How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Yasak ilişki mi yaşıyorum?

[MENTIO[/MENTION]
cok uzun atladım o yüzden, arkadaşım aracılığıyla tanıştım çok yüzyüze görüşmedik farklı sehirlerdeyiz ama tanıyoruz birbirimizi

Ah canım ya daha çok Gençsin senden büyük bu kadar kadının tavsiyelerini neden dinlemezsin. Bunlar tipik evli erkek yalanları sen ona güvenmek istediğin için hala ordasın. Adam seni 2. Eş diye alır sonrada kendin geldin zaten evli olduğumu biliyordun der.

[MENTIO[/MENTION]

Ah canım ya daha çok Gençsin senden büyük bu kadar kadının tavsiyelerini neden dinlemezsin. Bunlar tipik evli erkek yalanları sen ona güvenmek istediğin için hala ordasın. Adam seni 2. Eş diye alır sonrada kendin geldin zaten evli olduğumu biliyordun der.

Akademisyen aklı başında olgun bir adam, 2. es falan olur mu öyle şeyler

2. Eş almak için diploma sormuyorlar. BU ülkede kaç kadın ünv. Mezunu kocası tarafından aldatılıyor dayak yiyor istatislik mi çıkaralım sana. Kendini şartlamışsın ve tüm söylenene kulaklarını kapamışsn.o kadar Zeki ki seni çözmüş yaşınızında verdiği toyluğu biliyor ne duymak istiyorsan onu söylüyor o koca bir kurt

cok uzun atladım o yüzden, arkadaşım aracılığıyla tanıştım çok yüzyüze görüşmedik farklı sehirlerdeyiz ama tanıyoruz birbirimizi

Tam olarak cevap vermemişin gene. Esas merak ettiğim 2 yıl görüştüğünde ki durum öteki kadından senin için mi ayrıldı yada hiç ayrılmadı da o süreçte hem sen hem o mu vardı hayatında

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben olaylara herkesten farklı bakacağım sanırım. Şimdi tüm anlattıklarınızın doğru olduğunu, bahsi geçen erkeğin de anlattıklarının doğru olduğunu varsayarsak bence 3.şahıs falan değilsiniz. Neden derseniz, ben evliliği imza atılan bir kağıt parçası olarak görmüyorum, yani evimi, yatağımı ayırdığım boşanmaya hazırlandığım bir adamla hiç bir zaman evli olduğumu iddia edemem. Ama maalesef Türkiye şartlarında, kadınların bitmiş evliliklerini savunma şeklidir bu "kağıt üzerinde hala evliyiz" cümlesi. Evlilik bu mudur gerçekten? Hukuksal bazda halen daha kağıt üzerinde evli görünmek midir sadece evli olmak? Bence değil, evlilik hayatı paylaşmaktır, geceleri aynı yastığa baş koymaktır, beraber gülmek ağlamaktır. Ama siz bunları bitirmişsiniz, evler ayrılmış, hayatlar ayrılmış sadece resmi prosedür bekleniyor ve hala evlilikten mi bahsediyorsunuz. Sanırım bu boşanmak istemeyen kadınların evliliklerinin hala ayakta olduğunu savunmak için kendilerini ve çevrelerini kandırmak için söylediği sözlerdir.Özellikle Türk hukuk sisteminde açılan pek çok dava maalesef dosya yoğunluğu sebebiyle yıllarca sürmektedir. Aylar-yıllar önce hayatlarını ayırmış binlerce çift maalesef yavaş ilerleyen bu adalet sisteminin kurbanıdır. Hem kadın hem erkek için geçerlidir bu durum. O yüzden aldatma var mı yok mu diye düşünürken, kağıt üzerinde süren resmiyete değil, yaşanan hayatlara bakmak gerek. Bu benim nacizane fikrim.

