How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Yasak ilişki mi yaşıyorum?

Kizlar bilen varsa soylesin

Benim bildigim iki tarafta bosanmayi isteyince tek celsede bosanabiliyor bir yil beklenmiyor. Bosaninca baskasiyla bir yil evlenilmiyor hamilelik varsa gizlenmesin diyeymis oda.

Yeni evliler 1 yil beklemek zorundami geercekten kanunlqrmi degisti

geçen sene boşanan arkadaşımdan bildiğim kadarıyla 1 yılbeklemek zorundalar anlaşmalı boşanma için.. bir de çekişmeli boşanma var onda beklenmiyor ama o da 1 seneden çok sürüyormuş.. aldatma vs kanıtlamalar süreci.. evliliğin iptali diye birşey var ama o biraz farklı sanırım..

her çift ilişkisini / aşkını istisna,tek, farklı, özel olarak niteler..

kimse "herkes gibi birşey işte" demez..

muhakkak sizin için de öyledir..

bence bu kadar özel bir ilişki ise kendisine "boşandıktan sonra beni ara der" ve beklersiniz.. bu arada iyice düşünürsünüz..

hem siz kötü duruma düşmezsiniz daha fazla hem o.. hem ilişkinizi daha başlamadan "boşanma" krizine batırmazsınız..

sizi öğrendiği için siz görün diye fotoğraf koymalar vs.. olamaz mı? sizin varlığınız belki boşanmalarını çok geciktirecek..daha zor olacak herşey..

ne sizi ne sevgilinizi tanımıyorum haliyle ama 8 yıllık sevgilisi olan kişi ile evlenirken aklından ne geçiyordu bilmek isterdim.. o kadına yazık değil mi? madem hep siz olacaktınız hayatında.. aranızda çok özel birşey vardı.. evliliğe harcadığı eforu sizinle tekrar olabilmek için harcamalıydı.. şu an nasıl başarıyorsa o zaman da yapamaz mıydı?

bazı insanlar zor zamanlarında enerjisini emecek biriniararlar yanlarında.. inş. böyle değildir ve çok mutlu olursunuz..

Öncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Aslında beklemek istedim, ona da söyledim aslında o da söyledi, ama öyle bir şey var ki işte kopamıyoruz o da sanki yarım bıraktığım ve şimdi kavuştuğum devam ettiğimsin diyor ben de öyle hissediyorum bunları hissederken her şey mantıklı gelen her şey önemsiz oluyor haliyle. Ama askerde zaten şu an 5 ay o da yalnız kalacak ben de gerçi haftasonları belki görüşürüz ama dediğim gibi boşanması lazım haklısınız.
Onunla evlenirken aklından geçen şuydu kadın hayatımı mahvettin demiş, onlar zaten evli gibiydi aynı evde yaşıyorlardı yani evlilik onlar için farklı bir şey olmadı bu durumda adam da bari evlenip deneyelim demiş vicdan rahatlaması olması için biraz da.

geçen sene boşanan arkadaşımdan bildiğim kadarıyla 1 yılbeklemek zorundalar anlaşmalı boşanma için.. bir de çekişmeli boşanma var onda beklenmiyor ama o da 1 seneden çok sürüyormuş.. aldatma vs kanıtlamalar süreci.. evliliğin iptali diye birşey var ama o biraz farklı sanırım..

Evet işte o yüzden beklemeleri lazım eylülde ancak boşanabilecekler ee zaten o dönem de askerden dönmüş olacak bütün işlerini halledecek yani ama işte kadının instagram hesabından hala fotograf paylaşması beni biraz düşündürdü boşanacak insan böyle mi yapar

nişanlılıık dönemi falan yok 8 yıl evli gibi yaşamışlar işte ayrıldılar sonra tekrar görüşünce kadın evlenelim o zaman demiş ve 1 ay içinde de evlenmişler, yani onun hayatında biri varken 2 taraflı oynama gibi bir olayı yok biliyorum. Evli bir adam adam kağıt üzerinde. Ben araya girmiş 3. sahıs değilim olaylara dahil değilim yalnızca hukuken beklemek zorundayız o kadar.

