How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yasak ilişki mi yaşıyorum?

hanımının resim paylaşması bana mantıklı gelmedi ayrılmaya niyeti olaan resim paylaşmaz..
siz kadına ulaşamazmısınız sonuçta ssizzi hiç tanımıyor ondan duymaak en iyisi olurdu en sağlıklısı..
akademeisyen olması hata yapmayacağı anlamına gelmez..tedbirli olmakta fayda var..

yedekte bırakmak değil işte bizim sözümüz var farklı bir hukukumuz var ne olursa olsun aradan ne kadar zaman geçerse geçsin birbirimizin en iyi arkadaşıyız diye, Ayrılma sebepleri adamın cocuk istememesi ve artık anlaşamamaları birbirlerini anlamamaları falanmış, ki biz evlenmesek 100 kere ayrılmıştık zaten dedi, zaten 8 yılı evli gibi aynı evde yaşamışlar,

bılemıyorum benım bakış acım bu ama sen bakmak ıstedıgın yerden bakıyorsun...
ben sahsen 8 yıl aynı evı bır kadınla yasıyan bır adama varmam yanı...(buyuk konuşmayım)
sorduğun ıcın yorum yapıyorum sadece..
ama dedıgım gıbı bana ters

bılemıyorum benım bakış acım bu ama sen bakmak ıstedıgın yerden bakıyorsun...
ben sahsen 8 yıl aynı evı bır kadınla yasıyan bır adama varmam yanı...(buyuk konuşmayım)
sorduğun ıcın yorum yapıyorum sadece..
ama dedıgım gıbı bana ters

yani geçmişi beni ilgilendirmiyor benimle nasıl olduğu nasıl olacağı önemli diye düşünüyorum

Basligada yazdigin gibi "yasak iliski". Sen adamin evli oldugunu bildigin halde görüsmeyi kabul etmissin ve vicdanini rahatlatmak icin zaten evleri ayiridilar bosanacaklar diyorsun. Sonuc olarak hala evliler. Karisina geri dönmeye kalksa Allah belani versin benimle oynadin diyemessin. Evli oldugunu bilen sen bile bile görüsen sen. Beni yanlis anlama yargilamak degil niyetim.

hanımının resim paylaşması bana mantıklı gelmedi ayrılmaya niyeti olaan resim paylaşmaz..
siz kadına ulaşamazmısınız sonuçta ssizzi hiç tanımıyor ondan duymaak en iyisi olurdu en sağlıklısı..
akademeisyen olması hata yapmayacağı anlamına gelmez..tedbirli olmakta fayda var..

Biliyorum eşinin fotograf paylaşması sıkıntı yarattı bende de demek ki kadın istemiyor kurtarmaya çalışıyor bazı şeyleri, öyleyse ben onlar gerçekten karar verene kadar geri çekilip boşanana kadar beklemeli miyim? yoksa her zaman her şekilde yanımda ol senin sevgin dayanağım diyen ve ayrılmak da kararlı olan sevgilimin yanında beklemeli miyim?
kadına ulaşabilirim ama ulaşmak istemiyorum muhatap olmak falan cunku benden haberi yok zaten

inanmak sevmek sevilmek istiyorsunuz aşıksınız çünki..
buradaki insanlar neden yazıyorlar biliyormusunuz,hayal kırıklığına uğramayın diye...

Biliyorum eşinin fotograf paylaşması sıkıntı yarattı bende de demek ki kadın istemiyor kurtarmaya çalışıyor bazı şeyleri, öyleyse ben onlar gerçekten karar verene kadar geri çekilip boşanana kadar beklemeli miyim? yoksa her zaman her şekilde yanımda ol senin sevgin dayanağım diyen ve ayrılmak da kararlı olan sevgilimin yanında beklemeli miyim?
kadına ulaşabilirim ama ulaşmak istemiyorum muhatap olmak falan cunku benden haberi yok zaten

farklı bir şekilde ulaşmaya çalış faceden falan ne bileyim,ara huku bürosundan arıyorum boşanma avukatı için mesaj bırakmışsınız de vs ..

Basligada yazdigin gibi "yasak iliski". Sen adamin evli oldugunu bildigin halde görüsmeyi kabul etmissin ve vicdanini rahatlatmak icin zaten evleri ayiridilar bosanacaklar diyorsun. Sonuc olarak hala evliler. Karisina geri dönmeye kalksa Allah belani versin benimle oynadin diyemessin. Evli oldugunu bilen sen bile bile görüsen sen. Beni yanlis anlama yargilamak degil niyetim.