Gelelim olayın diğer bakış açısına, konu sahibi arkadaş henüz çok ufak. Bir yorumunda da "babamın sevgililerinden çok çektim, o yüzden ben kimseye bunu yaşatmak istemem" yazmış. Anlaşılan sarsıntılı bir aile yapısı ve baba sevgisinden uzak büyümüş. Bu yüzdendir ki, kendinden 12 yaş büyük birine bu kadar sevgi ve güven duyuyor. Bak güzel kardeşim, sen benim hemcinsimsin; aynı zamanda benim kardeşim yaşındasın. Üzülmeni, sonradan pişman olacağın şeyler yaşamanı istemem. Karşında ki insana olan güvenin ve sevgin gözlerini kör etmiş durumda. 33 Yaşında bir akademisyen, 8 yıllık ilişkisini evliliğe dökmüş, yani mesleği yerinde, evli barklı bir adam. Senin zaaflarını kullanıyor bunu gör lütfen. Yani bu anlattıkların ancak filmlerde olur. Şunu kabul et, ne o kadının senden haberi var, ne boşanmaktan haberi var , ne de senin inandığın gibi o adam boşanacak. Boşanmak isteyen kadın kalkıp düğün fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmaz. Kimsenin kimseye birşey ispat etmesine gerek yok çünkü. Yani boşanacak olan bir kadın "ayy resim paylaşayım da kimse aramızda aksi giden şeyler olduğunu anlamasın" demez. Çünkü zaten kimsenin bundan haberi yoktur.Kafanı topla, aklını çalıştır. Kimsenin seni kandırmasına izin verme. Hee sen diyorsan ki, gerçekten boşanacaklar, beni seviyor. Bu kadar eminsen gerçekten "ben kendimi bu şekilde kötü hissediyorum, evli bir erkekle beraber olan kötü bir kadın gibi hissediyorum. Nasılsa çok uzun zaman yok, bu arada görüşmeyelim. Sen boşanma davanı hallet, bekar bir erkek olarak gel karşıma o zaman konuşalım" de. ve hayatına bak. Henüz çok ufaksın. O insanın hayat deneyimi senden 2 kat fazla. Adımlarını dikkatli at, sonradan geri dönülmez şeyler yaşayıp üzülmeni istemem. Umarım hakkında hayırlısı olsun.

ne açıdan tekin gelmedi? bu arada ben 21 yaşındayım o 33 yaşında ve o akademisyen sayılır aklı başında, yalan söylemyen bir adam, yani bana söylediği her şeye inanıyorum. beni sevdiğini "biliyorum".

bir yılı doldurma olayını bahane ediyor bence. bir yıl içinde seni inandırıp istedği gibi gezicek, düğün fotolarını paylaşmış etmiş ayrılıcak insan onları paylaşmaz. bir de gerçektn doğruysa dediği bile gene de görüşme, Allahın işi belli olmaz belki de 1 ay sonra anlaşıp barışırlar tekrardan,bence uzak dur

geceden berı bız ne desek konu sahıbı o beyı savunuyor ve kendıne toz kondurmuyor...
ustelık suankı esıne sankı bır kusur bulmaya calısıyorsunuzzz hamıle kalmam lazım fılan dıyee...

kardesım sen yasak ılıskı yasıyorsun adam resmen bosanmamıs...
sende bunu bıle bıle hala adama sevgılım soyle sevgılım ıyı anlayışlı bılmem ne dıyorsun...
tum derdınız bıttı sımdı de o kadına mı suc bulmaya calısyorsunuz..
adam olgun bır adam olsa su an onun soyadını taşıyan bır kadının lafını gelıpte sana soylemezzzzz
ben bunu bılır bunu soylerım:47:

Sevdiği insana kör olsa bile badem gözlü görünürmüş misali sizin hikayeniz. Ve acıdır ki kandırıldığınızı göremiyorsunuz. Bence siz sevilmiyor, yedekte tutuluyorsunuz. Dilerim ki sizin seven gerçekten seven biriyle yollarınız kesişir bu adamdan kurtulursunuz.