Evli erkeklerin tipik yalanlari bunlar,
hic bir evli erkek senin yuzunden karimi bosuyorum demez.
Ucuncu kisiye soyledigi klasik yalanlar yatagi ayirdik, evi ayirdik, bosancaz, vs. vs.
Seni gercekten sevmis olsaydi eski sevgilisi dedigi kadinla asla evlenip o kadar masrafin altina girmezdi.
Bir ay icinde dugun hazirliklari yapip dugun yaptiklarina gercekten inaniyormusun?
Bunun istemesi var, alis verisi var, salon tutmasi var.
Ve hic zannetmiyorum 1 ay icinde musait bir salon bulabildiklerini,

arkadaşlar kadına ulaşıp napıcakkı.. bu seferde konu sahıbının adı senın yüzünden boşanıyor olurr...
bence hıc ulaşma yanı kadına..
hem kadına ulaşıp ne dıycek sız nıye bosanıyosunuz mu dıycek ve hangı sıfatla dıycekkk..
bende adını hıc bulaştırma yanii

Aynen aynı şekilde düşünüyorum ben de zaten benim dahil olmadığım bir olaya zorla dahil olmayayım ne yaparlarsa yapsınlar
ama kadın neden hala düğün fotografı paylaşıyor ve sevgilim birileri görsün diye yapmıştır neden diyor???

Öncelikle çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Aslında beklemek istedim, ona da söyledim aslında o da söyledi, ama öyle bir şey var ki işte kopamıyoruz o da sanki yarım bıraktığım ve şimdi kavuştuğum devam ettiğimsin diyor ben de öyle hissediyorum bunları hissederken her şey mantıklı gelen her şey önemsiz oluyor haliyle. Ama askerde zaten şu an 5 ay o da yalnız kalacak ben de gerçi haftasonları belki görüşürüz ama dediğim gibi boşanması lazım haklısınız.
Onunla evlenirken aklından geçen şuydu kadın hayatımı mahvettin demiş, onlar zaten evli gibiydi aynı evde yaşıyorlardı yani evlilik onlar için farklı bir şey olmadı bu durumda adam da bari evlenip deneyelim demiş vicdan rahatlaması olması için biraz da.

"kopamıyorum" diyen aşık bir kişiye lafım olamaz.. duygularınızla hareket ederken dikkatli olun demekten başka..
8 sene sonunda "hayatımı mahvettin" diyeni dinlemek mümkün olsa keşke?
ama siz kendi ilişkinizi bilip ona göre yaşayacaksınız mecburen..
üç kişi için de hayırlısı olsun..

nişanlılıık dönemi falan yok 8 yıl evli gibi yaşamışlar işte ayrıldılar sonra tekrar görüşünce kadın evlenelim o zaman demiş ve 1 ay içinde de evlenmişler, yani onun hayatında biri varken 2 taraflı oynama gibi bir olayı yok biliyorum. Evli bir adam adam kağıt üzerinde. Ben araya girmiş 3. sahıs değilim olaylara dahil değilim yalnızca hukuken beklemek zorundayız o kadar.

