• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşlı Sapık Adam...

uyyyyyyyyyyyyyyy bıs sapık oran nasıl oran yazmıs bıde:27:gerı zekalı herıf :52:evladı yasındakı kıza:51:sende onunla msjlasacan sanmıs heralde erkek beynıyle:52:
Bızım mahalleye yaslı bır amca tasındı 80 vardır rahat bende yaslıları cok severım gecen gıttım yanına dede nasılsın ıyımısın dedım,oy oy oy ıyıyım dedem mansallah etın g.tun yerınde gıbı bıseyler mırıldandı ama pek anlayamadım tepeden tırmaha benı suzerek sapık sapık ıc cektı felan :53::53::53:sok oldum ogun bugundur dedeyı gordummu kacarım,dede yoldan gecenlerı durdurup bır cigara versene ıçek dıyo:9:

boğuluyorum az kalsın ahahhaha

canım aslın da ıyı yapmıssın esıne mesaj atmakla ,boyle pıslıkler

cocugu yasında kı kızlara sarkıntılık yapacaksa kımse kusura bakmasın

ben de onun yuvasını dusunemem .esıne mesaj atmakla ıyı yapmıssın ama

boyle pıslıkler eslerının sıfrelerını bılırler ama kendı sıfrelerını vermezler

adam ozur dılemedı ıse,buyuk ıhtımalle esının face sıfresını bılıyordu

yanı buyuk ıhtımalle sızın mesajınızı adam okudu .kadına ulasmamıstır

Ay Allah nasıl bilirse öyle yapsın o şe..fsizi.O nasıl mesaj yaaa okurken nefret ettim elime geçirsem boğardım sanırım.Pis adi sapık herif.Çok iyi yapmışsın canım oh olsun :63:

Son düzenleme:
İğrenç ya midem bulandı sabah sabah.:19::20: Keşke başta hiç cevap vermeseydiniz, Fikriniz güzel ama bence bir daha böyle bir şey yapmayın derim sonuçta adamın size terbiyesiz cümleleri tartışma konusu olamayacak kadar yanlış fakat sizin de izinsiz konuşmanın fotoğrafını çekmeniz, sitelere göndermeniz yanlış. Bir arkadaşım bunun yüzünden zamanında mahkemeyle çok uğramıştı o yüzden uyarmak istedim yanlış anlamayın adamı savunmuyorum ( ıyk böyle birşey mümkün değil zaten ) :19:

bence cevap vermen kotu olmus vermesen daha ıyıydı benımde geldı basıma gceen facede hıc tınlamaım cevaba bıle tenezul etmedım ınan .sen boyle yaptıgın zaman erkeklerın gozunde her yazana yazan gıbı gorunuyorsun.tanımıyrsun etmıyrsun .kendını tutamadı yazdın dıylım tutamıcak bısıde yok halbukı.yaslı baslı adam sana yazar bes dakıkaya unutur arkadasım yazman kotu olmus.ustelık adam sapıklık bıle yapmaya fırsatı kalmamıs sayende sen yazmıssında yazmıssın adam cevap vermedıgıne gore yazdıgına pısman olmmus .bence bır daha olursa cevap verme kadın dedıgın edep nedır bılecek .erkkelerın dogasında var bu.normal bısıy hele 60 lı yaslarda.

Bence yanlış yapmışsın. Amcanın facesine bir başkası girmiş olamaz mı? Düşükte olsa böyle bir ihtimal var. %100 dogrulugundan emin olmadıgın bir şey için böyle kararlar verme.. Beki de bir yuvanın dagılmasına sebep olacaksın ki sen bunu kötü niyetle yapmamışsın ama ummadık sonuclarla karşılaşabilirsin işte. Senin yapman gereken sadece; cevap vermeden mesajı silmek olmalıydı.

.
bencede arkadas dogru soyluyor .sıl gıtsın uzatmaya ne gerek var.zaten yaslılar bır muddet sonra cocuklasıyor.

