- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- Konu Sahibi designer23
Okuduk ve yorumda yazdık bi kaç sayfa öndeARKADAŞLAR Okumadınız galiba?
Adam sabahın 7 sinde kızı çıplak bırakmış gideceksen böyle git demiş
Ohaa ne babalığı ne kocalığı konuşuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okuduk ve yorumda yazdık bi kaç sayfa öndeARKADAŞLAR Okumadınız galiba?
Hiç bi şeyini bırakma :) hiç 000.. her şey para bu devirde. Niye duygusal davranacakmıssın sanki çok güzel evliliğiniz vardı da o eşyaların bir manevi değeri mi var. Mis gibi yeni evinde kullanırsın bi tahta kaşık bile 30 tl olmuşGitti evde tekim. :) Hazırlanıyorum. Duygusal tarafım bir şey alma diyor ama. Mantıksalnl düşündüm .bu kadar tabak çanak o bu. Bir daha bu zamanda zor alınır galiba???
Derse desin size ne. Ayrıca her konu da da güçlü olmak zorunda değiliz püfffYok öyle bir konusma stili yok. Bıraktım diye istediğin zaten hep buydu sen bu çocuğu da beni de benim hayatımı da yonetemeyecek kadar güçsüz ve çocuksun. Ondan kaçıyorsun diyecek.
Dini var diye vicdana gerek duymayanlardan bu.İlmi adama bak karısına ne diyor yarabbim sen iyilerle karşılaştır. İnşallah çalışana kadar gidecek yerin vardır. İlk isteği olmayınca bile böyle hayva..laşan adamdan kaç kurtar kendini
Buna yapma etme deyip, bi müddet evden giderse aklı başına gelecek sanan bir ailesi var bi de. Şunu bizim oğlanlardan biri etse eşşek sudan gelene kadar döveriz.Bak vazgeçme diye yazıyorum ilk isteği olmayınca seni kapının dışında çıplak bırakan adam bir başka olayda zorla ırzına geçer çünkü kendini haklı görüyor hala aynı kafada
ARKADAŞLAR Okumadınız galiba?
Konu sahibi duvarına derdime dermanı burda buldum demiş bizide derdiyle bırakıyor buldugu dermandan bi net olarak bahsetsede anlasakKonu sahibine "Eski eş kotu olabilir ama sizin esinizde korkunc bir insan.
Kıyafet soymak, o.... yakistirmasi yapmak ne demek? Kimse kimseye boyle davranamaz." Dedim.
"Korkunc bir insan hatasini gormuyor" dedi bana.
Bana kendimi guclu hissedince evden cikacagim dedi.
Baska bir üyeye esyalarimi topluyorum dedi.
Bir diger uyeye yarin marketten koli alacagim dedi.
Evi terketmiyor. Kendisi umursamiyorken biz bisey yapamayiz ki
Konu sahibi duvarına derdime dermanı burda buldum demiş bizide derdiyle bırakıyor buldugu dermandan bi net olarak bahsetsede anlasak
O zaman Allah korusun aile içi tecavüze uğrarsa Polyanna gibi yaşasın çocuğum olacak diye sevinebilir.Konu sahibine "Eski eş kotu olabilir ama sizin esinizde korkunc bir insan.
Kıyafet soymak, o.... yakistirmasi yapmak ne demek? Kimse kimseye boyle davranamaz." Dedim.
O zaman Allah korusun aile içi tecavüze uğrarsa Polyanna gibi yaşasın çocuğum olacak diye sevinebilir.
Arkadaşım gercekten evde tekim ve gidiyorum. Hiç bı mesajımda eşimi övmedim.ben de kendim yanındayım. 1 günde koca evil nasıl toparlayayim zaten o gitmiş. Ben de gideceğimi söylemiştim tuttular hayır dedim gideceğim netligimi koydum zaten.Konu sahibine "Eski eş kotu olabilir ama sizin esinizde korkunc bir insan.
İnşallah kaçıyor ve kurtuluyorum. En son abim ve annemi aramakla tehdit etti onlari üzmek istemediğimi kullanmak istedi.ben de ara dedim arkamdalar. Daha mutlu olacağımı düşünüyorlar.İlmi adama bak karısına ne diyor yarabbim sen iyilerle karşılaştır. İnşallah çalışana kadar gidecek yerin vardır. İlk isteği olmayınca bile böyle hayva..laşan adamdan kaç kurtar kendini
Bigün boşanacaklar ama o gün bugün değil gbi geliyor banadaEsya toplayip esine blöf yaptigni düşünüyorum ben. Adam esyalari gorunce eline ayagina kapacak, barisaxaklar
Evde değil ki. Almadım.. blöf yapacak yaşları çoktan geçtik ya . Yarına biter inşallah isim geçmiş olurum. Davayı ona actiracagim.Esya toplayip esine blöf yaptigni düşünüyorum ben. Adam esyalari gorunce eline ayagina kapacak, barisaxaklar
Zaten rahatsız hissettiğim ksiim da bu. Çocuk zorla yaptiiryor zaptedemiyoruz.Koskoca kadının avm de 12 yaşındaki ergen kizla koşmaca oynaması kusura bakmayin bi garip geldi hayal edince koca adamin da videoya çekmesi. Iliski kötü bir ilişki bence önce iş hayatina dönün biraz birikim yapın duruma göre baktınız olmuyor boşanırsiniz.