Ya yanlarındamıydınız ? Neden herşeyine körü körüne inanıyorsunuz. Valla bu ilişkide 3. kişisiniz. Bunu sokaktan geçen birine de sorsanız bu cevabı alırsınız. Evli olduğunu öğrendiniz mi? Öğrendiniz. Bitmiştir !! O an bırakacaksınız. Devam ediyorsanız BİLE BİLE 3. kişisiniz demektir. O kadının sizden haberi varmı ? Yok. O kadını şuan kandırmış oluyormu? Evet. Bu adam 8 küsur yıllık hayat arkadaşını, eşini kandırıyor şuan ama siz dürüst olduğunu söylüyorsunuz. Bırakmak neden bukadar zor. 21 yaşındasınız. Daha yaşınız çok genç. Çok mu geç kaldınız birşeyler için. Neden ısrarcısınız bukadar bu adam için. Bu adam duygusuz, vicdansuz olabilir belki ama o kadın için hiçte kolay değil bu boşanma işi emin olun. Yine söylüyorum bunları BİLE BİLE devam ediyorsanız EVLİ adama SEVGİLİM deyip siz 3. KİŞİSİNİZ !! Ayrı evde olmaları bekar bir erkek olduğu anlamına gelmez. Sizi bukadar çok seviyorsa bırakın, boşansın sonra tertemiz çıksın karşınıza. Tabi nekadar temiz orası meçhul ama siz nasılsa dürüst buluyorsunuz. O zaman devam edersiniz. Gerçi burada o adama veya ilişkinize ne söylenirse söylensin siz zaten savunmaya geçiyorsunuz. Ne söylense zaten bildiğinizi yapacaksınız. Umarım vicdanınız ağır basar geri adım atar ve yakışanı yapar AYRILIP BEKLERSİNİZ.

Son düzenleme:
Evet işte o yüzden beklemeleri lazım eylülde ancak boşanabilecekler ee zaten o dönem de askerden dönmüş olacak bütün işlerini halledecek yani ama işte kadının instagram hesabından hala fotograf paylaşması beni biraz düşündürdü boşanacak insan böyle mi yapar

değil boşanacak kadın kocasına azıcık darılan kadın bile yapmaz.. o "muhtemel" 3.kişiyi sezip / bilip onun için koymuştur..

ya da etraf bir sorun var demesin diye mi? pek sanmam..

"kopamıyorum" diyen aşık bir kişiye lafım olamaz.. duygularınızla hareket ederken dikkatli olun demekten başka..
8 sene sonunda "hayatımı mahvettin" diyeni dinlemek mümkün olsa keşke?
ama siz kendi ilişkinizi bilip ona göre yaşayacaksınız mecburen..
üç kişi için de hayırlısı olsun..

mümkün olsa keşke derken? anlayamadım?

değil boşanacak kadın kocasına azıcık darılan kadın bile yapmaz.. o "muhtemel" 3.kişiyi sezip / bilip onun için koymuştur..

ya da etraf bir sorun var demesin diye mi? pek sanmam..

Beni nasıl sezmiş olabilir ki? hiç bir ihtimal yok??? bir de kadın ailesine söyleyemiyor daha boşanma vakti yaklaşana kadar annesi hasta üzülmesin diye acaba başkaları görsün laf etmesin diye mi koydu bilemiyorum :(

Yani yeni evli oldukları için 1 yıl beklemeleri lazım işte boşanabilmeleri için ekim gibi boşanabilecekler ve şu an zaten askere gitti sevgilim o arada görüşemeyecekler de zaten böylelikle askerden döndüğü gibi boşanacak

Boşanma ilamını görmeden hiçbir şeye evet deme.Çok seven adam seni anlayışla karşılar zaten kaybetme korkusu yaşamana gerek yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evli erkeklerin tipik yalanlari bunlar,
hic bir evli erkek senin yuzunden karimi bosuyorum demez.
Ucuncu kisiye soyledigi klasik yalanlar yatagi ayirdik, evi ayirdik, bosancaz, vs. vs.
Seni gercekten sevmis olsaydi eski sevgilisi dedigi kadinla asla evlenip o kadar masrafin altina girmezdi.
Bir ay icinde dugun hazirliklari yapip dugun yaptiklarina gercekten inaniyormusun?
Bunun istemesi var, alis verisi var, salon tutmasi var.
Ve hic zannetmiyorum 1 ay icinde musait bir salon bulabildiklerini,

her şeyi kadın halletmiş, zaten sevgilim evlenmek isteyen bir insan değil olaya dahil bile olmamış, düğün salonunda olmamış, gördüm, sevgilimin annesi kardeşi tanıdığı bile gitmemiş, yeşillik bir alana fotograf cekilmeye gitmişler 3 5 kişi bir de nikah işte olmuş, o kadar. ben de orda konu mankeni olarak durdum işte dedi sevgilim bana

