- Konu Sahibi madamecocos
-
Ne var ki bu yorumda anlamadım.neden beğenmedim almış.ne işe yarar ki bu güzellik sevdiğin adamı da bulmuşsan.ne isteniyor ki? Tepki çekecek ne var.
pazarda 60 yaşında teyze bana abla diye hitap ediordu tabiki yaşının giyimle çok alakası var bence giyim tarzın çok bol ve koyu renklerse öyle zannedebilirlermerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Yaşın direkt bakislarla ve enerjiyle alakası var bence... Yaşı küçük olup büyük gösterenlerde genel sorun hayattan bezmiş olmaları, yorgun olmaları vs oluyor gozlemledigim kadarıyla... Gençlik enerjisini kaybetmemek gerek.
giyim çok etkiliyor , kilonuzda yok.muhtemelen yaşlıların tercih ettiği giyimi tercih ediyorsunuz.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Kapalılıga gore degısırKapali elbise ile yaşin bi alakasi olmaz bende kapaliyim,birde insanlar saygidan abla diyebilir mi
Evet dediğiniz mantikliKapalılıga gore degısır
Modern kapalıysan diri durursun
Otekı kapalılar teyze gibi duruyor
Benim bir arkadasim vardı, kapalıydı ve biraz da kiloluydu. O gerçekten 19 olduğumuz halde 30 duruyordu, bence bazı kapalı kadınlar bir şekilde büyük duruyor.Buna katılıyorum başörtülü kişileri genellikle yaşı büyük sanıyorlar bununla ilgili birkaç örnek verecek olursam bir tanıdığım orta okula giderken yani on dört yaşındayken okulca bir geziye katılmışlar gittikleri yerde bir kadın bu kıza buyurun teyze diye hitap etmişyine yirmili yaşlarda başörtülü bir arkadaşımın babasını kocası zanneden olmuş üniversite de tanıdığım bir kızda on altı yaşında kapanmıştım benle aynı yaşta olan bir çocuk bana teyze dedi demişti galiba toplumda başörtülü kişileri evli çocuklu yaşı olgun zannetme algısı var bu arada bende kapalıyım teyze yenge diye hitap eden olmadı ama daha farklı saçmalayan oldu tabi
Bence giyim çok etkiliyor büyük ya da küçük göstermeyi. Başınızı bağlama tarzınız nasıl ? Hem bol hem de genç işi giyinebilirsiniz. Ben de hep bol giyerim oversize. Ama yaşıma uygun giyinirim. Belki siz de öyle giyiniyorsunuzdur bilemiyorum sadece tahmin benim ki. Bir de belki kilo verseniz yanı balık etliyim demişsiniz o yüzden diyorum, yaşınızı daha genç gösterebilir. Bence yüzünüzden dolayı sizi büyük sanmıyorlardır. Kıyafet ve belki vücut tipiniz öyle algılanmasına sebep oluyordur. Bir de bazen ablayı yaşıtlarına da söyleyebiliyor bazı kültürde insanlar. Büyük olduğunuz için değil de hitap şekli gibi nasıl erkekler birbirlerine abi der ya yaşlarından bağımsız öyle.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Ben bu yorumun ikinci kısmına katılmıyorum. Kapalı olmak +5 değil kişiden kişiye değişir bence. Bir arkadaşım var başı açıkken +5 oluyor mesela.minyon yapım var demişsiniz ama büyük gösteriyorsanız ve balık etliyseniz minyon olamazsınız..
kapalı olmak evet direk yaşa +5 koyuyor.
kıyafet tarzı, cildin kuru ve mat olması gibi etkenler direk görünümü etkil
Koca bulmayı başarı zanneden senle muhatap olamıcamNe var ki bu yorumda anlamadım.neden beğenmedim almış.ne işe yarar ki bu güzellik sevdiğin adamı da bulmuşsan.ne isteniyor ki? Tepki çekecek ne var.
Ben de 26 yaşındayım, ofiste evlenme teklifi aldığımı duyan birkaç kişi çok küçük değil misin sen ya vs muhabbeti yapmışlardı, biri şaka olarak ya sen reşit oldun mu vs diyorlardı. Gerçekten de küçük gösteriyorum ama markette bakkalda komşular vs hep abla abla der. Bizde hanımefendi deme kültürü yok ki 50 yaşında dayı ablacım diye sesleniyor buyur abi diyorsun sen de işte bunun yaşla görüntüyle alakası yok bizde abla var bacım varBende 26 yaşındayım minyonum. Görseniz yüzümde öyle küçük ki herkes 20 yaşında sanıyorama benden büyük 30 yaşındaki kadınalar bile bana abla diyor bu tamamen dilimize dolanan bir şey bence takılmayın bu kadar
Ben de öyle düşünüyorum ki ben de yaşımdan küçük görünürüm hatta geçen yıl yaşımı söylediğim kız ciddi misin en fazla 23 duruyorsun demişti. Ama bu sene abla lafını ben de çok duymaya başladım inanın benim de moralim bozuluyor üstüne eşim çocuklardan dolayı kendine bakmıyorsun saldın demişti bebeklerim daha yeni doğmuşken. Bir giyime bir süse bakar. Eminim çocuğunuz ateşli diye paspal gitmişsinizdir benim de aynı şey gelmişti başıma çünkü.Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil mi
Bu biara benimde canımı sikiyodu.Aslinda minyonum ama bariz benden büyük olduğu belli kişiler abla diyodu bende salaş vs giymeyi seviyorum galiba ondan dolayı birde yanında çocuk görüncede direk abla diyorlarmerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bence ağız alışkanlığı.bizde genelde abla abi derizya.alt komşum elli beş yaşlarında eşime hep abi der.esim on yaş rahat küçüktür kadından.ilk baş tuhaf gelmişti alistimmerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Ben de yaşimdan büyük duruyorum. Hatta esim benden 2 yas büyük olmasina rahlgmen esim de baya kuçukdurur yaşından. O ek bi kötü. Ama yapacak bis3y yok düşünmemeye çalışıyorum. Rahatsiz edici bence de. Ama bir arkadasim var univdeyken baya buyuk dururdu aradan yillar geçti hala aynı. Belli yaşlarda büyük duranlar ileri yasta daha genç gorunüyir sanki kişisel çıkarımım bu. Kirışıklik falan daha az oluyor gibi. Ama esasen siz kendinizi sevin şimartın. Büyük durma durumunda bile neden kendimizi kötü hissediyoruz iç dünyaniza sorun muhtemelen aile toplum dayatmasımerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?