Yaşımdan büyük gösteriyorum

Tam tesettürlüyseniz ferace vs giyiyorsanız yaşınız kaç olursa olsun abla diyorlar en azından ben buna maruz kalıyorum zaman zaman:) Yaşınız çok genç 30 yaş abla yaşı değil moralinizi bozmayın

Ben yüzünden anlarim.

Bi çok şeyle alakalı olabilir. Erkekler dese derim saygıdan ama kadınlar diyorsa gerçekten daha büyük olduğunu düşünüyorlardır.
Yüzün genç gösterebilir ama kıyafetlerin aşırı bolsa yada tam tesettürse onla alakalı olabilir, yada gerçekten yüzünde daha olgun duruyodur.

Çok geçmiş olsun.Bende 30 yaşındayim kiloluyum küçük gosteriyorsun der çoğu kişi.

Yaşın direkt bakislarla ve enerjiyle alakası var bence... Yaşı küçük olup büyük gösterenlerde genel sorun hayattan bezmiş olmaları, yorgun olmaları vs oluyor gozlemledigim kadarıyla... Gençlik enerjisini kaybetmemek gerek.

Buraya kendimizce dert ettiğimiz sorunlar için konu açmaya geliyoruz ve özgürüz. linç tayfayı pistten alalım lütfen :)))
Ben de istediğim yere kurallar dahilinde yorum yapmakta özgürüm.pist benim kendince dert ettiğin şey dert edinecek bir şey değil ama sen istiyorsan dert et keyfinin kahyası değilim. Ve evet çocuğun atesliyken, acile götürecek kadar kotuyken biri sana abla demiş ona takılman bana tuhaf geldi.

"Hanimefendi" gibi guzel ve naif bir hitap var örneğin?

Ben 93 luyum birgün bir kız geldi.Calistigim markete 4 sene kadar önce kumaş pantolon giymiş siyah uzun yelek içine bluz eşarbını da 40 50 yaşlardaki gibi örtmüş abla dedim.Yanimda çalışan kız taniyormus güldü.O senden küçük dedi.97 dogumluymus kızın yuzude büyük gosteriyor tamam erken evlenmiş ama.Kapali da olsa bolda giyinse yaşına uygun giyinmemis.87 liyim desem inanırdım dedim.Ama 87 liler de onun yanında küçük durur.

Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
Bir kreş çocuğu annesi olarak yazıyorum, ortaokulda ki öğrencilerimin annelerinin %75-80i benden küçüktür. Tahmin edilemeyebilir yani.

Aslinda kilonuz yok minyon tiplisiniz boyunuzu bilmiyorum kac .bende minyon tipliyim boyum 1.60 kilomda 54 göstermiyorsun diyorlar genelde .seninde göstermiceginizi tahmin ediyorum birde genelde kapali oldugumuz icin hem bol giyimler giyiyoruz hemde boşörtü biraz olgun gözterir .kafaniza takilcak birsey degil önemli olan senin nasil hissetmen .kilonuz cok normal bende o kilodayim .boşverin hic takmayin

kapalilara genelde abla diyorlar, neden bilmiyorum. bana hem co kgenc gosteriyorsun derler, hem de abla derler

Ben de minyon tipliyim ama 1,60 mt ve 50nin altında kiloda değilim tabii. Minyona niyeyse cüceymiş muamelesi yapılıyor. Uzun boylu da minyon olabilir.

Her neyse, yaşımı duyan inanmaz. Yüz kişiden biri yaşımın büyük olduğunu anlamıştır. Buna rağmen kocaman insanlar bana abla demişti. Bozulmadım açıkçası.

Bence fecisi şuydu: 20 yaşımdan önce, beni anne sanan veli Kaale bile almamıştım. Yüzümü de görmemişti zaten.

Kendinize güveninizin gelmesi için eğer kambur duruyorsanız düzeltmeye çalışın. O bile sizi gençleştirir ve özgüveninizi iyileştirir. Omuzlar düşük olunca da hayattan bezmiş ve yaşlanmış imajı oluşuyor. Dik durayım derken de kasıntı gibi durmayın ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…