Yaşanmamış Aşk

Görüşüp konuşsak sevmemiş beğenmemiş diyebilirdik belki yani bu işin beğenip beğenmemekte bi Alakası yok aslında olmaması için hiç bir sebep yoktu
Siz nasil ki gorusup konusmadan onu sevebildiyseniz, o da gorusup konusmadan sizi sevmemis olabilir. Sizin seciminiz, davranisiniz size nasil normal geliyorsa onun secimi de bize normal geliyor

Ama adam suclu degil ki, maalesef o sizi sevmemis, begenmemis vs ne derseniz artik bu onu suclu yapmaz
Beni reddetmiş olabilir Onun tek suçu bana tanışma fırsatı bile vermeden yıllar önce benden sonra başka sevgili yapmış olmasıydı. O pişmanlığı gayet yaşadı bizzat gördüm. Şimdi böyle şeyler ancak filmlerde olur diyeceksiniz ama oldu.Yani bana haksızlık ettiğini gayet iyi biliyor kendisi denedim ve gördüm

Siz nasil ki gorusup konusmadan onu sevebildiyseniz, o da gorusup konusmadan sizi sevmemis olabilir. Sizin seciminiz, davranisiniz size nasil normal geliyorsa onun secimi de bize normal geliyor
Sevmek için bir sebep olmaz ama reddetmek için geçerli bi sebebi olmalı yanlış mıyım?

Sevmek için bir sebep olmaz ama reddetmek için geçerli bi sebebi olmalı yanlış mıyım?
Yanlissiniz tabi ki. En basiti belki adam kendisine acilan kadinlardan hoslanmiyor, itici buluyor, bu sebeple reddetti ya da belki uzun boylu kadinlardan hoslaniyor siz kisaydiniz (ornek tabi bunlar hep). Bir sekilde adamin gozune ya da gonlune hos gelmediniz o da reddetti, bu onu asla suclu yapmaz

Yahu sordunuz mu?

İyi de beni kanlı canlı görmedi ki sorun da burda zaten sosyal medyayı aktif kullanan birisi değilim. Böyle bi karar sosyal medya üzerinden karar verilemez her zaman bi yanılma payı vardır

İyi de beni kanlı canlı görmedi ki sorun da burda zaten sosyal medyayı aktif kullanan birisi değilim. Böyle bi karar sosyal medya üzerinden karar verilemez her zaman bi yanılma payı vardır
E tamam belki adam kendisini hic kanli canli gormemis, konusmamis birinin kendisinden hoslanmasini cok sapkinca buldu? Ben olsam oyle bulurdum ve reddederdim cunku

Lütfen bu durumu yaşayanlar yorum yapsın çünkü ben derdimi anlatamadım. Eğer bi gün bu iş olursa buraya yazıp haber vericem

Siz vermişsiniz ama?

Adamın da seçme şansı var, İnternet üzerinden kendisine ulaşan birini hür iradesiyle reddetti diye suçlu olduğunu kim söyledi size? İstememe hakkı olamaz mı? Suçluluk hissettiğini kim söyledi? . Bu da kafanızda kurduğunuz şeylerden biri sadece. Aksini iddia ediyorsanız sorun.

Dikkat ettiyseniz ben onu reddetti diye suçlamadım elbette reddedebilir ama sonra pişmanlık yaşamayacaktı ben onu neredeyse unutmuştum sevgilisi olduktan sonra kabullenmiştim gerçeği sonradan böyle olmamalıydı madem pişman olacaktı niye böyle yaptı

Bana haksızlık yapıldı hak etmediğim şeyler yaşadım yaşamayan bilmez

sizinle ilgili pismanlik yasamiyor ki bu adam O kaniya nerden vardiniz? Pisman olan erkek her sekilde bir yolunu bulur ulasirdi

sizinle ilgili pismanlik yasamiyor ki bu adam O kaniya nerden vardiniz? Pisman olan erkek her sekilde bir yolunu bulur ulasirdi
Denedim bi keresinde ama şimdi artık yapamam bunu. Herkes bi tarafımdan uydurduğumu zannediyor ama bi gerçeklik payı var hala daha öyle değişen bi şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…