Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Gitti evde tekim. :) Hazırlanıyorum. Duygusal tarafım bir şey alma diyor ama. Mantıksalnl düşündüm .bu kadar tabak çanak o bu. Bir daha bu zamanda zor alınır galiba???
Hiç bi şeyini bırakma :) hiç 000.. her şey para bu devirde. Niye duygusal davranacakmıssın sanki çok güzel evliliğiniz vardı da o eşyaların bir manevi değeri mi var. Mis gibi yeni evinde kullanırsın bi tahta kaşık bile 30 tl olmuş

İlmi adama bak karısına ne diyor yarabbim sen iyilerle karşılaştır. İnşallah çalışana kadar gidecek yerin vardır. İlk isteği olmayınca bile böyle hayva..laşan adamdan kaç kurtar kendini
Dini var diye vicdana gerek duymayanlardan bu.

Bak vazgeçme diye yazıyorum ilk isteği olmayınca seni kapının dışında çıplak bırakan adam bir başka olayda zorla ırzına geçer çünkü kendini haklı görüyor hala aynı kafada
Buna yapma etme deyip, bi müddet evden giderse aklı başına gelecek sanan bir ailesi var bi de. Şunu bizim oğlanlardan biri etse eşşek sudan gelene kadar döveriz.

ARKADAŞLAR Okumadınız galiba?
Adam sabahın 7 sinde kızı çıplak bırakmış gideceksen böyle git demiş

Ohaa ne babalığı ne kocalığı konuşuyorsunuz

Konu sahibine "Eski eş kotu olabilir ama sizin esinizde korkunc bir insan.
Kıyafet soymak, o.... yakistirmasi yapmak ne demek? Kimse kimseye boyle davranamaz." Dedim.
"Korkunc bir insan hatasini gormuyor" dedi bana.

Bana kendimi guclu hissedince evden cikacagim dedi.
Baska bir üyeye esyalarimi topluyorum dedi.
Bir diger uyeye yarin marketten koli alacagim dedi.
Evi terketmiyor. Kendisi umursamiyorken biz bisey yapamayiz ki

Konu sahibi duvarına derdime dermanı burda buldum demiş bizide derdiyle bırakıyor buldugu dermandan bi net olarak bahsetsede anlasak

O zaman Allah korusun aile içi tecavüze uğrarsa Polyanna gibi yaşasın çocuğum olacak diye sevinebilir.

Arkadaşım gercekten evde tekim ve gidiyorum. Hiç bı mesajımda eşimi övmedim.ben de kendim yanındayım. 1 günde koca evil nasıl toparlayayim zaten o gitmiş. Ben de gideceğimi söylemiştim tuttular hayır dedim gideceğim netligimi koydum zaten.
Mesajlardan sonra hemen gitmek geldi daha mantıklısı sadece sanırım burada karışıklık olmuş.
İlkten iş bulana kadar gitmem diyordum. Ama sabrım o kadar yüksek değil boş ev var ailemin. Kocaeli'de. Madem oraya gideyim dedim. Buradaki arkadaşların yorumları ile
Sabah ateslendim hastaydim üzüntüden
Yani son durumum.esya toplama isim bifince evden çıkıp Kocaeli'ye geçmek

İlmi adama bak karısına ne diyor yarabbim sen iyilerle karşılaştır. İnşallah çalışana kadar gidecek yerin vardır. İlk isteği olmayınca bile böyle hayva..laşan adamdan kaç kurtar kendini
İnşallah kaçıyor ve kurtuluyorum. En son abim ve annemi aramakla tehdit etti onlari üzmek istemediğimi kullanmak istedi.ben de ara dedim arkamdalar. Daha mutlu olacağımı düşünüyorlar.

Zaten rahatsız hissettiğim ksiim da bu. Çocuk zorla yaptiiryor zaptedemiyoruz.

Dermanım şu ki. Yapıp edilenlere dur dedim. Ben böyle istemiyorum dedim. Gidiyorum yani. İddet süresini bekleyeceksin Kuran'da o yazıyor dedi.
Ben de Kuran'da küfür etmeyin de yazıyor bı de haksız yere birini üzmeyin de yazıyor onları yapmayan birine bir de iddet mi bekleyeceğim dedim.

Talak vs bahsetti. 1 ay bekleme süresi vs. Allah'tan utaniyirum vs dedi
Kızdım ne diyorsun ya utanacak davranista bulunurken utanmadın da ben gidecekken bekleme süresinden mi.

Yine karışık anlattım kizacaksiniz şimdi :)
Şaka bir yana sabaha kadar uyumadım ağladım. O sebeple kafam normal değildir ama artık ağlamıyorum. Aglamacagim

Ozetle dermanım esya işini bitiirp tek bir seferde gitmek. Hani bir daha ay şunu unutmuşum dönme gibi bir sebebp olmasın diye o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…