Beni nasıl sezmiş olabilir ki? hiç bir ihtimal yok??? bir de kadın ailesine söyleyemiyor daha boşanma vakti yaklaşana kadar annesi hasta üzülmesin diye acaba başkaları görsün laf etmesin diye mi koydu bilemiyorum :(

hala umudu varsa evliliği için "nemelazım" diyerek de olabilir.. sizi bilmese de eşinin aklında biri mi var diye düşünüyordur..

belki etrafa karşı iyi görünmek istemiştir..

sonuçta onun aklından ne geçiyor bilemezsiniz.. umarım eşi sizi severken o da daha fazla kendini bu durumda bırakmaz..

Ya yanlarındamıydınız ? Neden herşeyine körü körüne inanıyorsunuz. Valla bu ilişkide 3. kişisiniz. Bunu sokaktan geçen birine de sorsanız bu cevabı alırsınız. Evli olduğunu öğrendiniz mi? Öğrendiniz. Bitmiştir !! O an bırakacaksınız. Devam ediyorsanız BİLE BİLE 3. kişisiniz demektir. O kadının sizden haberi varmı ? Yok. O kadını şuan kandırmış oluyormu? Evet. Bu adam 8 küsur yıllık hayat arkadaşını, eşini kandırıyor şuan ama siz dürüst olduğunu söylüyorsunuz. Bırakmak neden bukadar zor. 21 yaşındasınız. Daha yaşınız çok genç. Çok mu geç kaldınız birşeyler için. Neden ısrarcısınız bukadar bu adam için. Bu adam duygusuz, vicdansuz olabilir belki ama o kadın için hiçte kolay değil bu boşanma işi emin olun. Yine söylüyorum bunları BİLE BİLE devam ediyorsanız EVLİ adama SEVGİLİM deyip siz 3. KİŞİSİNİZ !! Ayrı evde olmaları bekar bir erkek olduğu anlamına gelmez. Sizi bukadar çok seviyorsa bırakın, boşansın sonra tertemiz çıksın karşınıza. Tabi nekadar temiz orası meçhul ama siz nasılsa dürüst buluyorsunuz. O zaman devam edersiniz. Gerçi burada o adama veya ilişkinize ne söylenirse söylensin siz zaten savunmaya geçiyorsunuz. Ne söylense zaten bildiğinizi yapacaksınız. Umarım vicdanınız ağır basar geri adım atar ve yakışanı yapar AYRILIP BEKLERSİNİZ.

Öncelikle tam da benim söylemek istediklerimi dile getirmişsin arkadaşım. Alkışlıyorum seni bu mantıklı açıklamaların için.
Gelelim sana konu sahibi arkadaşım;
Bile bile evli bir adamla birlikteysen kaçarı yok, 3. Kişisin demektir. Aksini iddia edemezsin. Aksi mümkün değil.
Kimse kusura bakmasın da ben evli adamlarla haşır neşir olan kadınlara iyi gözle bakamıyorum.
Ben de evliyim belki de ondandır bilemiyorum.
Saçmalığın dibi yani; neymiş yuvayı yıkan o değilmiş, o evlilik zaten bitmiş de falan filan.
He yani he.. Masumsun sen. Sizinki sihirli bi aşk kutsal bi aşk tövbe tövbe yok öyle birşey! İn şu pembe bulutlardan. Pat diye çakılacaksın yere!
Madem seni "yarım kalmış aşkı" olarak görüyordu, madem özeldin onun için NEDEN EVLENDİ?? kadın istemiş de o da hadi deneyelim demiş palavra. Oyun mu canım bu?
Az akıllı ol yahu.

Son düzenleme:
Back