Evli sayılmazlar ayrı yaşıyorlar ve boşanma aşamasındalar ve ben burda yuva yıkan 3. kadın da değilim benim yüzümden de olmuyor bunlar,,, karısına geri dönerse kendi tercihi allah belanı versin benimle oynadın falan demem sakin karşılarım, o çok emin kendinden ben olmasam da çok emindi zaten.
bu arada evliyken hiç yüzyüze görüşmedik

bir insan ne cesaretle ne akılla ne mantıkla evlenmıs bır ınsanı nıe bana söylemedin diye arar yaa.. sen zaten masul değilsin..hıc ben ayırmadım kı dıye kendını rahatlatma adam belkı barısacaktı aradın aklına gırdın tabı durustse ...nasıl bir rahatlıktır evlenmıs adamı aramak ya ben mı gerı kafalıyım ya ben olsam asla aramazdım nıe evlendın bu nedemek Allah askına töbe töbe bıde karısını aldatmıyor bosancak demişsın evli evli adam aldatıyor işte

ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".

Zaten sevdigi icin tekin gelmediya banada yani bosanma mevzusu

Vicdan yapip evlenmis sizinle tekrar gorusuncede sevdigi icin kopamanis. Simdide iki tarafida magdur etmek istemiyor sanki.

Bide sunu soyliyim nacizane fikrim.
Bi mevzuda iki kadin bir erkek varsa adamin yasi isi kariyeri medeni hali ne olursa olsun zor durumda kaldiklarinda taninmaz hale gelebiliyorlar.. tabi ayni sekilde kadinlardada olabilir.

Yalan soylemiyor adam o zaman eside sizi biliyordur. Siz evlendiginide kendisinden duymadiniz, bu durumda iliskiniz yasak yada degil ne fark eder.

arkadaşlar kadına ulaşıp napıcakkı.. bu seferde konu sahıbının adı senın yüzünden boşanıyor olurr...
bence hıc ulaşma yanı kadına..
hem kadına ulaşıp ne dıycek sız nıye bosanıyosunuz mu dıycek ve hangı sıfatla dıycekkk..
bende adını hıc bulaştırma yanii

her çift ilişkisini / aşkını istisna,tek, farklı, özel olarak niteler..

kimse "herkes gibi birşey işte" demez..

muhakkak sizin için de öyledir..

bence bu kadar özel bir ilişki ise kendisine "boşandıktan sonra beni ara der" ve beklersiniz.. bu arada iyice düşünürsünüz..

hem siz kötü duruma düşmezsiniz daha fazla hem o.. hem ilişkinizi daha başlamadan "boşanma" krizine batırmazsınız..

sizi öğrendiği için siz görün diye fotoğraf koymalar vs.. olamaz mı? sizin varlığınız belki boşanmalarını çok geciktirecek..daha zor olacak herşey..

ne sizi ne sevgilinizi tanımıyorum haliyle ama 8 yıllık sevgilisi olan kişi ile evlenirken aklından ne geçiyordu bilmek isterdim.. o kadına yazık değil mi? madem hep siz olacaktınız hayatında.. aranızda çok özel birşey vardı.. evliliğe harcadığı eforu sizinle tekrar olabilmek için harcamalıydı.. şu an nasıl başarıyorsa o zaman da yapamaz mıydı?

bazı insanlar zor zamanlarında enerjisini emecek biriniararlar yanlarında.. inş. böyle değildir ve çok mutlu olursunuz..

Ya bir evlilik kolay kurulmadığı gibi kolayda bozulmuyor. Gerek çiftler gerekse aileler, arkadaşlar, eş, dost ellerinden geleni yapıyor boşanma olmaması için. Bırakın adamı görüşmeyi kesin. Bitecekse bırakın kendileri bitirsin. Sizi gerçekten seviyorsa boşandıktan sonra çıksın karşınıza. Üstelik ne bukadar adama güvenmeler falan. Çokmu dürüst yani bu adam. Senelerini harcadığı kadını bu duruma sokuyor siz daha nekadar süre birliktesinizki bukadar güvenebiliyorsunuz. Birbirimize sözümüz var diyorsunuz. Onlar en büyük sözü vermişler zaten o imzaları atarken. Adam o sözü bile tutamamışken neyine güveniyorsunuz aklım almıyor. Adam hadi evlendiğini söylemedi eee bunun nişanlılık dönemi var. O dönemde de sizinle görüşmüş. İKi tarafıda ALDATMIŞ !! Birde evli adama sevgilim demeyin lütfen. Kendinizi öyle bir konuma sokuyorsunuz ki. Hayır bukadar mı bulunmaz hint kumaşı bu adam bırakamıyorsunuz. Bir sürü bekar erkek varken şu hayattA gidip evli erkekte ısrar etmek neyin kafası. Gerçekten bu adamla mutlu olacağınızı düşünüyorsanız uyanın rüyanızdan derim. Şimdiye kadar mutlu olan çıkmadı.

