Yaşımdan büyük gösteriyorum

merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.

Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.

birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
Ya kimileri de herkese abla, abi diyorlar. Ben geçen gün birini tersledim. 30 yaşındayım gayet minyonum. Benden büyük kadın abla abla diye dolanıyordu etrafımda dayanamadım abla değil hanımefendi lütfen diye düzeltirdim.

Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
İlkokul çocuğuyla kreş çocuğunun arası kaç yaş ki ? Hem de herkes aynı yaşta anne olmuyor. Kot pantolon üstü uzun sweatshirt, spor ayakkabısı ve şal giymek bence tesettürlüleri genç gösteriyor. En dinamik kombin bu. Bir de cildiniz için uygun ürünleri kullanın derim. Kuru cilt ve gözaltı torbaları yaşa yaş katıyor.

Peki bu durumda ne yapmalıyım öneri almak için soruyorum 30 yaş abla denmek için fazla değil mi
Kafayı buna takmamakla başlayabilirsiniz?
Kim abla demiş kim babanne demiş umursamayın bu kadar. Delinin teki çıkar nene der, bu onun deliliğiyle ilgilidir; sizinle ilgili değil. Yani insanların size hitapları onların meselesi. Sizin değil.
Siz kendinizi kaç yaşlarda hissediyorsunuz?

Ben 48 yaşımdayım ve gösteriyorum da yaşımı. Ama içime sorsan 30'larımda filan ruhum, kimsenin ne dediği umrumda değil gerçekten.

"Kendimi güzel bulmuyorum" demişsiniz, önce buradan başlayın eğer çok dertliyseniz.
Özgüveninizi yerine getirecek yöntemler deneyin. Kendinizi sevin. Kabullenin. Haftanın bir günü özbakım günü yapın kendinize mesela. Cilt bakımları, hamam/kese, güzel bişeyler giymek, evde bile olsa hafif makyaj yapmak buna benzer şeyler iyi gelir insana. Ayna karşısına geçin, kendinize bakın, aslında ne kadar güzel olabildiğinizi fark edin.

Ben 25 yaşındayım hep küçük gösterdiğimi söylediler yani şuan 19-20 gösterdiğimi, 20yken de 16 17 gösterdiğimi söylediler. Giyim tarzım hep tayt eşofman falan olduğu için tabi yüzüm de genç ama gelin makyajım varken bile 20 gösteriyosun dediler yani bence tamamen giyimle ilgili ve cilt tipi

merhaba herkese. 30 yaşındayım minyonum kapalıyım. Genelde bol ve uzun giyerim . Kilom 54 şuanda normal balık etli arası gibiyim. Bu fiziksel özelliklerimi saymamın nedeni benden yaşının büyük olduğunu düşündüğüm birkaç kadının bana abla diye hitap etmesi. Çok bozuldum açıkçası. Ses tonum da incedir aslında büyük biri gibi durduğumu düşünmemiştim.

Bu akşamda 2 yaşındaki oğlum ateşlenmişti acildeydik. Yanımdaki kapalı kadının oğlu 7 yaşındaymış bana çubuk uzattı uzatırken al abla dedi eşim de yanımızdaydı. Çok merak ediyorum kaç gösteriyorum dicektim eşim vardı diyemedim. Gerçi cevabı duymaya hazır mıyım onu da bilmiyorum ama bu durum beni üzüyor.

birde ek olarak birinin sizden büyük olduğunu giydiklerinden mi yoksa yüzünden mi anlarsınız?
insan ister istemez takılıyor böyle şeylere, geçen arabayı park etmeye çalışıyordum, çocuklara seslendim çekilin oradan diye, bana dönüp de “Tamam teyze” dediler ya :cry: 3 gün atlatamadım

minyon yapım var demişsiniz ama büyük gösteriyorsanız ve balık etliyseniz minyon olamazsınız..
kapalı olmak evet direk yaşa +5 koyuyor.
kıyafet tarzı, cildin kuru ve mat olması gibi etkenler direk görünümü etkiliyor.

Dert etmeyin böyle şeyleri büyük deseler ne olur küçük deseler ne olur :))
Afet-i devran gibi genç bir kadındım, bakmaya kıyamazdı herkes şimdi 46 yaşındayım teyze diyorlar, toplu taşımada falan yer veren var :)) Öyle böyle geçiyoruz bu dünyadan kimin kaç yaşında göründüğünün ne önemi var ki

Aslında duruma göre her ikisi de. Bunun örtülü olmakla alakası yok seçtiğiniz kıyafetlerle ilgili bence, kıyafetlerin rengi, üstünüzde duruşu yaşınıza uygunluğu, kullandığınız baş örtülerinin renkleri bile görüntüyü etkiliyor, her renk ve desendeki giyim herkese yakışmıyor, bol giyindiğinizi yazmışsınız tesettür gereği elbette hatlarınızı belli etmeyecek kıyafetler seçmek durumunda kalıyorsunuzdur ama aşırı bol ve sizi yaşınızdan büyük gösterecek tonlardan ve desenlerden kaçının.

