Kontrolsüz samimiyet..

Bir
Merhabalar,

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konum var, muhtemelen hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka pencerelerden bakmaya ihtiyacım var belki o yüzden olabildiğince acımasız ve objektif yorum yapın isterim.

Eski iş yerimde samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı, ismi Ayla. Ben ayrıldıktan sonra da bu samimiyet (aramızda olumsuzluk yaşanmadan) devam etti. Bir ilişkim vardı (Karya) inişli çıkışlı, Ayla tanıyordu, birlikte birçok defa bir masada oturduk.
Bizim sorunlarımızın olduğu bir dönemde, ayla ile kahve içmek ve dertleşmek için buluştuk, ayla bana "karya'nın beni üzdüğünü, bu ilişkinin oluru olmadığını, emeğimin onda hiçbir değer görmediğini" söyledi. Ayla zaten hep buna yakın konuşurdu. O gün bana bir arkadaşım (Mete) gelecek dedi, kim dediğimde, bana; daha önce senin fotoğrafını görmüş beğenmişti ama benim yakın arkadaşımdır bir yanlışı olmaz demişti.
Tamam gelsin sorun yok, ben kalkarım az sonra dedim. Aslında canım sıkkındı, bi 10 kişi gelse masaya çok dikkatimi veremezdim , enerjim yoktu. O yüzden kabul ettim, en azından ben giderim ayla yalnız kalmaz dedim. Neyse Mete geldi. İyi giyimli, sportif vücutlu, dikkat çeken (en azından bulunduğumuz cefadeki genç kızların gözdesi oldu) birisiydi. -Bende ilk defa orada gördüm- Oturdu masaya merhaba merhaba. Birşeyler içiyorduk, bunlar masada birbirine bakıp gülüp işaret edip aşağıdan ayaklarına vuruyorlardı, kelimelerini seçiyorlardı, ben kafamı gözlerimin daldığı noktadan çekip kaldırınca, bunlar susup önlerine bakıyorlar, konu değiştiriyorlardı. Bende daha önce yapmadığım ama o an için ihtiyaç duyduğum bişi yaptım. Telefonumun ses kaydını açtım masaya ters koydum ben lavaboya gidiyorum dedim. Aradan 5 dk geçti masaya geri geldim. Kayıt alınmıştı, dertleri neydi anlayacaktım.
Sonrasında bizi eve bıraktı Mete . Ben iner inmez taktım kulaklığı dinledim bunları, Mete benden etkilenmiş Ayla'ya aramızı yap bilmem bir sürü şey söylemiş. Ama ben onun giyimini değiştirilemez dikkat çekiyor çok olma böyle, görmüyor Musun masadaki adamlar lavaboya giderken nasıl baktı demiş. (Ne vazifeyse)
Aradan çok geçmedi ayla, benim numaramı ona vermiş, İnan'ın habersiz. Sadece birşey soracak dedi bana. "Ayla habersiz nasıl verirsin karyanın huyunu bilmiyor Musun tamam ne söyleyecekse söylesin dedim" yazdığı saat gece 1. Mete bana neden üzgün olduğumu sordu, bende Mete'ye bilmesi gerektiği kadarını anlattım. (Hayatımdan birinin olduğunu ve ayrılıkta olsa Yen'i bir ilişki düşünmediğimi söyledim) o da tamam arkadaşız gibi konuştu.
Bu olayların üzerinden 2 ay geçti, o arada yazıyor hal hatır soruyor, 2 defa görüştük, birinde sana birşey vereceğim gelir misin dedi, evimin kapısına indim çiçek almış kadınlar günü için, kahve içelim dedi tamam dedim. -lütfen yanlış anlamayın umut vaadettiğim yok, hayatımdaki adamı biliyor-
Diğerinde de ayla vardı hep beraber yemeğe gittik. Tabi benim sevgilim gelmiyor, Ayla'dan hoşlanmıyor ve (o dönem) Mete'yi bilmiyor. Çünkü inanılmaz kıskanç, esnaftan kıskanıyor o yüzden söylemiyorum. (Zaten iş yerinde pfia arkadaşlarımdan kıskanıyor diye iş yerimden ayrılmıştım, tabi başka sebeplerde yok değildi)
2 ay geçti arkadaşlar, bu günlerde 2 ay olmak üzere. Mete bir süre sonra sevgilim gibi davranmaya başladı, hayatımdaki erkeği kıskanmalar, yazdığına cevap vermiyormuşum falan. Sonra dedim ki "ayla var arada o yüzden kalbini kırmak istemiyorum ama haddini bil." Sonra bu benim hayatımdaki adamın hayatını araştırmış soruşturmuş. Beni neden üzüyormuş onları öğrenmiş. Geçen gece söylemediği şey kalmadı, ondan uzak dur, o sana layık değil gibi. Pencereden bakıyorum aşağıda dolanıp duruyor arabasıyla git diyorum manyak mısın gitmiyor. Nasıl bela aldım başıma diyorum. Ben sana aşık oldum diyor, ama nasılsa unuturum seni sen o çocukla mutsuz olacaksın diyor. Yazmıyorum, sadece buradan git yazıyorum. Bazen sabah uyanıyorum pencereden bakıyorum orada arabada uyuyakalmış. Geceden beri orada. Bunu Ayla'ya söyledim. Uyar onu sen tanıyorsun Karya'yı Ayla dedim. İşin rengi değişti ona umut vermedim, 2 defa gördüm arkadaşça görüştük, sen yanlışı olmaz demiştin dedim. Ayla tamam o içince abartıyor demişti...
-İçince, yani içiyor öyle mi?!-

