Bakın ben küçüklüğümde babam ve babamın sevgililierinden çok çektim, başkasına asla böyle bir şey yaşatmam buna vicdanım el vermez zaten. Hayatta en nefret ettiğim şey evli insanlara iş atan kadınlardır. Ama bu başka biliyorum içim rahat o yüzden. 3. kişi değilim çünkü onlar artık cift falan değil, bitmiş her şey, evleri ayrı, boşanıyorlar, o kadar sene denemişler olmamış, anlaşamıyorlar, ben burda dahil değilim ki benim yüzümden olmadı ki bu olaylar, yalnızca hukuki sürecten dolayı böyle zor bir durumdayız.
neden evlendi olayını çok düşündüm çok sordum ama bir kadın ona hayatımı mahvettin diyor geçmişleri var en azından evlenip denemesi gerektiğini vicdanını öyle rahatlatacağını düşünüyordu, vicdanı onun için çok önemli hayattaki en önemsediği şey onuru. ben de diyorum iyi ki evlenmişsin aklında kalacaktı pişman olacaktın diye en azından deneyip görmüş oldu[/QUOTE
arkadasım içim rahat diyosun ..yalnızca hukukı surecten dolayı zor durumdayız dıosun başlığın yasak ilişkimi seklınde ya sende sorun var ya da bende ... bırde ıyıkı evlenmıssın deneyıp gördun demıssın yanı yuh sana artık ya çocuk oyuncağı bu resmen sen adamı fişekliyorsun ayrılsın diye