- 19 Mayıs 2020
- 47.255
- 212.224
- 548
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Hadi yaa. Sonra noldu?Kimse görmese bile Allah gördü ne yaşadığımı siz inanın ya da inanmayın
Gerçekten amacınız dalga geçmekse yazmayın can yakmaktan başka bi işe yaramıyosunuz çünkü...
+++Hadi yaa. Sonra noldu?
Doktora git dedik yok diyon. Kimse yardım edemez size, gerçekten.Gerçekten amacınız dalga geçmekse yazmayın can yakmaktan başka bi işe yaramıyosunuz çünkü...
Tadını bilmediğim yemeğin yemegini yapar misin der gibiydi? Yüzüne gülümseyip yanağından öptüm ince ince...Hadi yaa. Sonra noldu?
Doktor gelip geçici hap verecek en fazla. Beni ancak sevgi iyileştirebilir. Karşıma beni çok seven birisi çıkar da aşık olursam belki bütün bunları unutabilirim ama şu an o da çıkmıyoDoktora git dedik yok diyon. Kimse yardım edemez size, gerçekten.
Sevmeyi dene...Doktor gelip geçici hap verecek en fazla. Beni ancak sevgi iyileştirebilir. Karşıma beni çok seven birisi çıkar da aşık olursam belki bütün bunları unutabilirim ama şu an o da çıkmıyo
Sevmekten korkuyorum artık . Önce karşımdaki sevsin değer versin istiyorum çünkü buna ihtiyacım varSevmeyi dene...
Karşılıklı sevin. O zaman güzellesir sevgiSevmekten korkuyorum artık . Önce karşımdaki sevsin değer versin istiyorum çünkü buna ihtiyacım var
Zaten önemli olan oKarşılıklı sevin. O zaman güzellesir sevgi
Sevgi değil terapi iyileştirir :) terapide zihin yapınız çok bozulduysa ilaç+terapi verirler. Ama psikologlardan sadece terapi ile çok ciddi anlamda ilerleme kaydedersiniz. Terapi almak delilik değil. Ben de alıyorum aldıkça da kendimi daha iyi tanıyorum hayatım güzelleşiyor. Bu durumu atlattıktan sonra dönüp yazdıklarınızı okuduğunuzda ne kadar saplantılı bir düşünce yapınız olduğunu ancak iyileştiğiniz zaman göreceksinizDoktor gelip geçici hap verecek en fazla. Beni ancak sevgi iyileştirebilir. Karşıma beni çok seven birisi çıkar da aşık olursam belki bütün bunları unutabilirim ama şu an o da çıkmıyo
PekiSevgi değil terapi iyileştirir :) terapide zihin yapınız çok bozulduysa ilaç+terapi verirler. Ama psikologlardan sadece terapi ile çok ciddi anlamda ilerleme kaydedersiniz. Terapi almak delilik değil. Ben de alıyorum aldıkça da kendimi daha iyi tanıyorum hayatım güzelleşiyor. Bu durumu atlattıktan sonra dönüp yazdıklarınızı okuduğunuzda ne kadar saplantılı bir düşünce yapınız olduğunu ancak iyileştiğiniz zaman göreceksiniz
O şarkılar size değil, üzgünüm
Yorum yapanların yaşını bilmediğiniz gibi bir de yapılan yorumları işinize gelmediği için iplemiyorsunuz evet çocuk sizin için deli divane pişmanlıktan duvarları kemiriyor bunu mu yazalımDoktora gitmeyi sizden öğrenecek değilim. Daha önce gitmişliğim de oldu fakat hepsi geçiciydi. Burda yorum yapanların çoğu benden yaşça küçük . Siz hiç yüz yüze dahi buluşma fırsatı bile verilmeden , hevesi kursağında kalmış birisi olaraktan bu aşkı hiç yaşamadan birini unutmaya çalıştınız mı?ben çalıştım, hatta ondan nefret etmeyi bile denedim ama olmadı. Bu gerçekten çok zor. Oturduğunuz yerden ahkam kesmek kolay tabi. Siz buna ister takıntı diyin ister başka bi şey. Çevremdeki insanlar da buna bi çözüm yolu bulamadı. Çünkü daha önce böyle bi şey yaşamadılar. Sonuçta ben bunları bi tarafımdan uydurmuyorum. Neredeyse bana şizofrenmişim gibi davranıyosunuz. Ben derdime bi çare bulamadığım için son olarak çaresizce buraya yazmak istedim. Ama sizler maşallah... daha önce böyle bi şey yaşamadığınız ne kadar da bellli .. lütfen daha önce benim gibi yaşamış olanlar yorum yazsın..yaşım 28 olduğu için ailem artık görücü usülü evlendirmeye çalıştırıyor bu gerçekten kabullenebilir bi şey değil. Karşıma beni seven bi insan çıkmadı bu yaşıma kadar .. aşk yaşamak herkesin hakkı.. bazen kısmetimin kapalı olduğunu düşünüyorum insanın aklına her şey geliyor artık.. yani böyle yarım kalmış hiç yaşanmamış bi aşkı olup da evlenen oldu mu bunu çok merak ediyorum? Eğer karşıma beni seven birisi çıkmazsa evlenmeyi de düşünmüyorum ne yapalım yani şimdi..Bu arada ben doğuda ücra bi köyde tek başıma öğretmenlik yapıyorum bi de buna pandemi şartları da eklenince sonuç kaçınılmaz oluyor. Gerçekten zor şartlar altındayım. Bunları yaşamayan bilmez yine de teşekkürler..........
şu an zaten öyle düşündüğüm için bu konuyu açtımYorum yapanların yaşını bilmediğiniz gibi bir de yapılan yorumları işinize gelmediği için iplemiyorsunuz evet çocuk sizin için deli divane pişmanlıktan duvarları kemiriyor bunu mu yazalım
ki öyleyse bile size hiç gelmeme hakkı yine de var düşünsenize size aşık ama yinede sizinle olmak istemiyor
Bu durumda olmanın acısını şu an düşünün bence
Dusunsene katip 15 sene oncesinden biri gelip buluyor ve diyor ki twitter’da laf sokuyorsun bana neden? Ben seni sevmekten baska ne yaptim? Pismansin biliyorum hadi itiraf et falan. Tovbeler olsun, ben direkt polisi arardimİnşallah yıllar evvelki takığım unutmuştur beni, aklıma geldi ürktüm bi.
Siz evlendiyseniz unutmuştur. Benimki de evlense ben de unutmak zorundayım çünkü geriye umut kalmıyor.İnşallah yıllar evvelki takığım unutmuştur beni, aklıma geldi ürktüm bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?