- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Evlendiyseniz unutmak zorunda takıntılıysak da o kadar değilDusunsene katip 15 sene oncesinden biri gelip buluyor ve diyor ki twitter’da laf sokuyorsun bana neden? Ben seni sevmekten baska ne yaptim? Pismansin biliyorum hadi itiraf et falan. Tovbeler olsun, ben direkt polisi arardim
Ben hamile iken babamı aramış bana ulaşamayınca, diyormuş ki "Beni seviyo bana inat gitti evlendi. ''Siz evlendiyseniz unutmuştur. Benimki de evlense ben de unutmak zorundayım çünkü geriye umut kalmıyor.
Sizin ki farklıymış elalemin kocasına göz dikecek değilizBen hamile iken babamı aramış bana ulaşamayınca, diyormuş ki "Beni seviyo bana inat gitti evlendi. ''Hâlbuki tek damla umut vermedim, arkadaşlığımı yanlış yerlere yormuş. Ne yaparsak yapalım takık birinin kafasındaki senaryoyu değiştiremiyoruz. Babam savcılığa verdi vereli ses yok gerçi. Şu an kendi kendine oturduğu yerden kurulma ihtimalini düşündüm de bi an, korkunç.
Bana da beni seviyor yoksa evimin önündeki yoldan neden geçiyor demişti birisi, o yolda tek yoldu, mecburum kullanmaya uçayım mi?Ben hamile iken babamı aramış bana ulaşamayınca, diyormuş ki "Beni seviyo bana inat gitti evlendi. ''Hâlbuki tek damla umut vermedim, arkadaşlığımı yanlış yerlere yormuş. Ne yaparsak yapalım takık birinin kafasındaki senaryoyu değiştiremiyoruz. Babam savcılığa verdi vereli ses yok gerçi. Şu an kendi kendine oturduğu yerden kurulma ihtimalini düşündüm de bi an, korkunç.
Ayrıldığı sevgilisi de öyle zannetmişti hatta ona geri dönmeye kalkıştı kız ama olmadı. Yani ayrıldığı sevgilisi için paylaşmıyor. Artık şarkı paylaşmıyor zaten.. eski sevgilisi yanlış anlıyor çünkü .. siz şimdi sen yanlış anlamışşın diyeceksin ama asıl yanlış anlayan eski sevgilisiydi mors oldu
İnanıp inanmamak size kalmışkonu fake bence
Hiç reddedildiniz mi? Ve sonra buna benzer şeyler yaşadınız mıadam hayatının kenar köşesine bile dahil etmemiş, neden umursamadığı birine şarkı paylaşsın..
üzüldüm halinize, ciddi tedavi lazım size.
Hiç reddedildiniz mi? Ve sonra buna benzer şeyler yaşadınız mı
Kendiniz demişsiniz işte, adam sizi reddetmiş. Dahası var mı ?Hiç reddedildiniz mi? Ve sonra buna benzer şeyler yaşadınız mı
Kendiniz demişsiniz işte, adam sizi reddetmiş. Dahası var mı ?
İşaret dediklerin işaret değil işte, sorun o.Ya ben gerçekten anlatamıyorum. Ufak bi işaret görmüş olmasam neden buna kendimi inandırıp acı çekeyim? Bi şey var ki burda derdimizi paylaşıyoruz. İster inanın ya da inanmayın ya da linç edin ya da deli diyin ne derseniz diyin
O işaretlerin size olduğunu nerden anladınız?Ya ben gerçekten anlatamıyorum. Ufak bi işaret görmüş olmasam neden buna kendimi inandırıp acı çekeyim? Bi şey var ki burda derdimizi paylaşıyoruz. İster inanın ya da inanmayın ya da linç edin ya da deli diyin ne derseniz diyin
Benimle konuşmayı kestiğinden beri öyle. Daha doğrusu konuşmayı ben kesmiştimO işaretlerin size olduğunu nerden anladınız?
Konuyu okumamışsınız. Daha fazlasıişaret ne ? şarkı paylaşması mı ?
Tamam, madem oda acı çekiyor yazın o halde ona.Konuyu okumamışsınız. Daha fazlası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?