Bunun adı malesef apaçık yasak ilişki. Bu hem dinen günahtır, hem toplumsal olarak ayıptır. Ve adam karısıyla arayı düzeltir hatta cocuk falan yapınca olan size olur. Nacızane fıkrım budur:31:

geceden berı bız ne desek konu sahıbı o beyı savunuyor ve kendıne toz kondurmuyor...
ustelık suankı esıne sankı bır kusur bulmaya calısıyorsunuzzz hamıle kalmam lazım fılan dıyee...

kardesım sen yasak ılıskı yasıyorsun adam resmen bosanmamıs...
sende bunu bıle bıle hala adama sevgılım soyle sevgılım ıyı anlayışlı bılmem ne dıyorsun...
tum derdınız bıttı sımdı de o kadına mı suc bulmaya calısyorsunuz..
adam olgun bır adam olsa su an onun soyadını taşıyan bır kadının lafını gelıpte sana soylemezzzzz
ben bunu bılır bunu soylerım:47:

Ağzına sağlık arkadaşım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.

Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.

Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu

1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,

bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi

Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın

adamın anlattıklarına sorgusuz sualsiz nasıl inanıyorsun..
belki de karısını da seni de idare ediyo...
evet yasak ilişki yaşıyorsun ayrıca..
o adam sonuçta evli..
aralarına girmemiş olabilirsin..
senin yüzünden boşanmıyo(!) olabilirler..
ama sonuç olarak EVLİ BİR ADAMLA SEVGİLİSİN...
ayrıca 2 tarafta boşanmak istiyorsa 1 yıl beklenmesi gibi bir durum yok...

Merhaba ben aranıza yeni katıldım arkadaşlar, lütfen önyargılarınızı bırakıp dinleyin hikayemi.

Ben 2 yıl önce bir adamla tanıştım sanki birbirimizi önceden tanıyor gibiydik, aramızda çok garip, tarif edilemez bir şey oluştu, flört hatta sevgililik dönemi geçirdik 3 4 ay falan, birbirimize ne olursa olsun birbirimizin hayatından çıkmayacağız diye sözler verdik. Ama sonra bir kızgınlık oldu konuşmamaya başladık ve uzun bir süre konuşmadık, arada 3 4 ayda bir telefonlaşıyorduk sadece, bu arada o 8 yıllık eski sevgilisiyle evlenmiş, ben bunu evlendiklerinden 8 ay sonra öğreniyorum facebookta düğün fotograflarından.

Ben bunu öğrenince aradım ve bana neden söylemedin dedim. O da sana çok kızgındım hala çok kızgınım, hayallerimi yıktın dedi, ben de evlilik bu başka bir şey mi bu söylenmez mi falan dedim o da evet bizim hep birbirimizin hayatında olmamız gerekiyordu çok özledim dedi ben de pazar günü eşinle mutluluğunuzu bozmak için aramadım sadece neden söylemedin merak ettim dedi, o da yok öyle bir şey anlamıyorsun ben dışardayım, içkiliyim, avukatlarla görüşüyorum, zaten evlendikten 2 ay sonra ayrılmaya karar vermiştim falan dedi, ben de neden evlendin o zaman dedim? O da 8 yıllık sevgilimdi hayatımı mahvettin dedi, vicdan azabı çekmek istemedim en azından deneyelim istedim dedi ben de tamam dedim neyse bu böyle bir konuşma oldu

