- 10 Mayıs 2021
- 261
- 89
- 48
- Konu Sahibi dertsahibi
-
Eski sevgilisi değil eminim hem ona yazmış olsa barışmış olurlardı şimdiye kadar. Çevremdeki herkes öyle söylüyor yani bana inanmıyolar ama bi gerçeklik payı olduğunu düşünüyorum .Çocuğu tanımıyorsunuz. Bence o şarkıları türküleri üzerinize almayın. Belki üniversitedeki sevgilisine gönderme yapıyordur. 10 yıl uzun bi süre keşke etrafınızdaki başka erkeklere şans verseydiniz. Bi düzeniniz olurdu böyle belirsiz belirsiz nereye kadar gidebilir ki???
O sevgilisinden önce ben vardım ve bana tanışma fırsatı bile vermedi . Ne olurdu sanki normal insanlar gibi biz de yüz yüze oturup bi konuşsaydık. Olmasa bile eyvallah der yoluma devam ederdim. Çok mu çirkinim acaba diye düşünebilirsiniz ama olayın güzellikle ve çirkinlikle bi alakası yok. Kimseyi sevemedim şimdiye kadar. İçimde hep ukde olarak kalacakPişman olsaydı bizzat sizden özür dilerdi. Üzerinize alınmayın. Stalklamayı bıraksanız iyi olur
Yaşanmamışlık hissinden dolayı böyle. Zamana bırakınO sevgilisinden önce ben vardım ve bana tanışma fırsatı bile vermedi . Ne olurdu sanki normal insanlar gibi biz de yüz yüze oturup bi konuşsaydık. Olmasa bile eyvallah der yoluma devam ederdim. Çok mu çirkinim acaba diye düşünebilirsiniz ama olayın güzellikle ve çirkinlikle bi alakası yok. Kimseyi sevemedim şimdiye kadar. İçimde hep ukde olarak kalacak(
Birbirinizi takip etmiş olsaydınız size gönderme yaptığını düşünebilirdik ama adamın sizden haberi bile yok ki ben gönderme yapacaksam karşı taraf gorecekse yaparım kendinizi böyle kandirmayinn lütfen kaç yaşındasıniz ? Lütfen 18 falan olsun yoksa çok mantı davranis değil yaptığınız çevrenizdekiler bile bizimle aynı fikirde demek adamı stalklamayi bırakın yeni aşklara yelken açınMerhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
Bu hisleri ben yaşadım ben biliyorum suçlu olduğu için böyle zaten . Çevremde kimse anlamadığı için buraya yazmak istedim ama gerçekten kimsenin anlamadığını fark ettim şu anBirbirinizi takip etmiş olsaydınız size gönderme yaptığını düşünebilirdik ama adamın sizden haberi bile yok ki ben gönderme yapacaksam karşı taraf gorecekse yaparım kendinizi böyle kandirmayinn lütfen kaç yaşındasıniz ? Lütfen 18 falan olsun yoksa çok mantı davranis değil yaptığınız çevrenizdekiler bile bizimle aynı fikirde demek adamı stalklamayi bırakın yeni aşklara yelken açın
İçiniz de büyütmeyin daha fazla bazı duygular insanı esir alıyor zor oluyor vazgeçmek. Ama karşılıksız şekilde nereye kadar öylemi olurdu böylemi olurdu diye geçer durur zaman yillarinizi harcamayın önünüze bakın benceMerhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
Yaşadığınız platonik aşk bunun farkına varmaniz gerek madem kendinizden çok eminsiniz tekrar adım atın adam gerçekten sizi istiyorsa oda size adım atacaktır. Bakın ben inanırım böyle seylere şöyle anlatayım eşimle biz aynı okuldan tanışıyoruz bı üst sınıftaydı ve aynı köyden takıntı gibi teklif etti kabul etmedim vs çok uzun olaylar geçti o sırada tabi ortaokul lise derken benim çıktığım oldu uzun bı sure arkadaşlarım hep derdi halen seni seviyor diye ben nefret ediyordum sonra sevgilimden ayrıldım 2 sene kadar geçti üstünden yıllarca görüşmediğim çocukla düğünde karşılaştık iki gün sonra mesaj yazd bende görüşeceğimi bu ilişkinin oluru olmadığını söylemiştim ama konuştuk anlaştık sevgililik nişanlılık derken şuan 2 senedir evliyim. Ben bunu sizi eşimin yerine koyarak yazmak istedim . Siz adamın size karşı hissi varsa adım atın tekrar şansınızı deneyin inşallah gönlünüzce olsunBu hisleri ben yaşadım ben biliyorum suçlu olduğu için böyle zaten . Çevremde kimse anlamadığı için buraya yazmak istedim ama gerçekten kimsenin anlamadığını fark ettim şu an
Yıllarımı harcadım zaten . Bütün bunları yaşarken 18 yaşındaydım ve şu an 28 yaşındayım.İçiniz de büyütmeyin daha fazla bazı duygular insanı esir alıyor zor oluyor vazgeçmek. Ama karşılıksız şekilde nereye kadar öylemi olurdu böylemi olurdu diye geçer durur zaman yillarinizi harcamayın önünüze bakın bence
İnan değmiyor. yani bazı duygularda ne sorular bitiyor ne cevaplar geliyorYıllarımı harcadım zaten . Bütün bunları yaşarken 18 yaşındaydım ve şu an 28 yaşındayım.(
Çok yakından takip ettim . Az çok biliyorum onu . Lise aşklarına kadar hepsini biliyorum neden ayrıldıklarına kadar hepsini biliyorum ne yazık ki . Bu kadar her şeyi bilmek iyi olmuyo bazenYok artik, bir insan bu kadar herşeyi kendine yoramaz
Ne biliyorsunuz adamın hayatında unutamadığı bir kisi olmadığını, adamın hoşlandığı ya da geri çevirip pişman olduğu Baska biri olmadığını?
