uyyyyyyyyyyyyyyy bıs sapık oran nasıl oran yazmıs bıdegerı zekalı herıf evladı yasındakı kıza sende onunla msjlasacan sanmıs heralde erkek beynıyle
Bızım mahalleye yaslı bır amca tasındı 80 vardır rahat bende yaslıları cok severım gecen gıttım yanına dede nasılsın ıyımısın dedım,oy oy oy ıyıyım dedem mansallah etın g.tun yerınde gıbı bıseyler mırıldandı ama pek anlayamadım tepeden tırmaha benı suzerek sapık sapık ıc cektı felansok oldum ogun bugundur dedeyı gordummu kacarım,dede yoldan gecenlerı durdurup bır cigara versene ıçek dıyo
bencede arkadas dogru soyluyor .sıl gıtsın uzatmaya ne gerek var.zaten yaslılar bır muddet sonra cocuklasıyor.Bence yanlış yapmışsın. Amcanın facesine bir başkası girmiş olamaz mı? Düşükte olsa böyle bir ihtimal var. %100 dogrulugundan emin olmadıgın bir şey için böyle kararlar verme.. Beki de bir yuvanın dagılmasına sebep olacaksın ki sen bunu kötü niyetle yapmamışsın ama ummadık sonuclarla karşılaşabilirsin işte. Senin yapman gereken sadece; cevap vermeden mesajı silmek olmalıydı.
.
konu sahibi kendi ismini güzelce karalamış ama amcanın ismi kabak gibi meydanda gayet bulunuyor yani ismiyle aratınca top sakallı bişey
Kızlarımm az önce bi olay yaşadım faceten hemen aktarıyorum..tanımadığım bi amcam faceten msj atmış slm tatlm nabeer diye bende iyidir babalık yazdım bu tavrına karşılık çünkü tatlım diye yazması hoş değildi.amcamız 55 yaşlarında vardı.sonra sapıkça şeyler yazmaya başladı.şaşırdım cvp vermedim.profiline girdim baktım 40lı yaşlarda bir bayanla evli olduğunu gördüm.
sapık herife bekle yazdım sadece.hemen konuşmaları print screen yapıp sapığa yolladım.bak babam yaşındasın seninde kızın varmış ayıptır yaa ne sanıyosunda kendini kızın yaşındaki bi kızla bu şekilde konuşuyosun?yarın kızın büyücek sakın unutma..eğerki pişmanlığını dile getirip özür dilemezsen bunu eşinin profiline msjla yollucam dedim.git bee işin yokmu senin yazdı sadece:S Bak özür ve pişmanlık bekliyorum??? hala beklemedeyim vs vs vs tık yok ama böyle bi uygulama çıktı ya artık okunduğu görülüyo.bende demekki hiç pişman değilsin eşine msjla yollamam umrundada değil sana mustahak olsun ozaman benden günah gitti yazdım.ve halaa cvp yok bekledim ve sinirlendim birden eşinin profiline girip msjla o konuşma görüntüsünü yolladım.
Kızlarrr şimdide huzursuz oldummm.yuvayı birbirine katıcam eşine neden yolladım adamı sadece korkutsaydm yeterdi diyeay offff keşke yollamasaydım galiba kızlar hatamı yaptım sizce??? yoksa böyle yaşlı amcaların çocukları yaşındaki kızlara bu gözle pis bakmalarının bedelini ödemelimi?
Yazan herkese şimdiden çok teşekkürlerrr....
Eki Görüntüle 488384
bence cevap vermen kotu olmus vermesen daha ıyıydı benımde geldı basıma gceen facede hıc tınlamaım cevaba bıle tenezul etmedım ınan .sen boyle yaptıgın zaman erkeklerın gozunde her yazana yazan gıbı gorunuyorsun.tanımıyrsun etmıyrsun .kendını tutamadı yazdın dıylım tutamıcak bısıde yok halbukı.yaslı baslı adam sana yazar bes dakıkaya unutur arkadasım yazman kotu olmus.ustelık adam sapıklık bıle yapmaya fırsatı kalmamıs sayende sen yazmıssında yazmıssın adam cevap vermedıgıne gore yazdıgına pısman olmmus .bence bır daha olursa cevap verme kadın dedıgın edep nedır bılecek .erkkelerın dogasında var bu.normal bısıy hele 60 lı yaslarda.
bence cevap vermen kotu olmus vermesen daha ıyıydı benımde geldı basıma gceen facede hıc tınlamaım cevaba bıle tenezul etmedım ınan .sen boyle yaptıgın zaman erkeklerın gozunde her yazana yazan gıbı gorunuyorsun.tanımıyrsun etmıyrsun .kendını tutamadı yazdın dıylım tutamıcak bısıde yok halbukı.yaslı baslı adam sana yazar bes dakıkaya unutur arkadasım yazman kotu olmus.ustelık adam sapıklık bıle yapmaya fırsatı kalmamıs sayende sen yazmıssında yazmıssın adam cevap vermedıgıne gore yazdıgına pısman olmmus .bence bır daha olursa cevap verme kadın dedıgın edep nedır bılecek .erkkelerın dogasında var bu.normal bısıy hele 60 lı yaslarda.
yoo onun ismini de karalamis ben mi goremiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?