Hayvan adam ya yemin ediyorum.
Her yerde gezeliyor böyle tipler.
İnsaf ya inanamıyorum.
Geçmiş olsun,engelle birşeyler yap spam olarak işaretle,şikayet et.Bılaşamaz sana.

konu sahibi kendi ismini güzelce karalamış ama amcanın ismi kabak gibi meydanda gayet bulunuyor yani ismiyle aratınca top sakallı bişey:33::33:

Kızlarımm az önce bi olay yaşadım faceten hemen aktarıyorum..tanımadığım bi amcam faceten msj atmış slm tatlm nabeer diye bende iyidir babalık yazdım bu tavrına karşılık çünkü tatlım diye yazması hoş değildi.amcamız 55 yaşlarında vardı.sonra sapıkça şeyler yazmaya başladı.şaşırdım cvp vermedim.profiline girdim baktım 40lı yaşlarda bir bayanla evli olduğunu gördüm.
sapık herife bekle yazdım sadece.hemen konuşmaları print screen yapıp sapığa yolladım.bak babam yaşındasın seninde kızın varmış ayıptır yaa ne sanıyosunda kendini kızın yaşındaki bi kızla bu şekilde konuşuyosun?yarın kızın büyücek sakın unutma..eğerki pişmanlığını dile getirip özür dilemezsen bunu eşinin profiline msjla yollucam dedim.git bee işin yokmu senin yazdı sadece:S Bak özür ve pişmanlık bekliyorum??? hala beklemedeyim vs vs vs tık yok ama böyle bi uygulama çıktı ya artık okunduğu görülüyo.bende demekki hiç pişman değilsin eşine msjla yollamam umrundada değil sana mustahak olsun ozaman benden günah gitti yazdım.ve halaa cvp yok bekledim ve sinirlendim birden eşinin profiline girip msjla o konuşma görüntüsünü yolladım.

Kızlarrr şimdide huzursuz oldummm.yuvayı birbirine katıcam eşine neden yolladım adamı sadece korkutsaydm yeterdi diye:( ay offff keşke yollamasaydım galiba kızlar hatamı yaptım sizce??? yoksa böyle yaşlı amcaların çocukları yaşındaki kızlara bu gözle pis bakmalarının bedelini ödemelimi?

Yazan herkese şimdiden çok teşekkürlerrr....

Eki Görüntüle 488384

vicdanın rahat olsun . çok da iyi yapmışsın, o adamın karısına yazık değilmi böyle bir sapıkla evli ? bence çok yazık . eşinin gerçek yüzünü görsün artık ya bende bıktım bu sapıklardan .. en iyisi arkadaş olarak eklemeyi kapatmak .. yabancı kişiler bana ne arkadaşlık isteği atabiliyor ne de mesaj. en güzeli bu .. ayarlarını gözden geçirmeni öneririm .. dediğim gibii, vicdanın rahat olsun. ben senin yerinde olsam aynısını yapardım :34::34:

Kızlarrr hepinize çok teşekkürler cvplarınız içinn.

Adamı faceye neden ekledin diye sormuş birisi:)ekli değil msj atmış.daha önceden ekleme talebide yollamıştı reddetmiştim msj atmış dün işte.
Cvp yazmasaydın diyenlerde çok tabii ama o yaştaki büyüğümün tatlımm diye lakayıt yazması hoş değil asılcağı belliydi ve babalık diyerek onun bu özgüvenini kırmak istedim.çünkü ben öyle yazınca babalıkmı ne babalığı falan yazar.bende amca kaç yaşında adamsın kızın yaşındayım bana yazmandaki amaç nedir oğluna gelinmi arıyosun lütfen silkelen ve kendine falan yazıcaktım.sonra engellicektim öyle olmadı tabii bu kadar iğrenç olabileceğini düşünmemiştim..öyle işte kızlarr adam zaten yollarım eşine özür dile pişman olduğunu belirt hemen falan filan dolu yazınca baktım tık yok yolluyorum bak yolladm benden günah gitti falan filan yazınca engelledi beni.
Dediğiniz gibi büyük ihtimal eşinin şifresini biliyodu yoksa bu kadar sessiz kalmazdı heralde:S

