- 16 Mayıs 2021
- 143
- 76
- 28
- 31
- Konu Sahibi madamecocos
-
Abla kelimesi dilimize pelesenk olmuş. Alakalı alakasız her yerde abla deniyor yaştan ziyade.merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Kapalı olmak +5 ekliyor genelde.. çok bol giydiğimde bana da teyze diyen 17 lik çocuklar oluyordumerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.
birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
O çocuğun anası demiş benceKiyafetler de elbette yaş gösterme konusunda etkili olabiliyor.
Ayrıca 7 yaşında çocuğun ne demesini istiyordunuz?
Kapali elbise ile yaşin bi alakasi olmaz bende kapaliyim,birde insanlar saygidan abla diyebilir mimerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Ay canım bana da küçük gösteriyosun diyenler var ve gerçekten inan küçük gösteriyorum. Buna rağmen üstümde gelinlik varken fotoğrafci bana abla abla dedi eşime beyefendi diyo bana abla diyo en son bı kızdım sen kaç yaşındasın diye hahahahah sonra yenge demeye başladı adamla kavga ettim zaten sinirliydim başka sebeplerden. Yani arkamdan büyük gösteriyor diye konuşan kıskanç birinde duydum sırf hasetlikten yapmış ama haset biri. Yani söylemek isteyen her türlü söylüyor sen merak etme senlik bir durum değil. Bana da abla vs diyolar. Komşu kadın annemin elini öpmeye çalıştı geçen hâlbuki kadın annemden büyüktür. Bazıları cins oluyormerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
Çocuk atesliyken ona mı takildin?. Kıyafet olgun gösterir takilmamerhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.
O çocuğun anası demiş bence
evet çocuğum ateşliyken buna takıldım. bu birkaç zamandır duyduğum birşeydi ve merak ettimÇocuk atesliyken ona mı takildin?. Kıyafet olgun gösterir takilma
Bide hocam çok kullanılıyor son dönemsiz bence pazara hiç gitmeyen o zaman daha kötü olursunuz çünkü ergen yaşta bile olsanız pazarcılar abla teyze diye hitap ediyor
çocuğun annesi dedi. O yüzden ayrıntıda yazdım durumuAyy ben de dedim 7 yaşında çocukla da kendini bir mi tutuyor.
Erkeklerin genel hitap şekli bu onu biliyorum ama bende karşı tarafa bakıyorum benden büyük gösterdiğini düşünüyorum veya çocukları benimkilerden daha büyük yaştaki kişiler demişti ordan yola çıktımsiz bence pazara hiç gitmeyen o zaman daha kötü olursunuz çünkü ergen yaşta bile olsanız pazarcılar abla teyze diye hitap ediyor
E ne olacak desinler.evet çocuğum ateşliyken buna takıldım. bu birkaç zamandır duyduğum birşeydi ve merak ettim
Yani açıkçası fiziksel özelliklere göre yorum yapmak bana hadsizce gelir hep. Bende bu duruma üzülüyorum açıkçası. Hiçbir kadın yaşından olgun durmak istemez.20 yıl önce kızımı parka götürüyorum
Kızım 2 yaşlarında bende 23 yaşındayım
Ortalama 30 yaşlarında birkaç kadında dostluk kurdum
Öyle böyle konuşunca 23 olduğumu öğrendiler ooo ciddi misin biz seni bizim yaş gurubundasın biliyorduk öyle gösteriyorsun vs
O Zaman yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam
Şimdi kızım 22 yaşında görenler kardeş misiniz diye soruyor
Demem o ki çok takma
Tecrübeyle sabit
çocuğun annesi dedi. O yüzden ayrıntıda yazdım durumu
Buraya kendimizce dert ettiğimiz sorunlar için konu açmaya geliyoruz ve özgürüz. linç tayfayı pistten alalım lütfen :)))E ne olacak desinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?