Yaşanmamış Aşk

Bak yine aynı yere geldik. Sordunuz mu, nerden biliyorsunuz pişman olduğunu?
Bana haksızlık yapıldı hak etmediğim şeyler yaşadım yaşamayan bilmez
Adamın yaptığı tek şey sizi usulünce reddedip hayatına bakmak.

Artık sosyal medya kullanmıyorum bana ulaşması pek mümkün değil
İstese ulasir. Kendi hesabindan surekli size cagri yapardi. Yani bana su su sekilde ilani ask eden kiz, beni bul falan seklinde. Ya kendinize gelin insanlar artik butun eksi sozlukte ve/veya twitterda falan orgutleniyor, herkes herkesi buluyor bir sekilde, siz niye bulunamayasaniz? Kendinizi kandirmayi birakin artik, onunuze bakin

Ben zamanında onunla konuştum ve denedim 2 sene önce .. sonra konuşmayı ben bitirmek istedim konuşmak istesem o konuşacaktı ama benimle eski konular hakkında yüzleşemediği için bitirmek istedim. O zamandan beri stalk yapıyorum takip ediyorum gizli gizli hep aynı yani değişen bi şey yok . Yani havada kaldı gibi bi şey. Ayrıca herkes her şeyi söyleyemez işte bunun erkek olması bi şeyi değiştirmez

Bence ciddi anlamda terapi almalısınız. Şu an en büyük kötülüğü siz kendinize yapıyorsunuz. Burda insanların sizi anlamadığından yakınıyorsunuz. İnsanlar objektif bakıp çok güzel anlamışlar doğru olanı da söylemişler size. Ama siz ısrarla kendi bakış açınızın doğru olduğu konusunda üsteliyorsunuz. Ben sizi anlıyorum insan yaşadığı şeyin doğru olduğuna inanıyor ve inanmak istiyor ama maalesef dışarıdan bakan insanlar çoğu şeyi daha net ve doğru görüyor.

o acıklı şarkıları ayrıldığı sevgilisi için paylaşıyor.
Ayrıldığı sevgilisi de öyle zannetmişti hatta ona geri dönmeye kalkıştı kız ama olmadı. Yani ayrıldığı sevgilisi için paylaşmıyor. Artık şarkı paylaşmıyor zaten.. eski sevgilisi yanlış anlıyor çünkü .. siz şimdi sen yanlış anlamışşın diyeceksin ama asıl yanlış anlayan eski sevgilisiydi mors oldu

Zaten hep öyle söylerler , insan neye inanmak istiyosa ona inanır diye. Samimi bir şekilde soruyorum gerçekten böyle bi şey yaşadınız mı merak ediyorum??

Bence ciddi anlamda tedaviye ihtiyaciniz var, adami takinti haline getirmissiniz. İnanin biz dogruyu soyluyoruz, biliyorum kabullenmek zor ama kendinize gelin

Zaten hep öyle söylerler , insan neye inanmak istiyosa ona inanır diye. Samimi bir şekilde soruyorum gerçekten böyle bi şey yaşadınız mı merak ediyorum??
İnsanlar boş yere söylemiyor işte o sözü. Ben de samimi bir şekilde cevap veriyorum sizinki kadar platonik mi desem takıntı mı desem bilemiyorum benzer bir şey yaşamıştım 20li yaşlarımda sonra çok güldüm kendime bir zaman sonra, onca şeyi nasıl kendime yormuşum diye:) Burada 40 kişi aynı şeyi söylüyorsa dönüp bir kendi bakış açınızı hissettiklerinizi sorgulamanız gerek.

Bence ciddi anlamda tedaviye ihtiyaciniz var, adami takinti haline getirmissiniz. İnanin biz dogruyu soyluyoruz, biliyorum kabullenmek zor ama kendinize gelin
Bi deli demediğiniz kaldı bana , suç mu sevmek. Gerçekten bunları yaşadınız mı soruyorum? Birazını yaşasaydınız anlardınız

Benim durumum daha farklı bir sürü ayrıntısı var

Bi deli demediğiniz kaldı bana , suç mu sevmek. Gerçekten bunları yaşadınız mı soruyorum? Birazını yaşasaydınız anlardınız
Platonik begeni belki ama ben tanimadan birine asik olmadim, dogru da gelmiyor zaten huyunu suyunu tam bilmedigim birine asik olmak. En fazla kasini gozunu begenmisimdir, o da gecer bi sure sonra ki bu gayet normal dedigim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…