Yaşanmamış Aşk

Doktor gelip geçici hap verecek en fazla. Beni ancak sevgi iyileştirebilir. Karşıma beni çok seven birisi çıkar da aşık olursam belki bütün bunları unutabilirim ama şu an o da çıkmıyo
Sevmeyi dene...

Doktor gelip geçici hap verecek en fazla. Beni ancak sevgi iyileştirebilir. Karşıma beni çok seven birisi çıkar da aşık olursam belki bütün bunları unutabilirim ama şu an o da çıkmıyo
Sevgi değil terapi iyileştirir :) terapide zihin yapınız çok bozulduysa ilaç+terapi verirler. Ama psikologlardan sadece terapi ile çok ciddi anlamda ilerleme kaydedersiniz. Terapi almak delilik değil. Ben de alıyorum aldıkça da kendimi daha iyi tanıyorum hayatım güzelleşiyor. Bu durumu atlattıktan sonra dönüp yazdıklarınızı okuduğunuzda ne kadar saplantılı bir düşünce yapınız olduğunu ancak iyileştiğiniz zaman göreceksiniz

Peki

Yorum yapanların yaşını bilmediğiniz gibi bir de yapılan yorumları işinize gelmediği için iplemiyorsunuz evet çocuk sizin için deli divane pişmanlıktan duvarları kemiriyor bunu mu yazalım
ki öyleyse bile size hiç gelmeme hakkı yine de var düşünsenize size aşık ama yinede sizinle olmak istemiyor
Bu durumda olmanın acısını şu an düşünün bence

şu an zaten öyle düşündüğüm için bu konuyu açtım Yani benim hakkında iyi bi yorum yapsanız da sonuç yine imkansız bunu biliyorum demek istediğim de bu zaten

İnşallah yıllar evvelki takığım unutmuştur beni, aklıma geldi ürktüm bi.
Dusunsene katip 15 sene oncesinden biri gelip buluyor ve diyor ki twitter’da laf sokuyorsun bana neden? Ben seni sevmekten baska ne yaptim? Pismansin biliyorum hadi itiraf et falan. Tovbeler olsun, ben direkt polisi arardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…