Yaşlı Sapık Adam...

babalar kutsaldır.çocuğu kimbilir onu nasıl kutsal saygılı biliyo ve örnek alıyodur belkide.benim yaştan kastım budur arkadaşlar yoksa elbette sapık sapıktır

iyi yapmışsın adam hak etmiş ama muhtemelen eşinin şifresini biliyodur silmiştir çoktan.

Son düzenleme:
Kırkından sonra azanı teneşir paklarmış.. Mal adam.. Konuyu biraz daha uzatacaksın iyice sapıttığı zaman vereceksin mahkemeye görecek vıcık vıcığı. Yalaka şeyy.. Ayy Allah düşmanların bile başına vermesin.. Erkeklerden tiksindim.

Sizde bence söylemekle iyi ettiniz. Oh olsun ona!

iyi yapmışsın adam hak etmiş ama muhtemelen eşinin şifresini biliyodur silmiştir çoktan.

klavyede print screen tuşuna basınca ekran görüntüsünü kopyalıyo cnım.sonra painti açıyosun ctrl+v tuşuna basıyosun fotoğraf şeklinde çıkıyo:)

klavyede print screen tuşuna basınca ekran görüntüsünü kopyalıyo cnım.sonra painti açıyosun ctrl+v tuşuna basıyosun fotoğraf şeklinde çıkıyo:)

Allahım neler öğrencez daha :) konu dağılmasın diye tekrar düzeltmiştim msjımı ama iyi oldu öğrendim

böyle salakça şeyler yapan adam hıç eşını faceıne evlı dıye kaydeder mı sızce?

Kesın asıldığı hatunlardan bırıdır, onunda sıze söyledıklerı umrunda değıldır bıle

Onuda geçtım bu adam arkadaşlarınız arasında değılse mesaj atabılıyor mu? Face kullanmıyorum onun ıçın sordum

En baştan cevap vermemenız gerekırdı ama olan olmuş artık

Ama dedığım gıbı eşı olduğuna ınanmıyorum

evet canm eşi olduğuna eminim facete fake hesaplarla gerçekler az çok ayırt edilibiliyo.eşinin profiline girdiğimde eşinin kpak fotoğraflarında kız çocuğu fotoları vardı ve kadının kendi fotosuda vardı yorumlar belliki aileden yada tanıdıklardan yazılmştı.fake değildi yani o bayanın profili.soyadlarıda aynıydı y ile x evliler yazıyodu ordan baktım eşine.amcamın fotoları vs kapalıydı.bi profil fotosu vardı bide bilgileri açıktı.

o kadar rahat olduğuna göre babalık zaten biliyordur eşinin face şifresini maalesef..Büyük ihtimalle bir şey olmaz ya olur dilerim o yaşta kalsın ortada pis herif

keşke duvarına yapıştırsaydın

sapık adam ya iyi yapmışsın safın birine denk gelir buluşur felan ne mal olduğu bilinsin

Iyi olmus, canim su sozu sakin unutma... Kotuler iyiler kadar cesaretli olamazlarsa hic bir yere varamayiz. En az kotu insanlar kadar cesur olmaliyiz onlarla basedebilmek icin. Seni kutluyorum

arkadaşlar böyle şeylerde babanız olsa sessiz kalmayın zaten hep korkumuzdan bunlar rahat davranmıyormu adiler. süper yapmışsın inş. bilmiyordur eşinin şifresini aklıma bir olay geldi kuaförum anlattı ona gelen 18 yaşlarında belki bır kızcağız bızım buralarda özel demeye bin şahit lazım bir hastanede jinekolağa gıdıyor vajına kontrolunde kız farkında değil adam pantolununu açmış kız korkudan kalktığı gibi kaçmış hala unutamıyorum ve eğer gerçekse düşünsenıze kız kımseye anlatmamış ve o adam daha ne kadınları muayene edıyor. Allah böylelerinden korusun bunlarıda ıslah etsin. Susmayın arkadaşlar ilerde bizimde çocuklarımızında başına gelebilir.

en başta (bence) arkadaşın olmayanlardan mesaj alabilme özeeliğini kaldırmalısın.. bu tür sapıklıklara açık hale getirmiş oluyorsun hesabını ve ilk hata sende..

ama tabi sen kapıyı açık bıraktın diye giren hırsızın suçu yok mu.. tabiki de var!

iyi yapmışsın, ama muhtemelen adam karısının hesabını da açabiliyordur yani bir işe yarayacağını sanmıyorum.

valla canm çok doğru söylüyosun.başına neler gelipte sırf etraf 'kız haketmiştir belki neden sana bana değilde onun başına gelmiş ' lafları çıkmasın diye yada utancından çok sessiz kalan var bu tür olaylarda en kötüsüde tecavüzlerde çok var sessiz var hiç suçu olmadığı masum olduğu halde kimseye bişey diyemeyen kendinden nefret eden ölmek isteyen..asıl suçlularında bu denli rahat olmaları.Allah ne kimsenin başına versin nede kimseyi sessiz bıraksın

Keşke cevap vermeseydin ama facede mesaj bölümünü kapatabilirsin canım sadece arkadaşların mesaj atabilir tanımadıgın kişiler mesaj atamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…