Yaşımdan büyük gösteriyorum

Bir de giyim makyaj saç sekli vs etkiliyor kesinlikle. Yaşa gore giyinmek lazım. Oyle giyince kendimi daha iyi hissediyorum. Kendinizi güzel hissettiğiniz sekilde yapın esarbı şalı vs. İnsan kendini guzel hissederse motivasyonu artiyor dışa yaydığı enerji de güzel oluyor o zaman etrafın ne dusündüğunü umursamazsınız. Çocukran sonra saldim.ben de toparlamaya çalışıyorum

40 yaşındayım bana da herkes çok daha küçük gösteriosun dio.max 28 dedilerteyze diyen hiç çıkmadı daha.

Tesettüre girildiğinde yaş açıkken olduğundan biraz daha büyük görünüyor. Ondan sebepli olabilir. Yaşa karar verirken hepsine bakılıyor aslında yüzü giyimi yanında çocuğu var mı. Anlık olarak da abla diye çıkmış olabilir ağızlarından

Yüzünden anlarım

Kadınlar bunu yapıyor ya. Okuldan bildiğim aynı yaşta olduğumuz bir kız vardı. Yıllar geçti aradan tabi. Kırtasiyeye gittim orda çalışıyormuş bana abla diye hitap etti. Aslında herkes bana yaşımı hiç göstermediğimi söyler kimisi bayağı şaşırır hatta.
Sizde size abla diyen birkaç kadının sizden büyük olduğunu düşünüyorsunuz ama bilmiyorsunuz. Belki de onlar gerçekten sizden küçüktür

Sizden büyük olduğunu düşündüğünüz ama size abla diyen hitap edenlere cevap verirken sizde abla diye hitap edin onlar da bozulsun

Bu arada konu sahibi buyük gorundüğünden dert yanmis yorumlara herkes ben kuçük gorünuyorum deyip kikirdamis. Komiksiniz gercekten. Alkis en genc sizsiniz

Çok itici görünüyor gerçekten. Kadın üzülmüş konu açmış, ego tatmini başlığı yapılmış başlık.
O yüzden çoğunu okuyup cevap vermedim. Konu açma sebebimde bazı insanların benim yaşımdan küçük gösterdiğimi söylemesiydi. Dün bir kadınla tanıştım 24 25 gösteriyorsun dedi. Fotoğrafımı koymayı doğru bulmadım herkese açık bi platformda. Ama beni anlayıp gerçekten içten yazılan yorumlar için teşekkür ederim

Bence sen alingansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…