her çift ilişkisini / aşkını istisna,tek, farklı, özel olarak niteler..

kimse "herkes gibi birşey işte" demez..

muhakkak sizin için de öyledir..

bence bu kadar özel bir ilişki ise kendisine "boşandıktan sonra beni ara der" ve beklersiniz.. bu arada iyice düşünürsünüz..

hem siz kötü duruma düşmezsiniz daha fazla hem o.. hem ilişkinizi daha başlamadan "boşanma" krizine batırmazsınız..

sizi öğrendiği için siz görün diye fotoğraf koymalar vs.. olamaz mı? sizin varlığınız belki boşanmalarını çok geciktirecek..daha zor olacak herşey..

ne sizi ne sevgilinizi tanımıyorum haliyle ama 8 yıllık sevgilisi olan kişi ile evlenirken aklından ne geçiyordu bilmek isterdim.. o kadına yazık değil mi? madem hep siz olacaktınız hayatında.. aranızda çok özel birşey vardı.. evliliğe harcadığı eforu sizinle tekrar olabilmek için harcamalıydı.. şu an nasıl başarıyorsa o zaman da yapamaz mıydı?

bazı insanlar zor zamanlarında enerjisini emecek biriniararlar yanlarında.. inş. böyle değildir ve çok mutlu olursunuz..
katılıyorum...............

Kizlar bilen varsa soylesin

Benim bildigim iki tarafta bosanmayi isteyince tek celsede bosanabiliyor bir yil beklenmiyor. Bosaninca baskasiyla bir yil evlenilmiyor hamilelik varsa gizlenmesin diyeymis oda.

Yeni evliler 1 yil beklemek zorundami geercekten kanunlqrmi degisti

bir insan ne cesaretle ne akılla ne mantıkla evlenmıs bır ınsanı nıe bana söylemedin diye arar yaa.. sen zaten masul değilsin..hıc ben ayırmadım kı dıye kendını rahatlatma adam belkı barısacaktı aradın aklına gırdın tabı durustse ...nasıl bir rahatlıktır evlenmıs adamı aramak ya ben mı gerı kafalıyım ya ben olsam asla aramazdım nıe evlendın bu nedemek Allah askına töbe töbe bıde karısını aldatmıyor bosancak demişsın evli evli adam aldatıyor işte

Benim onu aramamın nedeni onunla evliyken konuştuğum o kısa konuşmalarda bana söylememiş olmasıydı ve ben hala onu evliyken düşünür konuma düşürmüş olmasıydı ve kızdım, bağırmak için aradım. Kesinlikle ve kesinlikle hiçbir amacım yok onu ararken

Ya bir evlilik kolay kurulmadığı gibi kolayda bozulmuyor. Gerek çiftler gerekse aileler, arkadaşlar, eş, dost ellerinden geleni yapıyor boşanma olmaması için. Bırakın adamı görüşmeyi kesin. Bitecekse bırakın kendileri bitirsin. Sizi gerçekten seviyorsa boşandıktan sonra çıksın karşınıza. Üstelik ne bukadar adama güvenmeler falan. Çokmu dürüst yani bu adam. Senelerini harcadığı kadını bu duruma sokuyor siz daha nekadar süre birliktesinizki bukadar güvenebiliyorsunuz. Birbirimize sözümüz var diyorsunuz. Onlar en büyük sözü vermişler zaten o imzaları atarken. Adam o sözü bile tutamamışken neyine güveniyorsunuz aklım almıyor. Adam hadi evlendiğini söylemedi eee bunun nişanlılık dönemi var. O dönemde de sizinle görüşmüş. İKi tarafıda ALDATMIŞ !! Birde evli adama sevgilim demeyin lütfen. Kendinizi öyle bir konuma sokuyorsunuz ki. Hayır bukadar mı bulunmaz hint kumaşı bu adam bırakamıyorsunuz. Bir sürü bekar erkek varken şu hayattA gidip evli erkekte ısrar etmek neyin kafası. Gerçekten bu adamla mutlu olacağınızı düşünüyorsanız uyanın rüyanızdan derim. Şimdiye kadar mutlu olan çıkmadı.

:46::46::46::46::46::46::46:

nişanlılıık dönemi falan yok 8 yıl evli gibi yaşamışlar işte ayrıldılar sonra tekrar görüşünce kadın evlenelim o zaman demiş ve 1 ay içinde de evlenmişler, yani onun hayatında biri varken 2 taraflı oynama gibi bir olayı yok biliyorum. Evli bir adam adam kağıt üzerinde. Ben araya girmiş 3. sahıs değilim olaylara dahil değilim yalnızca hukuken beklemek zorundayız o kadar.

Back