Yastık değişir kader değişmez mi ? :(

Onu da dediler. Yapma etme diye kizdilar.
Yuvayı da dişi kuş yapmıyor ayrıca, erkek kuş yapıp dişi kuşu çağırıyor, dişi kuş beğenirse g.tünü yayıp yumurtluyor. Saçma sapan yetiştirdikleri oğulları karı yüzüne hasret kalacak diye kuşlara iftira atmasınlar.

Aynen oyle.
Bir de eşim müdürdu. Sonra kendi işini kurdu direkt klinik araştırma sektorunde.Herkesin peşinde dolandigi vs. Tatlı dilli . Yani ben bir dag ayisini sevmemiştim.

Bekledim yapmadı. Bu sebeple gitmeye karar verdim ben de.

:))) Gerçekten oyle. Allah affetsin. Annem eşimi görünce bu kızımı üzer demişti ama ailesini görünce rahatlamıştı melek gibi bir aile. Gözüm asla arkada kalmayacak dedi.
Anneler hissediyor. Annesi de babası da o gitsin evden nereye giderse gitsin dediler ona.

Salak gibi tek kelimeyi bırak sabaha kadar anlasın diye konuştum. Bu bitti gitti ama ne yaptığını anla diyeydi yani ona karşı bir beklentim olduğu için değil.
Pişmanım şimdi niye konuştum o kadar diye.

Yav inanmayın, hikaye. Azcık hava alsın aklı başına gelsin diyorlar. Oğullarını bırakıp sizi evlatlık alacak halleri yok. Bizim orda oğlu karısını aldatıp aldattığı kadın için boşuyor diye ailesi evlatlıktan reddetmişti, boşandıktan sonra hep beraber çiçek çikolata ile o 2.kadını istemeye gittiler. İlk eşi büyük şoka girip depresyon geçirmişti. El ana babasından olmaz.

Benim salak olduğum buradan belli ozaman. :) Gözümün acilmasi lazım. 31e kadar açılmadiysa nasıl açılacak acaba.

Aynen oyle.
Bir de eşim müdürdu. Sonra kendi işini kurdu direkt klinik araştırma sektorunde.Herkesin peşinde dolandigi vs. Tatlı dilli . Yani ben bir dag ayisini sevmemiştim.

Evde aslan kesilenler disarida kedi olur.
Disarida aslan kesilenler evde kedidir. Hic şaşmaz

Bunlar benim düşüncelerim değil eş kişisinin.

Çocuğunuz olunca sadece sizin düşüncelerinizi rol model almayacak ya da siz öyle düşünüyorsunuz diye çocuk babadan bağımsız yaşamayacak. Çocuğun bu adamla kalmamasına çok sevindim. Siz iyi bakıyor/bakacak olabilirsiniz bilemem. Ama annenin yanında kalması en doğrusu.

Ay siz Allah'ın sevgili kulusunuz galiba. Allah'a şükür eş çok yapıcı konuşmamışta gözünüz açılmış. İçimde şu kaldı bu kaldı. Bırakın kalsın. Bilmem kaç sene, acı çeke çeke, elinizde bebekle çalışma imkanınız kısıtlıyken günleri geçirmeye çalışmaktan iyidir. Kaçın kurtulun ya. Eşiniz hiç öyle düşündüğünüz gibi biri değil. Anneniz belli ki sizden dişli. Görmüş nasıl biri olduğunu size de söylemiş "kocan öyle melek biri değil" diye. Biz söylüyoruz hala eşi şöyle planladı böyle para yedi yok şu bu. Açın gözünüzü Allah aşkına ya. Bu meseleler onların arasında. Sizin vicdan yapacağınız bir şey yok. Kendi yolunuzu çizin ayrılın ve babanızın evine geçin.

öncesinde aranız nasıldı? başka böyle durumlarınız oldu mu? insanların bazen sinir stres anları olabiliyor ya ettiği küfür iğrenç cidden ama öncesinde çok iyiyseniz belki kurtarılabilir bir durumdur. eski eşin rahat bırakmaması, çocukların durumu falan stresli olabilir mi?

Siz söyleyince yerine oturdu.
Adam yüksek ihtimal nafakayı tamamen kaldırıp, kızını yanına aldırmanın derdinde

Önce alamazdı şimdi evde ilgilenip çamaşır yıkayıp, yemek yapacak, çocuğa en ufak bir ilgisizlikte yada olayda carlayacağı sessiz bir kadın var.
Bu yüzden aman yeni hanımla benim kız nasıl güzel anlaşıyorlar diye durup video çekiyor.

Benim salak olduğum buradan belli ozaman. :) Gözümün acilmasi lazım. 31e kadar açılmadiysa nasıl açılacak acaba.
İnanma cınımm.. sen gitme o gitsinlere.. ailesi iyidir lafım yok .. ama o reddettik o gitsinler sen sakinleş diye söyleniyor.. nerden bildiğimi soruyosan birebir yaşadım

Gitmeli ama sizin gidesiniz yok o belli gidesi olan insan çıkar gider kayınpeder falan aramaz kayınpeder aramak beni durdurun demek

Erkekler cocuklarini gorus gunlerinde alip genelde babaanne/hala yanina goturuyorlar. Orada hazır yemek oluyor en azindan. Birsure sonra bu durumdan rahatsiz oluyorlardir. Cocuk ustunu kirletiyor, banyo yapması gerekiyoe, saclari toplaniyor, hic bitmeyen bir yemek işi var, sabah erken kalkip kahvalti hazirlamak lazim, odevleri var, var da var... evde "eş" varsa sabah kalkar kahvalti hazirlar, oglen önlerine yemek koyar, ortaliktaki dağınıklığı bulasiklari toplar. Çocuğun sorumluluğunu yikacak biri lszim iste. Konu sahibide ilgili bir kadina benziyor.
Ancak velayetin degismesi zor demisti bana avukatim. Ben evlendm, esimle çok iyi anlasiyor ya da eski karım evlendi baska erkekle ayni evde kalmasini istemiyorum diye velayet degisikligi yapilmaz demisti avukat.

İnanma cınımm.. sen gitme o gitsinlere.. ailesi iyidir lafım yok .. ama o reddettik o gitsinler sen sakinleş diye söyleniyor.. nerden bildiğimi soruyosan birebir yaşadım
Naptın kız tamam gitsin dedin de mal gibi kaldılar mı ahahahah.

Gitmeli ama sizin gidesiniz yok o belli gidesi olan insan çıkar gider kayınpeder falan aramaz kayınpeder aramak beni durdurun demek
Yok eş evde değil. Ben de eşyalarımı topladım. Koca ev 1 günde nasıl toparlanayim kimseden yardım istemedim. Sabahtan beri kiyafet katliyorum . Tekim. İnşallah esyalarimi kolileyince gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…