Yaşanmamış Aşk

Madem bu kadar çok biliyosunuz tamam diyelim sizin dediğiniz olsun sayın çokbilmişler. Bu çocuk beni istemedi diyelim kabul ..ben bu saatten sonra kime nasıl aşık olayım. Bütün bi aşkı onda harcadım. Ancak çok büyük bi aşk yaşamam lazım ki bu aşkı içimde yenebileyim. Yoksa evlenmem imkansız gibi bi şey . Ya da herkes evlenecek diye bi şart yok ama ailem görücü usülü evlendirmeye kalkıyor bütün bu yaşadıklarımın üzerine ağır geliyor kabullenemiyorum. İmkansız bi aşkı olup da sevmeden evlenen var mı sırf evlenmek için? Merak ediyorum lütfen böyle bi durum yaşayanlar yorum yapsın

İsterdim ki bu hikaye mutlu sonla bitsin

Sayın çok bilmişlerden biri olarak sizi kendi görüşlerinizle baş başa bırakıyorum:) burada konu açıp insanlarla dertlenip öneri alacaksanız önce saygılı olmayı öğrenmeniz gerek

Sayın çok bilmişlerden biri olarak sizi kendi görüşlerinizle baş başa bırakıyorum:) burada konu açıp insanlarla dertlenip öneri alacaksanız önce saygılı olmayı öğrenmeniz gerek
Saygısızlık anlamında demedim , siz öyle anlamak istemişsiniz. Sonuçta herkes anlamak istediği gibi anlıyor değil mi? Kusura bakmayın o zaman siz görüşünüzü yazmayın lakin benim derdim bana yetiyor

Buraya konu açtıysanız herkese açık bir şekilde ister yazarım fikrimi istersem de yazmam.

Önceki mesajımda da belirttiğim gibi sadece bu durumu yaşayanlar yorum yapsın dedim. Yaşamadıysanız böyle bi şeyi yorum yapmayın
Ben de yaşadığım için çok erken yaşlarda yorum yapabilirim o zaman tekrar Ediyim o zaman böyle bir platformda konu açtıysanız yorum yapmak istediğim zaman yapabilirim:)

Ben de yaşadığım için çok erken yaşlarda yorum yapabilirim o zaman tekrar Ediyim o zaman böyle bir platformda konu açtıysanız yorum yapmak istediğim zaman yapabilirim:)
Yaşadıysanız açık açık söyleyin . Böyle yaparak destek olmaktan çok köstek oluyosunuz

Yaşadıysanız açık açık söyleyin . Böyle yaparak destek olmaktan çok köstek oluyosunuz
O sizin bakış açınız:) yaşadığımı önceki mesajlarımda yazmıştım:) İnanın iyi değilsiniz duygularınız çok yıpratmış sizi. neyse uzatmak istemiyorum. Yaşadığınız her neyse ayrıntılarıyla anlatın ki insanlar size yardımcı olabilsinler. Bence en doğrusu bu konuda uzman birinden terapi almanız. Size en doğru yolu gösterecek kişi uzmanlardır. Size aşk hayatınızda mutluluklar

Teşekkürler yorumunuz için

Çok basit onları sana paylasmiyor

+++

Napacaksınız bu durumu yaşayanlar ile? En fazla toplanır dert yanarsınız birbirinize. Size ancak doktor yardım edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…