Kızlar iyi geceler. İki senedir instagramdan takipleştiğim bi çocuk vardı, geçen gün mesaj attı, sana yazmak konusunda çok gel gitlerim oldu ama sana karşı engel olamadığım bir merak duygusu var, tanımak istiyorum diye. Hoşuma gitti açıkçası, neden olmasın dedim. İş eğitim entelektüalite anlamında iyi, ki ben bunlara önem veririm. Fakat benden 5 yaş küçükmüş
benim büyük olduğumu bilerek yazmış, ben de onun küçük olduğunu biliyordum ama açıkçası ümidim 2-3 yaş olmasıydı, 5 biraz fazla geldi.
Ayrıca kendisi ilişki anlamında tecrübesiz, kendisi de inkar etmedi zaten, muhtemelen sen benden daha tecrübelisin böyle olmasını da anlıyorum falan dedi, yani yaşım veya yaşanmışlıklarımla ilgili onun bir sorunu yok. Ama benim kafam karışık maalesef
Birincisi ben erkeğin terübeli olmasını tercih ederim, böyle ilişkide bütün yük üstümde olacak gibi hissediyorum ve yaşı da küçük olduğu için ona bişeyler öğretmem gerekecekmiş gibi, yani erkek gibi göremeyecekmişim gibi hissediyorum.
Bir de (bu konuda belki eleştirenler olacak ama) kendisi mutfağa çok düşkün, yalnız yaşamış uzun yıllar bunu anlayabiliyorum, mecbur kalmış bir yerde ama ailesinin yanında da yemekleri bu yapıyor. Yemek dediysem içli köfte kuru dolma vs
yani benim annem yapamıyor mesela içli köfte. Bir de bayramın 2.günü yüz yüze görüşeceğiz ilk defa, ilk görüşmeye içli köfte getirmeyi teklif etti
yani böyle olunca benim gözümde iyice feminenleşiyor.
Ne sorduğumu da bilmiyorum aslında, yüz yüze görüşmeden karar vermeyeceğim ama sizin de fikrinizi almak istedim, bu ilişki yürür mü dersiniz?