- 19 Ekim 2022
- 2.047
- 5.521
- 88
- 29
- Konu Sahibi madamecocos
-
Tesettürlü olunca ister istemez daha büyük duruyor insan.. Giyim tarzınız nasıl acaba, o da çok etkili.. Bir de bazı insanlar olur olmadık herkese abla diyorlar.. Bana çoğu zaman yaşımı gösterdiğimi veya bikaç yaş daha genç durduğumu söylerler ama bikaç defada abla diyen oldu, kendilerini çok küçük sanıyorlar heraldemerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Ya bu durum çok farklı. Benden 13-14 yaş büyük arkadaşım var ismiyle hitap ediyorum ama benden 4-5 yaş büyük birisine bazen abla diyorum öyle bir hissiyat aldığım için ama bu tanımadığım insana olmaz pek. Yada eşimin arkadaslari var hepsine isimle hitap ediyorum ama bir tanesi var ona arada x abi diyorum aslında yaş olarak diğerleriyle aynı ama ondan abi elektirigi alıyorum diyim.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Buna katılıyorum başörtülü kişileri genellikle yaşı büyük sanıyorlar bununla ilgili birkaç örnek verecek olursam bir tanıdığım orta okula giderken yani on dört yaşındayken okulca bir geziye katılmışlar gittikleri yerde bir kadın bu kıza buyurun teyze diye hitap etmişBen de kıyafetten olabilir mi diye yazmaya geldim, tesettür = +5 yaş algısı var toplumda nedense
Benden büyük adamlar dahi abla veya yenge diyorlar hiçte dert etmiyorum çünkü bende minyon tipliyimmerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Ben de kapaliyim minyonum senin gibi. Ben genelde yaşımı söylediğim zaman aaa küçük sanıyorduk biz sizi tepkisi alıyorum.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Kocayı bulmuşun boşver.ne güzel kızlar yalnızlıktan kırılıyor.demek ki seçilecek kadar güzelsin.güzellikten başka ne beklenecek ki zaten ?Başıma birşey gelmeyecekse söyleyeyim baştan zaten özgüveni düşük biriyim. Kendimi güzel bulmuyorum. Ve güzel olmayı gerçekten çok isterdim.
Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
İlkokula giden çocuğum var büyük çocuğu üniversiteye giden Veli de var sınıfımızdaYaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
Hem güzel değilim kendimi beğenmiyorum deyip, hem de bu tarz şeylere takılmak garip. basbaya da beğeniyor demek ki.bizden öyle olmadığını duymak istiyor.ya da etrafındakilerden.30 yaş bu dertler için geç kalmış bir yaş.yani güzel değilim falan filan tripleri için.herkes elindekini, avucundakileri kabul ederek yaşamaya başlar o yaşlarda.sanki hiç güzel olmadığını bilerek yaşayan insan yok mu?.bu korkunç bir şey degil ki.herkes ne olduğunu biliyor yani.30 yaşında neyin tribi bu? Evet demek ki büyük gösteriyorsun desek ne olacak yani?Hoşgeldin Firdevs yöreoğlu.
Sen torun falan da istemezsin ilerde anane mi olacam diye.
Belki değişikliğe gitmek istiyordur sorunu bulup vurma sen de şimdi hemen.Hem güzel değilim kendimi beğenmiyorum deyip, hem de bu tarz şeylere takılmak garip. basbaya da beğeniyor demek ki.bizden öyle olmadığını duymak istiyor.ya da etrafındakilerden.30 yaş bu dertler için geç kalmış bir yaş.yani güzel değilim falan filan tripleri için.herkes elindekini, avucundakileri kabul ederek yaşamaya başlar o yaşlarda.sanki hiç güzel olmadığını bilerek yaşayan insan yok mu?.bu korkunç bir şey degil ki.herkes ne olduğunu biliyor yani.30 yaşında neyin tribi bu? Evet demek ki büyük gösteriyorsun desek ne olacak yani?
Baş örtüsü olunca olgun gösteriyor. saygıdan demiş olabilir abla diye. Bence siz biraz takıntı yapmışsınız önce kendi içinizde aşın. İnsanlar herşeye abla diyebilirmerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?