How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yasak ilişki mi yaşıyorum?

Bakın ben küçüklüğümde babam ve babamın sevgililierinden çok çektim, başkasına asla böyle bir şey yaşatmam buna vicdanım el vermez zaten. Hayatta en nefret ettiğim şey evli insanlara iş atan kadınlardır. Ama bu başka biliyorum içim rahat o yüzden. 3. kişi değilim çünkü onlar artık cift falan değil, bitmiş her şey, evleri ayrı, boşanıyorlar, o kadar sene denemişler olmamış, anlaşamıyorlar, ben burda dahil değilim ki benim yüzümden olmadı ki bu olaylar, yalnızca hukuki sürecten dolayı böyle zor bir durumdayız.
neden evlendi olayını çok düşündüm çok sordum ama bir kadın ona hayatımı mahvettin diyor geçmişleri var en azından evlenip denemesi gerektiğini vicdanını öyle rahatlatacağını düşünüyordu, vicdanı onun için çok önemli hayattaki en önemsediği şey onuru. ben de diyorum iyi ki evlenmişsin aklında kalacaktı pişman olacaktın diye en azından deneyip görmüş oldu[/QUOTE

arkadasım içim rahat diyosun ..yalnızca hukukı surecten dolayı zor durumdayız dıosun başlığın yasak ilişkimi seklınde ya sende sorun var ya da bende ... bırde ıyıkı evlenmıssın deneyıp gördun demıssın yanı yuh sana artık ya çocuk oyuncağı bu resmen sen adamı fişekliyorsun ayrılsın diye

fişeklemiyorum ne alakası var iyi ki evlenmişsin denemişsin diyorum yani bunda ne var iyiyse de devam etsin kötüyse de ayrılsın yorum yapmıyorum ki hiç. yani benim içim rahat ama siz neler diyorsunuz merak ediyorum dediğim gibi

herkesin yargı kıstasları farklı onun içi rahat hiçbir zaman bir kadını aldatmadım biriyleyken birlikte olmadım diyor ki inanıyorum öyle olduguna dediğim gibi hukuki süreç yüzünden bu durumdayız

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Adam hem evli hem sevgilisi var hemde kimseyi aldatmadim diyor sizde inaniyorsunuz. Bu durumda bizim tek yapmamiz gereken sey Allah sizin ve SEVGILINIZ gibi biriyle karsilastirmasin diye dua etmek. Birde tabi o kadinin da boyle igrenc bir iliskiden en az zararla kuttulmasini dilemek.

Aynen tipik evli erkek yalanları okadar bellıkı yalan oldugu bence bosanacak olan bosanır yok bı yıl dolması falan hikaye bosanacak olan kadında oyle foto koymaz yazık garibim kadıncagızın dunyadan haberi yok alkah hepimizin evliliğini korusun boyle erkeklerdende bole kadınlardanda madem masumsun okadınla ırtıbata gecseydın bısekılde arastırsaydın bı adamın lafıyla ınanıyosun yanı dogru soyluyomys yalan soylemezmış sacmalıgın dik alalası

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tipik bir erkek değil inanıyorum çünkü ona insan sevdiği insana inanır, güvenir, ben neden muhatap olayım ki kadınla kadın kendi kafasınca evliliğini kurtarmak istiyor demek ki o yüzden fotograf yüklüyor sevgilimin haberi bile yok

fişeklemiyorum ne alakası var iyi ki evlenmişsin denemişsin diyorum yani bunda ne var iyiyse de devam etsin kötüyse de ayrılsın yorum yapmıyorum ki hiç. yani benim içim rahat ama siz neler diyorsunuz merak ediyorum dediğim gibi

ya yorum yapmıyorum ne demek ya sen sevgilim diyip duruyorsun adama ilgi gosterıyorsun adam nasıl sadece kendı ıradesıyle karar vermıs oluyor sen ona ayrıl gel ben burdayım ımajı çizdin adam sağlıklı karar veremıyor senıın yuzunden bana kalırsa ve sen buna ben bosan bosanma demıyorum kı bız sadece sevgiliyiz kiii diyorsun yani destek almalısın