1 ay sonra beni aradı, evleri ayırmışlar, kız da ayrılmak istiyormuş artık, kızın annesi hasta diye ve hukuki süreç yani yeni evli oldukları için 1 yılın dolmasını bekleyecekleri için kızın ailesine boşanana kadar söylemeyeceklermiş, kız zaten annesi hasta diye annesinin yanında kalıyordu her neyse işte o da hafta bir ziyaretlerine gidiyordu, ben neden gidiyorsun ziyaretlerine boşanacaksınız dedim o da karım da öyle diyor ancak insanlar zaten üzülecek ortada bırakmış gibi olmak istemiyorum düşman olmak istemiyorum dedi haklısın dedim, beni her gün arıyordu her an konuşuyorduk sabahlara kadar konuşuyoruz o işteyken konuşuyoruz alışverişteyken konuşuyoruz her anımız birlikte geçiyor sevgili olduk yani, ama o boşanma sürecinde eşiyle ayrı evlerde yaşıyorlar falan ve araya giren insan da değilim sonuçta onlar boşanmaya karar vermiş.... Biz zaten o evliyken görüşme fırsatı bulamadık zaten telefondan yaşıyoruz bunları.... o askere gidecekti bugün hatta teslim oldu birliğine benim yaşadığım şehre çıktı sans eseri askerlik yapacağı yer de, biz de acemilik dönemi bitince işte 1 2 aya görüşürüz diyorduk,,, bu arada geçen cuma karısı onun yanına kalmaya gitti, eşyalarını toplamaya falan, kavga etmişler kadın benim için öldün demiş nevresimleri bile toplamış, bu evde son yatışım falan demiş, askerdeyken düşünür müsün diye sormuş kadın o da düşünecek bir şey yok demiş, boşanacağız, sevgilim bana benim oraya gitmelerimi yanlış anladı hala umut var sandı herhalde ben dost ayrılmaya çalışırken böyle oldu neyse daha iyi bazı şeyleri görmüş oldum dedi, ben de tamam dedim,

bu arada ben ona dedim ki senin kendine gelmen için boşanman hatta biraz yalnız vakit geçirmen lazım bizim hemen ilişki içerisine girmemiz doğru mu? o da bunu ben de düşündüm ama her açıdan istisnayız biliyorsun sen yarım kalmış ve şu an kavuştuğum kaldığım yerden devam ettiğimsin dedi, tamam dedim ben de.... ama eşinin instagram hesabına baktım daha 2 gün önce düğün fotograflarını paylaşmış tekrardan ve ağustostan beri kullanıyor hesabını... boşanmak isteyen niyetli olan insan düğün fotograflarını mı paylaşır? bugün sevgilime sordum bunu o da insanlara göstermek için paylaşmıştır haberim yok bilmiyorum bugün birliğe teslim olacağım bunu mu konuşacağız dedi

Kafam allak bullak ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar lütfen önyargılarınızdan sıyrılıp yorum yapın

Canım art niyetin olmayabilir masum birşey ama boşanmasını bekle o süre zarfında da görüşmeyinm o yasal olarak hala evli bir insan birazcık beklemenizde bir sakınca yoktur sanırım

Bu kekligi ucurum kafesden ama kafesim boş durursa benim canım sıkılırki.:51:
dur şurda 2 yıllık konuştugum keklik vardı onu kafesliyim. nasıl olsa saf her dedigime inanır:ssz:

siz ayrılmadan önce belkide 8yıllık sevgilisiyle görüşüyodu...kim bile bilir:ssz:

insan sevdiği aşık olduğu zaman bazı şeyleri görmüyor sanki her şey tospembe geliyor, karşındaki tam anlamıyla güveniyorsun kendinden bir şeyler veriyorsun sen temiz sevgi,düşünce beslerken karşındakinin ne düşündüğünü anlamıyorsun yada anlamak istemiyoruz galiba.
taaki kavga edip çirkin yüzünü gösterene kadar işte o zaman tüm hayallerimiz yıkılıyor gerçeği acıda olsa görüyoruz ama kabullenemiyoruz kabullenmekte zorluk çekiyoruz.

demem o kiii :50:

adam resmen dalavereci ne ondan vazgeçebiliyor ne senden bi ipte iki canbaz misali :20:

sadece yazını okuyarak yorum yapmıştım fakat yorumlara baktığımda çok şaşırdım söylediklerine daha boşanmamışlar ve sen gerçekten küçüksün adam da seni bir güzel kandırmış boşanmıyordur bile onlar .8 senelik sevgilisiyle ayıp olmasın diye mi gönlü olsun kızın diye mi evlendiklerini söylüyorsun :) böyle birşeyi kimsenin aklı da hafsalası da almaz sende aklını başına topla arkadaşım yapma bak böyle bir adama nasıl güvenebiliyorsun kullanıldığını görmüyormusun tamam aşık olmuşsun çok doğal birşey ama bu kadar kör olmayın ve ellerinizi mümkünse EVLİ OLAN BİR ADAMIN üzerinden çekin

