Yaşlı Sapık Adam...

işte sizin gibiler yüzünden kızlarımızın ses çıkarma hevesi kırılıyor farkındamısın?ilk hata sende demişsin kızda nasıl olsun ilk hata.facete hemene hemen herkeste açıktır msj sistemi.çünkü ekli olmadığı halde eski arkadaşından yada birinden msj alabilir.bu hata değil güzelim daha neler artık.ama bu tip olaylarda ses çıkaranlarada malesefki bayanlarımız ''dişi, kuyruk sallamasa'' deniyo

ashle sen en iyisini yapmışsın.sakın eşine msj attın diye kendini suçlama lütfen en güzelini yapmışsın az bile.!! iğrendim resmen adamın yazdıklarından

1.tanimadigin birisini niye facene kabul ediyorsun ?

2.yine tanimadigin amcaya iyidir yazmak yerine sen kimsin vs demiyorsun ?

Keşke cevap vermeseydin canım facede mesaj bölümünü kapatabilirsin sadece arkadaşların mesaj yazabilir tanımadığın insanlar mesaj yazamaz

kızlar adam ekli değilmiş.. mesaj atmış sadece..
bencede iyi yapmışsın hatta adamın duavrında paylaşta rezilliğni herkes görsün..

kızlar adam ekli değilmiş.. mesaj atmış sadece..
bencede iyi yapmışsın hatta adamın duavrında paylaşta rezilliğni herkes görsün..

ekli olmasa bile iyidir babalik demek yerine illa babalik diyip ona gununu gostercekse sen kimsin babalik filan yazsaydi iydir diyip muhabbetin yolunu acmis biraz.
bide senden yazip tanimadigi babaliginda halini hatrini sormus..

Son düzenleme:
ben facede tanımadığım kimseyi eklemem ama gençler herkesi ekliyor, konuşuyor gördüğüm kadarıyla farklı bi dünya olmuş, bunu eleştirmek için söylemiyorum durum tespiti

konuya gelince bence iyi yapmışsın, akrabalarınada yollasaydın da iyice rezil olsaydı

herkes kız çocuğunu bu adamdan kollardı, 3. sayfa haberlerine bakılırsa kız çocuklarına taciz genellikle akraba erkeklerden geliyor çünkü

Son düzenleme:
Zaten bazı şeyler üstü kapatıla kapatıla büyümüyor mu? İyi yapmışsın bence karısı bilsin ne olduğunu. Bu arada tanımayan insnalarda mesaj alabilme özelliğini kapatmanı öneririm.

amaaaan onda utanma olsa sana o lafı bile söylemez eşinden mi utancak.. iğrenç yaratık bunak.. bide babalık lafına çok güldüm.

boşver iyi yapmışsın her kuşun eti yenmez bunu bildirmişsin, eşide uyanmış olur sayende nasıl bir pislikle aynı yastığa baş koyduğunu.

keşke hiç cevap vermeseydin, oh olmuşta diyemiyorum belli ki bu adam karısından falan çekinmiyor, alenen yapıyor yapıcağını, en fazla bi kavgaya tutuşmuşlardır:26:

Helal vallahii. Oh olsunn yasına basına bakmadan terbiyesizlik yapmasaymış
Hak etmiş...

Bence yanlış yapmışsın. Amcanın facesine bir başkası girmiş olamaz mı? Düşükte olsa böyle bir ihtimal var. %100 dogrulugundan emin olmadıgın bir şey için böyle kararlar verme.. Beki de bir yuvanın dagılmasına sebep olacaksın ki sen bunu kötü niyetle yapmamışsın ama ummadık sonuclarla karşılaşabilirsin işte. Senin yapman gereken sadece; cevap vermeden mesajı silmek olmalıydı.

.

Son düzenleme:
uyyyyyyyyyyyyyyy bıs sapık oran nasıl oran yazmıs bıdegerı zekalı herıf evladı yasındakı kızasende onunla msjlasacan sanmıs heralde erkek beynıyle
bızım mahalleye yaslı bır amca tasındı 80 vardır rahat bende yaslıları cok severım gecen gıttım yanına dede nasılsın ıyımısın dedım,oy oy oy ıyıyım dedem mansallah etın g.tun yerınde gıbı bıseyler mırıldandı ama pek anlayamadım tepeden tırmaha benı suzerek sapık sapık ıc cektı felan sok oldum ogun bugundur dedeyı gordummu kacarım,dede yoldan gecenlerı durdurup bır cigara versene ıçek dıyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…