıktım.. netim . Kararim değişmeyecek.Sizi ikna ederler boşuna toplamayın tabak çanak. Ben sizde o kararlılığı ve yapıyı sezemedim.
Tekrar yazarsınız buraya. Şu an olayın ciddeyitini daha kavrayamadı yumuşak başlı olduğunuz için hâlâ sizi yönetme derdinde.Yok öyle bir konusma stili yok. Bıraktım diye istediğin zaten hep buydu sen bu çocuğu da beni de benim hayatımı da yonetemeyecek kadar güçsüz ve çocuksun. Ondan kaçıyorsun diyecek.
Hayırlısı olsun çok sevindim adınıza bunun arkası gelecek çünkü böyle kalmayacakYok eş evde değil. Ben de eşyalarımı topladım. Koca ev 1 günde nasıl toparlanayim kimseden yardım istemedim. Sabahtan beri kiyafet katliyorum . Tekim. İnşallah esyalarimi kolileyince gideceğim.
Kendine değer vererek, her şeyde kendini öncğ tutarak. Kimse benden değerli değil beni üzeni bende üzerim diyerek benceBenim salak olduğum buradan belli ozaman. :) Gözümün acilmasi lazım. 31e kadar açılmadiysa nasıl açılacak acaba.
Aynısı olmasa da boşanma sürecinden geçtik bizde..Mutlu olacaksınız hatta siz bizden daha şanslısınız yıllarınız çöp olmadı bizim gibi. Erkenden vınDaha oncekinde de böyle tek bir günde silmiştim. Topladım çıktım.. netim . Kararim değişmeyecek.
Burada olay bundan sonra nasıl bı stil izlemeliyim? İş bulmak ev vs . Kendi yaşamimla ilgili burada netlik önemli. Mutlu olmak istiyorum. Tek başıma.
ARKADAŞLAR Okumadınız galiba?Yok o şekilde değil. Yazsam adamı linçlerler. Sen oros. musun dedi bir hata mı yaptın dedi sabah 7de gideceksin. Kıyafetlerimi çıkarttı siniriyle. Dedi şimdi çık. Çıplak bıraktı yani dış kapının önünde.
Sonra kalakaldım. Sarıldı yapma yeter ben git demedim dedi. Ama tamam git ama normal bir saatte dedi sabahın 7sinde değil. Sinirle değil.
Ben de o zaman baban bıraksın dedim bizim bağımız kalmadi. Çünkü kayinpederim melek resmen. Onunla helalleşmek istiyorum aileden bir tek. Bende babamın emeği yok onun var.
Kendisini de evden gönderdim ben kaldim. Uygun bir vakitte çıkmayı düşünüyorum. Eşyalarımı da toplayıp hani sırt cantasiyla değil de. Çünkü bu sabahki çıktığım Halle maalsef dönmek zorundayım eşyalarım için.
Her şeyi bıraksam desem bir daha bu zamanda nasıl tabak o bu. Bir sürü eşya var nasıl alacağım bilmiyorum. Aslında eşya toplama işine giresim yok.
Bunun gibilerin gözünde suçlu olmaktan kurtulamayacaksınız. Kendileri mükemmeldir, sizin gibi sorunluyu(!) alıp başına bela ederek lutfetmiştir, siz de kıymet bilmek zorundasınız. Ko d.tüne gitsin o yüzden.Yok öyle bir konusma stili yok. Bıraktım diye istediğin zaten hep buydu sen bu çocuğu da beni de benim hayatımı da yonetemeyecek kadar güçsüz ve çocuksun. Ondan kaçıyorsun diyecek.