Üşenmedim okudum tüm mesajları.
Açıkcası kandırıldığın buradan bile anlaşılıyor.
Adamla doğrudürüst bir ilişki bile yaşamamışsın,nasıl güvenirsin bu kadar.?
adam evlendiğini bile söylememiş,nenden söylemediğine de bir kılıf uydurmuş.
adamın karısı 8 yıllık sevgilisi ise sen bu 8 yılın hangi döneminde bu adamın sevgilisi olsun.
sevgili olup ta neler yaptınız,neler paylaştınız,ne kadar yanyana vakit geçirdiniz.?
Çok büyük ihtimal adamın karısı evden bile ayrılmamıştır,mutlu mesut kocasının askerden dönmesini bekliyordur.
gözlerini aç bu kadar safça yaklaşma insanlara.

[MENTIO[/MENTION]

neden dinlemezler ben de anlayamıyorum.nasıl bir özgüven bu.
kimi konular vardır ki tıpkı bu gibi,konu sahibinin suistimal edildiği apaçık ortadadır,anlatmaya çalışsak ta kabullenmezler ,üstelik sinirlenirler,o adamlar daha bir kıymetli olur gözlerdinde.

canım akademisyen olması onun bu tür yalanlara başvurmayacağı anlamına gelmez.

Aralarında nasıl bir ilişki var nasıl bir derinlik var bilmiyorum ki yorum yapamıyorum o yüzden. güvenmiş kadın adam da onunla evlenmiş işte 8 yıl birlikte oldukları için
bak daha adamın karısı ile aralarındaki ilişkinin boyutunu bile bilmiyosun.
sadece adam ne derse körü körüne inanıyosun.
aramız kötü diyor inanıyosun,ayrılıcaz diyor inanıyosun

bütün yazılanları okudum da,kim ne derse bir çıkış yolu bulmuşsunuz kendinize.. bence siz zaten kandırılmaya kendinizi şartlandırmışsınız.. bizler ne söylesek boş,sizin için bişey ifade etmeyecek... son olarak şunu sölemek istiyorum; ben tam 21 yıllık evliyim, eşime sizin o kişiye güvendiğiniz kadar hala güvenmiyorum..
hay çok yaşayın emi.aynen katılıyorum.kaç yıllık eşlerimizle ilgili bile yeri geliyor acaba diyoruz.
neden çünkü hayat bize bunu öğretti.temkinli olmayı,insanları tartmayı öğretti.
bu arada atlanmasın lütfen kadın evlenemem lazım hemen hamile kalmam lazım haberin olsun demiş bir kadın
bunu söylediğinden de emin olamazsın canım

Bu yazdıklarımada cevap vermedin sayın konu sahibi.
He bide cidden çok merak ettim nasıl tanıştınız kaç defa yüzyüze görüştünüz? Ailesini çevresini ne kadar tanıdın 2 yılda? 8 yıllık ilişkisine senin yüzünden mi ara verdi o sıra beraber yatıp kalktığı kadınla ayrıldımı o iki yıl yoksa onunla birlikteyken mi seninle konuşuyordu? Bunlar çok önemli bence açıklarsan ilişkinizin boyutuda anlaşılır?

Phone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok isabet sorular olmuş.kendi de kısaca cevapladığı üzere bu adamı çok az tanıyor ama çoook güveniyor.
son olarak ta konu sahibi arkadaşım, senin bu hikayende riskli çok faktör var.güvenmemene işaret edecek çok sebep var.
biraz aklı selim düşün ve dışarıdan bakmaya çalış.yaşın çok genç,çok toysun.
hayal dünyanda yarattığın filizlendirdiğin aşkın ,karşındaki adamda karşılığı var mı yok mu tartmalısın.
sonuçta hayat senin hayatın,bu kadar az tanıdığın bir adamı da körü körüne savunma.
bak yukarda da yazdık kaç yıllık eşlerimize yeri geliyor acaba diyebiliyoruz.
bunları es geçme

Back