- 30 Mart 2009
- 14.594
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.124
- 1.123
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Size hayatta basarilar. Ben beni sevmeyeni ve tanimadigim kisiyi sevemem; cunku herkesten once kendimi seviyorumBenim gibi seven çok az kişi vardır, böyle aşk herkese nasip olmaz
ben seçilmem seçerim size de başarılarSize hayatta basarilar. Ben beni sevmeyeni ve tanimadigim kisiyi sevemem; cunku herkesten once kendimi seviyorumYani karsimdaki kisi beni sevecek ki ben de onu sevebileyim
İsterdim ki bu hikaye mutlu sonla bitsinMadem bu kadar çok biliyosunuz tamam diyelim sizin dediğiniz olsun sayın çokbilmişler. Bu çocuk beni istemedi diyelim kabul ..ben bu saatten sonra kime nasıl aşık olayım. Bütün bi aşkı onda harcadım. Ancak çok büyük bi aşk yaşamam lazım ki bu aşkı içimde yenebileyim. Yoksa evlenmem imkansız gibi bi şey . Ya da herkes evlenecek diye bi şart yok ama ailem görücü usülü evlendirmeye kalkıyor bütün bu yaşadıklarımın üzerine ağır geliyor kabullenemiyorum. İmkansız bi aşkı olup da sevmeden evlenen var mı sırf evlenmek için? Merak ediyorum lütfen böyle bi durum yaşayanlar yorum yapsın
Sayın çok bilmişlerden biri olarak sizi kendi görüşlerinizle baş başa bırakıyorum:) burada konu açıp insanlarla dertlenip öneri alacaksanız önce saygılı olmayı öğrenmeniz gerekMadem bu kadar çok biliyosunuz tamam diyelim sizin dediğiniz olsun sayın çokbilmişler. Bu çocuk beni istemedi diyelim kabul ..ben bu saatten sonra kime nasıl aşık olayım. Bütün bi aşkı onda harcadım. Ancak çok büyük bi aşk yaşamam lazım ki bu aşkı içimde yenebileyim. Yoksa evlenmem imkansız gibi bi şey . Ya da herkes evlenecek diye bi şart yok ama ailem görücü usülü evlendirmeye kalkıyor bütün bu yaşadıklarımın üzerine ağır geliyor kabullenemiyorum. İmkansız bi aşkı olup da sevmeden evlenen var mı sırf evlenmek için? Merak ediyorum lütfen böyle bi durum yaşayanlar yorum yapsın
Saygısızlık anlamında demedim , siz öyle anlamak istemişsiniz. Sonuçta herkes anlamak istediği gibi anlıyor değil mi? Kusura bakmayın o zaman siz görüşünüzü yazmayın lakin benim derdim bana yetiyorSayın çok bilmişlerden biri olarak sizi kendi görüşlerinizle baş başa bırakıyorum:) burada konu açıp insanlarla dertlenip öneri alacaksanız önce saygılı olmayı öğrenmeniz gerek
Buraya konu açtıysanız herkese açık bir şekilde ister yazarım fikrimi istersem de yazmam.Saygısızlık anlamında demedim , siz öyle anlamak istemişsiniz. Sonuçta herkes anlamak istediği gibi anlıyor değil mi? Kusura bakmayın o zaman siz görüşünüzü yazmayın lakin benim derdim bana yetiyor
Önceki mesajımda da belirttiğim gibi sadece bu durumu yaşayanlar yorum yapsın dedim. Yaşamadıysanız böyle bi şeyi yorum yapmayınBuraya konu açtıysanız herkese açık bir şekilde ister yazarım fikrimi istersem de yazmam.
Ben de yaşadığım için çok erken yaşlarda yorum yapabilirim o zamanÖnceki mesajımda da belirttiğim gibi sadece bu durumu yaşayanlar yorum yapsın dedim. Yaşamadıysanız böyle bi şeyi yorum yapmayın
Yaşadıysanız açık açık söyleyin . Böyle yaparak destek olmaktan çok köstek oluyosunuzBen de yaşadığım için çok erken yaşlarda yorum yapabilirim o zamantekrar Ediyim o zaman böyle bir platformda konu açtıysanız yorum yapmak istediğim zaman yapabilirim:)
O sizin bakış açınız:) yaşadığımı önceki mesajlarımda yazmıştım:) İnanın iyi değilsiniz duygularınız çok yıpratmış sizi. neyse uzatmak istemiyorum. Yaşadığınız her neyse ayrıntılarıyla anlatın ki insanlar size yardımcı olabilsinler. Bence en doğrusu bu konuda uzman birinden terapi almanız. Size en doğru yolu gösterecek kişi uzmanlardır. Size aşk hayatınızda mutluluklarYaşadıysanız açık açık söyleyin . Böyle yaparak destek olmaktan çok köstek oluyosunuz
Teşekkürler yorumunuz içinO sizin bakış açınız:) yaşadığımı önceki mesajlarımda yazmıştım:) İnanın iyi değilsiniz duygularınız çok yıpratmış sizi. neyse uzatmak istemiyorum. Yaşadığınız her neyse ayrıntılarıyla anlatın ki insanlar size yardımcı olabilsinler. Bence en doğrusu bu konuda uzman birinden terapi almanız. Size en doğru yolu gösterecek kişi uzmanlardır. Size aşk hayatınızda mutluluklar
Çok basit onları sana paylasmiyorMerhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
Konuyu ayrıntılı okumamışsınızÇok basit onları sana paylasmiyor
+++Madem bu kadar çok biliyosunuz tamam diyelim sizin dediğiniz olsun sayın çokbilmişler. Bu çocuk beni istemedi diyelim kabul ..ben bu saatten sonra kime nasıl aşık olayım. Bütün bi aşkı onda harcadım. Ancak çok büyük bi aşk yaşamam lazım ki bu aşkı içimde yenebileyim. Yoksa evlenmem imkansız gibi bi şey . Ya da herkes evlenecek diye bi şart yok ama ailem görücü usülü evlendirmeye kalkıyor bütün bu yaşadıklarımın üzerine ağır geliyor kabullenemiyorum. İmkansız bi aşkı olup da sevmeden evlenen var mı sırf evlenmek için? Merak ediyorum lütfen böyle bi durum yaşayanlar yorum yapsın
Hı hııı aynen.Bedduam var tuttu
Napacaksınız bu durumu yaşayanlar ile? En fazla toplanır dert yanarsınız birbirinize. Size ancak doktor yardım edebilir.Madem bu kadar çok biliyosunuz tamam diyelim sizin dediğiniz olsun sayın çokbilmişler. Bu çocuk beni istemedi diyelim kabul ..ben bu saatten sonra kime nasıl aşık olayım. Bütün bi aşkı onda harcadım. Ancak çok büyük bi aşk yaşamam lazım ki bu aşkı içimde yenebileyim. Yoksa evlenmem imkansız gibi bi şey . Ya da herkes evlenecek diye bi şart yok ama ailem görücü usülü evlendirmeye kalkıyor bütün bu yaşadıklarımın üzerine ağır geliyor kabullenemiyorum. İmkansız bi aşkı olup da sevmeden evlenen var mı sırf evlenmek için? Merak ediyorum lütfen böyle bi durum yaşayanlar yorum yapsın
SağolNapacaksınız bu durumu yaşayanlar ile? En fazla toplanır dert yanarsınız birbirinize. Size ancak doktor yardım edebilir.
Kimse görmese bile Allah gördü ne yaşadığımı siz inanın ya da inanmayınHı hııı aynen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?