Ya kusura bakmayın da bu yılan dilli kayınvalide zehir saçarken kocanız ne yapıyor? Eşime hiç anlatmadım ne demek? Annesi bana istediği eziyeti etsin aman kocamı üzmeyeyim kafasında mısınız? Siz anlatmasanız bile hiç mi tanımıyor annesini? Her zaman söylerim eş ailesi sorunu yoktur eş sorunu vardır diye. Şu adamlara ayağını denk al, aileni koru koruyamıyorsan defol git diyemiyor musunuz? Kendimi geçtim, çocuğum travmadan travmaya koşacak çirkef kadın oğlumun psikolojisini mahvedecek ben de arayıp küfür edicem. Asla yapmam, kimin delisiyse o uğraşsın. O gün o kadın biterdi benim için ve oğlu olacak sümsük de tarafını seçerdi. Evet ister kızın ister kabul etmeyin, kocanız tam bir sümsük. Çocuğunu korumaktan aciz. Kadın bir değil iki değil her ağzını açtığında beni değersizleştirecek, mutsuz edecek huzurumu kaçıracak... İsterse oğlunun aşkından öleyim ikisine de basarım tekmeyi ki kucağımda çocukla yapmışlığım var.
Elin adamı dersin ama size babalık yapmış, öz üvey ayrımı yapmamış, hatta mirastan pay alın diye malı mülkü annenizin üzerine yapmış. Yetmemiş hala arkanızda ve aslanlar gibi savunuyor. Lafta üvey olan adam babanın hası çıkmış. Buradaki konuları açın okuyun, öz babalar nafaka vermemek için takla atıyor. Adam maddiyatı geçtim manevi yönden size sahip çıkmış ve hala arkanızda. Sizin kocanız da baksın biraz babalık öğrensin, kendi çocuğuna sahip çıksın.
Kadınla ne muhatap oluyorsunuz, ileri geri ağzına ne gelirse söylüyor. Bu tavrı ilk başta gösterseydiniz oğlunuz da duymaması gerekeni duymaz üzülmezdi. Bir de anlamadım her gün telefon mesaisi mi yapıyorsunuz kayınvalideyle? Ne söyleyeceğini bildiğiniz halde ne diye çocuğun duymasına engel olmadınız? Şaka gibi, kadın bir de görüntülü arıyor ve zehirini görsel olarak da saçıyor. Bu kadınla bağlantıyı kesin, çocuklarınızı asla görüştürmeyin, kocanız anam da anam diyorsa gitsin gönlünü eğlesin, eziklensin gelsin.