- 19 Ekim 2022
- 2.047
- 5.521
- 88
- 29
- Konu Sahibi madamecocos
Tesettürlü olunca ister istemez daha büyük duruyor insan.. Giyim tarzınız nasıl acaba, o da çok etkili.. Bir de bazı insanlar olur olmadık herkese abla diyorlar.. Bana çoğu zaman yaşımı gösterdiğimi veya bikaç yaş daha genç durduğumu söylerler ama bikaç defada abla diyen oldu, kendilerini çok küçük sanıyorlar heraldemerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?