hiçbir konuyla burddakı bukadar uzun uzun ugrasmadım kesın ve net kararım siz ne dediğinizi bile bilmiyorsunuz.hakkınızda hayırlısı

yuva yıkmak istemem zaten öyleyse de aradan çekilirim sorun değil ama öyle değil işte sevgilim emin kendinden benimle bir heves birliklte olmadığını da biliyorum ama kadına boşanmak istiyorum askerde düşünmeme gerek yok demesine rağmen kadın da ona benim için ölüsün zaten demesine rağmen hala neden evlilik fotoları paylaşıyor kadın vazgeçti ve geri kazanmaya calışıyor sevgilimin de haberi yok o zaman

Yahu bak adamın bunları kadına soyledıgını ne bılıyosun bunkar adamın anlattıkları sadece herkes burdakı herkes anladı sen anlamıyısun sana yardumcı olmaya calısıyı herkes bu anla arastır bu kadın nerde oturuyo esıyje yasadıgı evde oturuyo muhakkak bu kadını bu adamı arastır o zaman bızım ne demek ıstedımızı anlıycaksın nasıl guvenıyosun bu kadar hersey cok acık ben bekar olsam varya bole yası benden bıraz buyuk bı erkekle tanıssam hemen nufus cuzdanına bı bakardım once arastırırdım sen kendını dusunuyosun okadının yerıne koy kendını o kadın hıc bısey bılnıyo bosanmıycaklar olan sana olcak hıc bır erkek bole bı sebepten bosanmaz erkekler karısını oyle kolay kolay bosamaz buny burda evlı olan butun hanımlar bılır erkekler nolursa olsun karısına doner cok buyuk bısebp yokken bosanmazlar emın ol bu ıs benım dedıgım gıbı cıkacak

Yahu bak adamın bunları kadına soyledıgını ne bılıyosun bunkar adamın anlattıkları sadece herkes burdakı herkes anladı sen anlamıyısun sana yardumcı olmaya calısıyı herkes bu anla arastır bu kadın nerde oturuyo esıyje yasadıgı evde oturuyo muhakkak bu kadını bu adamı arastır o zaman bızım ne demek ıstedımızı anlıycaksın nasıl guvenıyosun bu kadar hersey cok acık ben bekar olsam varya bole yası benden bıraz buyuk bı erkekle tanıssam hemen nufus cuzdanına bı bakardım once arastırırdım sen kendını dusunuyosun okadının yerıne koy kendını o kadın hıc bısey bılnıyo bosanmıycaklar olan sana olcak hıc bır erkek bole bı sebepten bosanmaz erkekler karısını oyle kolay kolay bosamaz buny burda evlı olan butun hanımlar bılır erkekler nolursa olsun karısına doner cok buyuk bısebp yokken bosanmazlar emın ol bu ıs benım dedıgım gıbı cıkacak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Qbos

bosver arkadasım gel gidelim biz bu konudan biz görevimizi yaptık:ssz:

Aynen ya cok sınırlendım bole ınsana yardımda edılmez allah bolelerınde korusun hepımızı canım

Biz sabaha kadar telefondayız sabah ben uyandırıyorum onu alışverişte yemek yerken falan hep birlikeyiz kadınla birlikte olsa zaten anlamaz mıyım kadın izin verir mi? kadın aramaz mı dönmez mi sevgilim de? Ben zaten daha onu ilk aradığımda kötüydü avukatlarla görüşüyorum diyordu benim alakam yokken ki gerçekten yok.

ki arkadaşlar bir şey söylemek istiyorum, kadın benim evlenmem hemen de hamile kalmam gerekiyor demiş sevgilime, yani kadın da arayış içerisinde zaten.

ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".

ne yani sen 8 sene once sevgiliyken 13yasindaydin yani oylemi enteresan:what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

uğraştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar, anlıyorum dediklerinizi, ben de düşünüyorum her acıdan ama inanıyorum güveniyorum ve seviyorum da:(

Arkadaşlar kadın evli olduğu adama benim evlenmem lazım hamile kalmam lazım haberin olsun diyor boşanacaklarını konuşurlarken falan, yani bu kadın da arayış içinde rahat rahat bunu söylüyor da?

uğraştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar, anlıyorum dediklerinizi, ben de düşünüyorum her acıdan ama inanıyorum güveniyorum ve seviyorum da:(

Ya bide adam o kadınla 8 yıldır bırlıkteymıs nasıl sevmıyokı okadar yıl bırlıkte olmus o adam senı deıl onu sevıyo buna cok emınım bıraz arastır aklını kullan gorursun o zaman

Ya bide adam o kadınla 8 yıldır bırlıkteymıs nasıl sevmıyokı okadar yıl bırlıkte olmus o adam senı deıl onu sevıyo buna cok emınım bıraz arastır aklını kullan gorursun o zaman

üzülmediğini hemen ayrılmak istediğini falan biliyorum, içime hiçbir şey kalmamış, sen varsın içimde diye bas bas bağırdı bana kızdı

tipik bir erkek değil inanıyorum çünkü ona insan sevdiği insana inanır, güvenir, ben neden muhatap olayım ki kadınla kadın kendi kafasınca evliliğini kurtarmak istiyor demek ki o yüzden fotograf yüklüyor sevgilimin haberi bile yok

Soruna cvp veriyorum evet yasak iliski yasiyorsun.
Kadin da kendi kafasinda evliligini kurtarmak istiyor da ne demek ya, ne ictiniz siz. Siz yasak askinizi ove ove bitiremeyin, kadinda 8 senelik kocasini elleriyle size teslim etsin. Oh ne ala memleket. Ben eminim bu durumun farkinda ve kocasini elde tutmak icin elinden ne geliyorsa yapacak. Yapsin da zaten. Yuva kolay mi kuruluyor, kac senesini vermis adama.

Ya arkadaşlar kadın adama boşanacaklarını konuştuklarında benim hamile kalmam lazım evlenmem lazım hemen haberin olsun falan demiş yani bunu rahat rahat söyleyen arayış içinde olan bir kadın da var unutmayalım

Ah ah senin gibi anlamak istemeyenler olduktan sonra evlilikler daha çooook bozulur.
Ben tahmin edeyim sen bu adamla Facebook ta tanıştın ilk sonra çok kendini yakın hissettin sanki ruh ikiziymiş gibi.adamın seninle konuştuğu tlf hattı farklı. Normal de kullandığı numarayı bilmiyorsun. Onun yaşadığı şehre hiç gitmedin. Sadece 2 yıl görüşme sürecinde en fazla 2 defa seni görmeye geldi. Geri kalan bütün ilişkiniz sanal. Ailesini arkadaşlarınıda bizzat tanımadın. Cinsellik yaşamadığın için kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyorsun.
Bunları geç aklından çıkar. Aç gözlerini evlilik kadar kutsal bişeyden bahsediyoruz sen zaten boşanacaklar diye uçuyorsun. Üzgünüm ama 3. Şahıssın be bu ilişki baştan sona yasak ve komik.

Soruna cvp veriyorum evet yasak iliski yasiyorsun.
Kadin da kendi kafasinda evliligini kurtarmak istiyor da ne demek ya, ne ictiniz siz. Siz yasak askinizi ove ove bitiremeyin, kadinda 8 senelik kocasini elleriyle size teslim etsin. Oh ne ala memleket. Ben eminim bu durumun farkinda ve kocasini elde tutmak icin elinden ne geliyorsa yapacak. Yapsin da zaten. Yuva kolay mi kuruluyor, kac senesini vermis adama.

Katılıyorum
He bide toz kondurmuyo deli oldum ya aldatmak sadece yatıp kalkmak görüyorlar. Allahım sen akıl fikir ber

Konunu esime anlattim, diyo ki askerligini yalniz gecirmeme plani yapiyo o.
Daha ne diyim yani, al sana erkek bakis acisi

Back