- 15 Ekim 2016
- 6.793
- 12.267
- 248
- Konu Sahibi madamecocos
-
Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
Ben yüzünden anlarim.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Çok geçmiş olsun.Bende 30 yaşındayim kiloluyum küçük gosteriyorsun der çoğu kişi.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Sarı saça heveslisin ama bir tık olgun gösterebilir o.Çok geçmiş olsun.Bende 30 yaşındayim kiloluyum küçük gosteriyorsun der çoğu kişi.
Ben de istediğim yere kurallar dahilinde yorum yapmakta özgürüm.pist benimBuraya kendimizce dert ettiğimiz sorunlar için konu açmaya geliyoruz ve özgürüz. linç tayfayı pistten alalım lütfen :)))
Kıyafet, kilo, kapalılık hepsi olduğunuzdan büyük göstermenize sebeb olabilir. Sizi görmeden buna kimse yorum yapamaz.
Ayrıca hastanede kadın çocuğunun derdine düşmüştür sizin yaşınızı umursadığını sanmiyorum, lafın gelişi abla demiştir. Kadeş, bacı vs mı deseydi ne deseydi tanımadığı birine?
Aslında gözaltı cizgilerim var.Ses tonum hareketlerim yandan bakınca falan 5 yaş küçük duruyorum.Sarı saça heveslisin ama bir tık olgun gösterebilir o.
30 genç bir yaş zaten ama depresyon çöktürür dikkat et.Aslında gözaltı cizgilerim var.Ses tonum hareketlerim yandan bakınca falan 5 yaş küçük duruyorum.
Nezaman ve nerede kullanıldığına göre değişir."Hanimefendi" gibi guzel ve naif bir hitap var örneğin?
Ben 93 luyum birgün bir kız geldi.Calistigim markete 4 sene kadar önce kumaş pantolon giymiş siyah uzun yelek içine bluz eşarbını da 40 50 yaşlardaki gibi örtmüş abla dedim.Yanimda çalışan kız taniyormus güldü.O senden küçük dedi.97 dogumluymus kızın yuzude büyük gosteriyor tamam erken evlenmiş ama.Kapali da olsa bolda giyinse yaşına uygun giyinmemis.87 liyim desem inanırdım dedim.Ama 87 liler de onun yanında küçük durur.amannn sizde bende çok havalanırdım 26 yaşındaydım gencim her tanıdığım benden yaşlı diye şimdiki iş ortamındaysa ben yaşlıyım
Abla bir sıfat onu herkes kullanıyor esnafından şöförüne kadar
Bu gibi konularda aklıma hep
Tuzu uzatsana Feride abbblaaa gelir
Çöktüm toparlanmaya çalışıyorum.30 genç bir yaş zaten ama depresyon çöktürür dikkat et.
Nezaman ve nerede kullanıldığına göre değişir.
Burda örneğin hanımefendi genelde laf sokmak için kullanılır. Pek naif bir hitap değil yani
Bir kreş çocuğu annesi olarak yazıyorum, ortaokulda ki öğrencilerimin annelerinin %75-80i benden küçüktür. Tahmin edilemeyebilir yani.Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
Aslinda kilonuz yok minyon tiplisiniz boyunuzu bilmiyorum kac .bende minyon tipliyim boyum 1.60 kilomda 54 göstermiyorsun diyorlar genelde .seninde göstermiceginizi tahmin ediyorum birde genelde kapali oldugumuz icin hem bol giyimler giyiyoruz hemde boşörtü biraz olgun gözterir .kafaniza takilcak birsey degil önemli olan senin nasil hissetmen .kilonuz cok normal bende o kilodayim .boşverin hic takmayinmerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
kapalilara genelde abla diyorlar, neden bilmiyorum. bana hem co kgenc gosteriyorsun derler, hem de abla derlermerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?