bence cevap vermen kotu olmus vermesen daha ıyıydı benımde geldı basıma gceen facede hıc tınlamaım cevaba bıle tenezul etmedım ınan .sen boyle yaptıgın zaman erkeklerın gozunde her yazana yazan gıbı gorunuyorsun.tanımıyrsun etmıyrsun .kendını tutamadı yazdın dıylım tutamıcak bısıde yok halbukı.yaslı baslı adam sana yazar bes dakıkaya unutur arkadasım yazman kotu olmus.ustelık adam sapıklık bıle yapmaya fırsatı kalmamıs sayende sen yazmıssında yazmıssın adam cevap vermedıgıne gore yazdıgına pısman olmmus .bence bır daha olursa cevap verme kadın dedıgın edep nedır bılecek .erkkelerın dogasında var bu.normal bısıy hele 60 lı yaslarda.

her yazana yazan gibi görümsem nolcak bu benim nasıl biri olduğumu değiştirmiyo sonuçta.hem neden ben her yazana yazan gibi görüneyim?neden amca değilde ben her yazana yazan gibi görünüyorum bayan olduğum içinmi???genç bri yazsaydı evet lakayıtasılan biri derdim cvp bile yazmazdım.ama bu amca yapmasın bari evli çocuklu sayılcak bi insan toplum içinde.belki torunu çocukları onu nasıl sevip sayıyolar:(amacım onun bu özgüvenini kırmak.normal bişey hele 60lı yaşlarda demişsin onu anlayamadım.yani adamın bu yaptığı sana göre normal bişeymi.çocuğu torunu yaşındaki birine iğrenç şeyler yazması?yaşlı başlı adam sana yazar 5 dkya unutur demişsin.işte ozaman iyiki böyle yapmışımki unutamasın.her sapıklık yaptığı kızlar sessiz kalırsa demekki bunu alışkanlık haline getircek.böyle şeylerin başına iş açıcağını az da olsa görmüş oldu demekki.

Son düzenleme:
Canım o kişiyi sende engelle hatta karısınıda engelle mesaj attıgınız için birbirinze arkadaşın olmasa bile tüm profillerini 1 ay görebiliyor ne paylaşırsan görebiliyor diye biliyorum

ve fundacım tüm rezillikleri yapan erkeklerde suç bulmayan hep bayanları dişi köpek kuyruk sallamasa yakıştırmasını yapan insanlar oldukça; kızlar sessiz kalıcak utanıcak tacizlere maruz kalıcak gıkını çıkarmıcak yine kendisi utanıcak,hatta tecavüze uğrucak yine kimseye anlatamıcak.neden anlatsa illaki ne işin vardı orda neden bunu dedin neden böyle yaptın e sende hata olmasa başına bunlar gelirmiydi hatta belkide haketmiştir diyenlerde illaki olucaktır.yorumunuza gerçekten çok üzüldüm sizde bi bayansınız

Siz ister cevap yazın ister yazmayın o pislik herşekilde size yine ulaşırdı.
Çünkü sapığın niyeti cevap beklemek değil rahatsız etmek.
Adamın kullanıcı ismini fotoğrafasız olarak ifşa etmelisiniz face denilen o ortamda.
.....
Bu arada babalık o kişinin yaşlı olduğunu gösteren bir kelime dğeil bence.
Gençler arasındada kullanılan kaba bir kelime.

Siz ister cevap yazın ister yazmayın o pislik herşekilde size yine ulaşırdı.
Çünkü sapığın niyeti cevap beklemek değil rahatsız etmek.
Adamın kullanıcı ismini fotoğrafasız olarak ifşa etmelisiniz face denilen o ortamda.
.....
Bu arada babalık o kişinin yaşlı olduğunu gösteren bir kelime dğeil bence.
Gençler arasındada kullanılan kaba bir kelime.

Ne pislik adamlar var ya
İyi yapmışsın
Haddini bildirerek
Muhattap olmayabilirdinde aynı zamanda.
Utanmaz adam.

Back
X