- Konu Sahibi selendemircan
Ah ah senin gibi anlamak istemeyenler olduktan sonra evlilikler daha çooook bozulur.
Ben tahmin edeyim sen bu adamla Facebook ta tanıştın ilk sonra çok kendini yakın hissettin sanki ruh ikiziymiş gibi.adamın seninle konuştuğu tlf hattı farklı. Normal de kullandığı numarayı bilmiyorsun. Onun yaşadığı şehre hiç gitmedin. Sadece 2 yıl görüşme sürecinde en fazla 2 defa seni görmeye geldi. Geri kalan bütün ilişkiniz sanal. Ailesini arkadaşlarınıda bizzat tanımadın. Cinsellik yaşamadığın için kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyorsun.
Bunları geç aklından çıkar. Aç gözlerini evlilik kadar kutsal bişeyden bahsediyoruz sen zaten boşanacaklar diye uçuyorsun. Üzgünüm ama 3. Şahıssın be bu ilişki baştan sona yasak ve komik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tahminlerinin hepsi yanlış, hattı zaten kadının üzerine bunu bile biliyorum kaç yıllık telefonu, cinsellik yaşamadım ama kendimi bu yüzden sütten çıkmış ak kaşık hissetmiyorum. Boşanacaklar diye uçmuyorum ben yokken zaten olan bir olay bu, 3. sahıs değilim cünkü onlar zaten cift değil, ben olaya dahil değilim.