bi cahillik yapmıs ıste keske sadece uyarsaydınKızlarımm az önce bi olay yaşadım faceten hemen aktarıyorum..tanımadığım bi amcam faceten msj atmış slm tatlm nabeer diye bende iyidir babalık yazdım bu tavrına karşılık çünkü tatlım diye yazması hoş değildi.amcamız 55 yaşlarında vardı.sonra sapıkça şeyler yazmaya başladı.şaşırdım cvp vermedim.profiline girdim baktım 40lı yaşlarda bir bayanla evli olduğunu gördüm.
sapık herife bekle yazdım sadece.hemen konuşmaları print screen yapıp sapığa yolladım.bak babam yaşındasın seninde kızın varmış ayıptır yaa ne sanıyosunda kendini kızın yaşındaki bi kızla bu şekilde konuşuyosun?yarın kızın büyücek sakın unutma..eğerki pişmanlığını dile getirip özür dilemezsen bunu eşinin profiline msjla yollucam dedim.git bee işin yokmu senin yazdı sadece:S Bak özür ve pişmanlık bekliyorum??? hala beklemedeyim vs vs vs tık yok ama hepsindede görüldü diyo facebook sohbette böyle bi uygulama çıktı ya artık okunduğu görülüyo.bende demekki hiç pişman değilsin eşine msjla yollamam umrundada değil sana mustahak olsun ozaman benden günah gitti yazdım.1 dk sonra yine görüldü uyarısı ve halaa cvp yok bekledim ve sinirlendim birden eşinin profiline girip msjla o konuşma görüntüsünü yolladım.
Kızlarrr şimdide huzursuz oldummm.yuvayı birbirine katıcam eşine neden yolladım adamı sadece korkutsaydm yeterdi diyeay offff keşke yollamasaydım galiba kızlar hatamı yaptım sizce??? yoksa böyle yaşlı amcaların çocukları yaşındaki kızlara bu gözle pis bakmalarının bedelini ödemelimi?
Yazan herkese şimdiden çok teşekkürlerrr....
ilk basta ona cevap vermemen gerekirdi direkt engelleseydin daha iyi olurdu boyle herifler hakediyor bu tarz seyleri ama gerek yok sen suclu olursun yine
bencede keske hic cevap vermeseydin.
canini sikma sen gönderdigin gibi esinin hesabini acip silmistir belkide
Aslında ilk başta hiç cevap vermeseydin keske muhatap olmasaydın dedim ama böylelerine de haddini bildirmek gerekiyo
iyi yapmışsın bence eşide anlar kocasının nasıl bi insan olduğunu iyi olmuş kesinlikle.
gerçi öyle yapsada yine kendine zarar o adrenali yaşamış olcak umarım bidaha yeltenmez sapık
işte canm o yüzden cvp verdim ders vereyim diye deli oluyorum böyle insanlara çünkü hayır bide kızıda vardı fotolarında yaa nasıl insandır
bencede keske hic cevap vermeseydin.
canini sikma sen gönderdigin gibi esinin hesabini acip silmistir belkide
Adam "yaşlı" olmasa sapık olmayacak mıydı acaba?
Birde size "naber tatlım" diyene "iyidir babalık" diye cevap yazmakla ışık yakmış oldunuz ve adamda size sapıklığını devam ettirmiş.Bir daha böyle istenmeyen durumlarla karşılaşmamak adına hiç cevap vermeyin,engelleyin,muhattap olmayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?