cok uzun atladım o yüzden, arkadaşım aracılığıyla tanıştım çok yüzyüze görüşmedik farklı sehirlerdeyiz ama tanıyoruz birbirimizi
Üşenmedim okudum tüm mesajları.
Açıkcası kandırıldığın buradan bile anlaşılıyor.
Adamla doğrudürüst bir ilişki bile yaşamamışsın,nasıl güvenirsin bu kadar.?
adam evlendiğini bile söylememiş,nenden söylemediğine de bir kılıf uydurmuş.
adamın karısı 8 yıllık sevgilisi ise sen bu 8 yılın hangi döneminde bu adamın sevgilisi olsun.
sevgili olup ta neler yaptınız,neler paylaştınız,ne kadar yanyana vakit geçirdiniz.?
Çok büyük ihtimal adamın karısı evden bile ayrılmamıştır,mutlu mesut kocasının askerden dönmesini bekliyordur.
gözlerini aç bu kadar safça yaklaşma insanlara.
[MENTIO[/MENTION]
Ah canım ya daha çok Gençsin senden büyük bu kadar kadının tavsiyelerini neden dinlemezsin. Bunlar tipik evli erkek yalanları sen ona güvenmek istediğin için hala ordasın. Adam seni 2. Eş diye alır sonrada kendin geldin zaten evli olduğumu biliyordun der.
neden dinlemezler ben de anlayamıyorum.nasıl bir özgüven bu.
kimi konular vardır ki tıpkı bu gibi,konu sahibinin suistimal edildiği apaçık ortadadır,anlatmaya çalışsak ta kabullenmezler ,üstelik sinirlenirler,o adamlar daha bir kıymetli olur gözlerdinde.
Akademisyen aklı başında olgun bir adam, 2. es falan olur mu öyle şeyler
canım akademisyen olması onun bu tür yalanlara başvurmayacağı anlamına gelmez.
Aralarında nasıl bir ilişki var nasıl bir derinlik var bilmiyorum ki yorum yapamıyorum o yüzden. güvenmiş kadın adam da onunla evlenmiş işte 8 yıl birlikte oldukları için
bak daha adamın karısı ile aralarındaki ilişkinin boyutunu bile bilmiyosun.
sadece adam ne derse körü körüne inanıyosun.
aramız kötü diyor inanıyosun,ayrılıcaz diyor inanıyosun
bütün yazılanları okudum da,kim ne derse bir çıkış yolu bulmuşsunuz kendinize.. bence siz zaten kandırılmaya kendinizi şartlandırmışsınız.. bizler ne söylesek boş,sizin için bişey ifade etmeyecek... son olarak şunu sölemek istiyorum; ben tam 21 yıllık evliyim, eşime sizin o kişiye güvendiğiniz kadar hala güvenmiyorum..
hay çok yaşayın emi.aynen katılıyorum.kaç yıllık eşlerimizle ilgili bile yeri geliyor acaba diyoruz.
neden çünkü hayat bize bunu öğretti.temkinli olmayı,insanları tartmayı öğretti.
bu arada atlanmasın lütfen kadın evlenemem lazım hemen hamile kalmam lazım haberin olsun demiş bir kadın
bunu söylediğinden de emin olamazsın canım
Bu yazdıklarımada cevap vermedin sayın konu sahibi.
He bide cidden çok merak ettim nasıl tanıştınız kaç defa yüzyüze görüştünüz? Ailesini çevresini ne kadar tanıdın 2 yılda? 8 yıllık ilişkisine senin yüzünden mi ara verdi o sıra beraber yatıp kalktığı kadınla ayrıldımı o iki yıl yoksa onunla birlikteyken mi seninle konuşuyordu? Bunlar çok önemli bence açıklarsan ilişkinizin boyutuda anlaşılır?
Phone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok isabet sorular olmuş.kendi de kısaca cevapladığı üzere bu adamı çok az tanıyor ama çoook güveniyor.
son olarak ta konu sahibi arkadaşım, senin bu hikayende riskli çok faktör var.güvenmemene işaret edecek çok sebep var.
biraz aklı selim düşün ve dışarıdan bakmaya çalış.yaşın çok genç,çok toysun.
hayal dünyanda yarattığın filizlendirdiğin aşkın ,karşındaki adamda karşılığı var mı yok mu tartmalısın.
sonuçta hayat senin hayatın,bu kadar az tanıdığın bir adamı da körü körüne savunma.
bak yukarda da yazdık kaç yıllık eşlerimize yeri geliyor acaba diyebiliyoruz.
bunları es geçme