Yaşımdan büyük gösteriyorum

Ben açık biriyim, yıllar önce bir kız gördüm kızın üzerinde bosbol siyah ferace var. Yaşı küçük belli. Maşallah kıza çok yakışmış. Ki belki 16 yada 18 yaşında... Abla gibi durmuyordu... Yüzü çok güzeldi kızın.. İnşallah bahtıda güzel olmuştur..

Bence siz görünüş olarak büyük görünüyorsunuz... Bunu güzel soft bir makyaj ve size uygun kıyafetle daha genç görünebilirsiniz. Makyaj dediysem makyajlı gibi değil doğal dursun.

Bende küçük duruyorum. En çok eşime zor oluyor. Ben 39 eşim 48. Babam sanıyorlar. Eşimde küplere biniyor...

Bundan birkaç yıl önce üniversitedeyken parkta bir kadın beni 16 yaşında sanmıştı,oysaki 22-23 yaşındaydım.İnanılmaz bozulup ağlamıştım.16 yaşındaki kızlar makyaj vs.ile benden olgun gözüküyorlar diye.Şimdi bu durum hiç umrumda olmuyor,insanları fazla takınca hem ruhsal olarak çöküyorsun hem boş yere strese giriyorsun.İster büyük ister küçük görünelim,biz her halimizle çok değerliyiz.

pazarda 60 yaşında teyze bana abla diye hitap ediordu tabiki yaşının giyimle çok alakası var bence giyim tarzın çok bol ve koyu renklerse öyle zannedebilirler

Kesinlikle enerji ile alakalı. 43 yaşımdayım görenler 30’larımda sanıyor ki kilo aldığım halde çünkü çok pozitif, yüksek enerjili ve hareketliyim. Biraz genetik biraz da enerji yani.

giyim çok etkiliyor , kilonuzda yok.muhtemelen yaşlıların tercih ettiği giyimi tercih ediyorsunuz.

Benim bir arkadasim vardı, kapalıydı ve biraz da kiloluydu. O gerçekten 19 olduğumuz halde 30 duruyordu, bence bazı kapalı kadınlar bir şekilde büyük duruyor.

Bende 26 yaşındayım minyonum. Görseniz yüzümde öyle küçük ki herkes 20 yaşında sanıyor ama benden büyük 30 yaşındaki kadınalar bile bana abla diyor bu tamamen dilimize dolanan bir şey bence takılmayın bu kadar

Bence giyim çok etkiliyor büyük ya da küçük göstermeyi. Başınızı bağlama tarzınız nasıl ? Hem bol hem de genç işi giyinebilirsiniz. Ben de hep bol giyerim oversize. Ama yaşıma uygun giyinirim. Belki siz de öyle giyiniyorsunuzdur bilemiyorum sadece tahmin benim ki. Bir de belki kilo verseniz yanı balık etliyim demişsiniz o yüzden diyorum, yaşınızı daha genç gösterebilir. Bence yüzünüzden dolayı sizi büyük sanmıyorlardır. Kıyafet ve belki vücut tipiniz öyle algılanmasına sebep oluyordur. Bir de bazen ablayı yaşıtlarına da söyleyebiliyor bazı kültürde insanlar. Büyük olduğunuz için değil de hitap şekli gibi nasıl erkekler birbirlerine abi der ya yaşlarından bağımsız öyle.

Ben bu yorumun ikinci kısmına katılmıyorum. Kapalı olmak +5 değil kişiden kişiye değişir bence. Bir arkadaşım var başı açıkken +5 oluyor mesela.

Ben de 26 yaşındayım, ofiste evlenme teklifi aldığımı duyan birkaç kişi çok küçük değil misin sen ya vs muhabbeti yapmışlardı, biri şaka olarak ya sen reşit oldun mu vs diyorlardı. Gerçekten de küçük gösteriyorum ama markette bakkalda komşular vs hep abla abla der. Bizde hanımefendi deme kültürü yok ki 50 yaşında dayı ablacım diye sesleniyor buyur abi diyorsun sen de işte bunun yaşla görüntüyle alakası yok bizde abla var bacım var

Ben insanlarin yasininhic anlamiyorum , ama gaf yapmamak icin hic boyle hitaplar kullanmam. Kimisi de sallar ta tutarsa.

Daha genc gostermek icin daha renkli ve trend giyinebilirsiniz belki. Esarbibizi baglama sekliniz de belki daha genclere yonelik modellerden secebilirsiniz.

Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil mi
Ben de öyle düşünüyorum ki ben de yaşımdan küçük görünürüm hatta geçen yıl yaşımı söylediğim kız ciddi misin en fazla 23 duruyorsun demişti. Ama bu sene abla lafını ben de çok duymaya başladım inanın benim de moralim bozuluyor üstüne eşim çocuklardan dolayı kendine bakmıyorsun saldın demişti bebeklerim daha yeni doğmuşken. Bir giyime bir süse bakar. Eminim çocuğunuz ateşli diye paspal gitmişsinizdir benim de aynı şey gelmişti başıma çünkü.

Bu biara benimde canımı sikiyodu.Aslinda minyonum ama bariz benden büyük olduğu belli kişiler abla diyodu bende salaş vs giymeyi seviyorum galiba ondan dolayı birde yanında çocuk görüncede direk abla diyorlar

Bence ağız alışkanlığı.bizde genelde abla abi derizya.alt komşum elli beş yaşlarında eşime hep abi der.esim on yaş rahat küçüktür kadından.ilk baş tuhaf gelmişti alistim

Ben de yaşimdan büyük duruyorum. Hatta esim benden 2 yas büyük olmasina rahlgmen esim de baya kuçukdurur yaşından. O ek bi kötü. Ama yapacak bis3y yok düşünmemeye çalışıyorum. Rahatsiz edici bence de. Ama bir arkadasim var univdeyken baya buyuk dururdu aradan yillar geçti hala aynı. Belli yaşlarda büyük duranlar ileri yasta daha genç gorunüyir sanki kişisel çıkarımım bu. Kirışıklik falan daha az oluyor gibi. Ama esasen siz kendinizi sevin şimartın. Büyük durma durumunda bile neden kendimizi kötü hissediyoruz iç dünyaniza sorun muhtemelen aile toplum dayatması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…