Normalde enerji olarak nasıl birisiniz? Yani mesela yılların yıpranmışlığını yorgunluğunu yüzünüzden bir bakışta anlayabilir mi insanlar? Bazı konularınızı gördüm zorluklar tükenmişlikler yaşamışsınız bu da yüzünüze yansır bana kalırsa, güzellik göreceli bir kavramdır lakin çoğumuz insanların güzellik kriterlerine uymasak da pozitif enerjiye sahipsek yüzümüze ve davranışlarımıza olumlu bir şekilde yansıyor, yaydığınız enerji de olduğunuz yaştan ziyade göründüğünüz yaşa etkili bence.

24 yaşındayım 37 yaşındaki adam bana abla diyor , bende abi ben senden küçüğümn
ya bana abla deme dedğimde, napıyım abla ağız alışkanlığı diyor çok dert etmeeee o demiş bu dememiş eminim kendine bakan güzel giyinen bir kadınsındır böyle şeyler için üzülmene bile değmezz :)

oğlumun kreşten sınıf arkadaşının annesi bana abla diyordu. meğer kendi benden 1 yaş büyükmüş :D iri yapılı olduğum için ve tavır olarak olgun olduğum için hep yaşımdan büyük olduğum sanılır. kapalıysanız o da büyük sanılmanıza sebep olmuş olabilir. bazı kapalıların tarzı onları nerdeyse 10 yaş büyük gösteriyor.

Ben de minyon tipliyim ama 1,60 mt ve 50nin altında kiloda değilim tabii. Minyona niyeyse cüceymiş muamelesi yapılıyor. Uzun boylu da minyon olabilir.

Her neyse, yaşımı duyan inanmaz. Yüz kişiden biri yaşımın büyük olduğunu anlamıştır. Buna rağmen kocaman insanlar bana abla demişti. Bozulmadım açıkçası.

Bence fecisi şuydu: 20 yaşımdan önce, beni anne sanan veli 🤣 Kaale bile almamıştım. Yüzümü de görmemişti zaten.

Kendinize güveninizin gelmesi için eğer kambur duruyorsanız düzeltmeye çalışın. O bile sizi gençleştirir ve özgüveninizi iyileştirir. Omuzlar düşük olunca da hayattan bezmiş ve yaşlanmış imajı oluşuyor. Dik durayım derken de kasıntı gibi durmayın ama :KK53:
Uzun boylu nası minyon oluyor ya

bazı kapalıların tarzı onları nerdeyse 10 yaş büyük gösteriyor.
Kullanılan baş örtüsünün rengi ve deseni bile insanın yüzüne etki ediyor, aynı saç rengi gibi düşünün bazı saç renkleri her tene uymaz, yüzü sert veya solgun gösterir baş örtüsü de öyle.

Yaşımı bilemez ama aşağı yukarı tahmin edilebilir atıyorum bir ilkokul çocuğunun annesiyle bi kreş çocuğunun annesi az çok anlaşılabilir gibi geliyor. Bu arada açık mısınız
İlkokul çocuğu annesi ve kreş çocuğu annesi diye nasıl saçma bir yaş farkı olabilir benim teyzem 40 yaşında anne oldu ben 20 ne alaka yahu ay

Bence renkler de çok etkili . Renkli ve spor giyinmek genç gösteriyor olabilir. Boyum uzun Türkiye standartlarına göre iriyim aslında ama çocuk gbi rengarenk giyinmeyi severim . Tamamen tarz meselesi . Eğer memnun değilseniz bu durumdan kıyafet seçimlerinizde değişikliğe gitmeniz işe yarar .

Bence giyim cok etkili. Simdi kapali olmak var kapali olmak vaaar. Pardesu uzun salaş etek yemeni gibi başörtüsü varsa gundelikci kombini yani o zaman küçük de olsan abla der birileri illa ki. Doğrudan yüzünüzle ilgili degildir çünkü 30 yasinda bi insan en fazla kac gosterebilir? de ki cok yiprandin 37-38 duruosun gene yaşıtın biri abla demez. Arada 15 yas var gibi bi his katan bisey var bence bu olsa olsa kiyafetlerindir. Tabii acile Esra Kiğılı gibi kimse gitmez, bulmus bulusturmus geçirmişsindir o kafayla. Gundelik hayatta biraz özen gosterirsen olur biter.

Kullanılan baş örtüsünün rengi ve deseni bile insanın yüzüne etki ediyor, aynı saç rengi gibi düşünün bazı saç renkleri her tene uymaz, yüzü sert veya solgun gösterir baş örtüsü de öyle.
Modelde dahil buna örnek veriyorum eşarp modeli şala göre daha olgun duruyor

Back
X