Erkekler birinden gerçekten hoşlandığı zaman utanma sıkılma olmadan şanslarini deniyorlar, hiç merak etmeyin. Hele ki siz yani, adam biraz emek verip tatlı vaatler verse ona kosacagina emin olduğu bir kadına neden açılmasın ki? İstese bin kere açılmıştı.
Mesajları da eski sevgilisine yazmamış diyorsunuz ama bunca sene hayatına kimler girdi,kimler çıktı nereden bileceksiniz ki??belki başka eski sevgilisine yazdı, belki yaz aşkına yazdı, belki one night standını unutamadı.
Ben mesela, hayatıma kimler geldiii kimler geçti. Yakın çevrem bile bazılarını bilmez. Hele internetteki insanlar meşhur olan biri hariç hiç birisini bilmezler:) Yani nereden bilecekler ki?
Yazık olmuş cidden on senenize.
Kendiniz atlatamiyorsaniz bir psikologa gidin derim ben. Belki de bu takıntınizin altında başka duygular çıkar. İhmal etmeyin,bir ön seneniz daha boşa gitmesin
Ya ne kadar takip edebilirsin ki Allah'a aşkına? Senin aşk hayatın sıfır olduğu için herkesi de öyle zannediyorsun bence.Çok yakından takip ettim . Az çok biliyorum onu . Lise aşklarına kadar hepsini biliyorum neden ayrıldıklarına kadar hepsini biliyorum ne yazık ki . Bu kadar her şeyi bilmek iyi olmuyo bazen
Twitter paylaşımlarını kendi üstüne alınıyor olabilir misin ? :/ belki başka birini düşünüyor ya da öylesine acıklı paylaşım yapıyor. Bunları ben de yaşadım hoşalanılan kişinin en ufacık davranışına büyük anlamalar yüklemek büyük bir hata. açık açık pişmanım dönmek istiyorum demediği sürece asla dönmek istediğini düşünme. Sen zaten açılmışsın, sana dönmek isteyen döner zaten. Unutmaya çalış düşündükçe gözünde büyüyecek iyice. Stolklamayı bırak öncelikle. Birini sürekli stolkladıkça hep onu düşündükçe artık mantıklı düşünememeye başlıyor insan. Sen ona kapının açık olduğunu belli etmişsin zaten istese gelir.Merhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
Bence o şarkılar türküler size değil. Hayatında biri olmayabilir ya da duyulmamış olabilir Kimin içinde neyin kimin olduğu bilinmez. O kişi siz olsaydı size dönmeyi denerdi. Bunu deneyipte bu paylaşımları üstünüze alınsanız okey diyeceğim ama üzgünüm diyemiyorum.Merhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
Acıklı şarkı paylaştı diye ne malum size paylaştığı? Belki ayrıldığı sevgilisine ya da adamın müzik zevki odur yani. Çocuk bir şey yapmıyor siz takıntı haline getirdiğinizden her şeyi üzerinize alıyorsunuz. Pişman demişsiniz bunu neye dayandırdınız tam olarak? Sizi gerçekten istese reddetmezdi en başta zaten. Size geri dönmek istemesi de boşluktandır muhtemelenMerhabalar . 10 yıldan beri devam eden yaşanmamış bir aşktan bahsetmek istiyorum. Yıllar önce bir çocuğu sevdim fakat ilk başlarda bu aşk platoniktı ve beni hiç tanımıyordu yani ben uzaktan seviyordum. Daha sonra bu çocuğa mesaj üzerinden açıldım fakat beni reddetti . Yani yüz yüze hiç buluşmadık. Daha sonra bunun üniversitede sevgilisi oldu . Üniversitenin son senesi ayrıldılar. Daha sonra bu çocuk bana geri dönmek istedi fakat dönmeye yüzü yoktu. Bunu nerden biliyorsun diye soracak olursanız Twitter dan gizli bi şekilde onu takip ediyordum. Daha sonra dayanamayıp son defa da olsa ona bir adım atmayı düşündüm. Benden özür dilemesini bekliyordum fakat benden özür bile dilemedi . Benimle hiç bir şey olmamış gibi konuşuyordu. Ben daha sonra onunla sohbeti bitirmek zorunda hissettim. Daha sonra yine gizlice Twitter hesabından takip ettiğimde yine öyle acıklı şarkılar falan paylaştığını gördüm. Büyük ihtimal beni hak etmediğini düşünüyor. Bu çocuk neden böyle yapıyor? Hayatında birisi de yok ve pişman. Ama neden böyle ? Beni gerçekten istese nasıl davranırdı? Bu aşk hiç yaşanmadığı için kalbimde bitiremiyorum ne olur bana yardım edin. Lütfen beni linç etmeyin. Sadece seviyorum. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?