Bu böyle şimdilik sürüyor.
O yaklaşık 1 haftadır her akşam geliyor, hayatımdaki adam onu Ayla'dan öğrendi ismen ve beni beğendiğini biliyor. Ayla ile görüşmemi istemiyor eğer diğerini görürse onu vuracağını söylüyor.

Ben nerede hata yaptım?
İlgisi olduğunu biliyordum ama bu beğenmeydi sadece. Ona bana aşık olması için bırakın fırsatı zaman bile vermedim. Hayatımdaki adam uzun süredir birlikte olduğum biri evet sorunlarımız var ama ayrılacak kadar sevgisiz değiliz.
Ayla'ya kızgınım, konuştuğum halde arkadaşını uyarmamış mı? Bu gece de gelecek biliyorum. Çok sinirlerim bozuluyor odamı gözetliyor, saat gecenin 3'ü neden uyumadın diyor..
Ben öyle azımı bozamam ki kaba konuşayım gururu kırılsın gitsin..

Ne bileğim siz olsanız, nasıl davranırsınız, adımınız nasıl olurdu? Hata yaptıysam bir noktada söyleyin nasıl düzeltilir?
Hatanın başı: sevgiliniz iş yerinizi kıskanıyor diye iş yerinden ayrılıp onun kıskançlıklarına göz yummak. Diger bir hata; Madem gizli saklı iş yapacak kadar bunalıyorsunuz kıskanclıklarından, o zaman niye bunca zaman iliskiye devam ettiniz? Diger bir hata; size ilgisi oldugunu bile bile o kisiyle görüsmüssünüz ve konusmaya devam etmissiniz. Yani bu hikayede sizden daha suclu biri yok. Bu işi çözerken sevgilinizle devam etmek istiyorsanız ya ona her seyi anlatın ve Kayra denen sahısa açık açık erkek arkadasınızın rahatsız oldugunu söyleyip iletisimi tamamen kesin. Ya da Kayrayı istiyorsanız erkek arkadasınızdan ayrılın. Ha yok ben ikisini de istemiyorum diyorsanız, hepsini hayatınızdam çıkarıp yolunuza bakın

Konunun neresinden tutsan orasından kopuyor arkadaş.Bir kere kız arkadaşınız pek iyi niyetli degilmis galiba,yoksa erkek arkadaşını tanıdığı halde böyle bir davranış yapmazdı.hadi onu da geçtim siz adamın hediyesini neden kabul ediyorsunuz hemde çok kıskanç bir sevgiliniz varken.. ilginç .

en sinir oldugum tipsiniz su an kusura bakma, yav sen hayatında biri varken senden etkilenip ilgi duyana ne diye samimi davranırsın, üstü kapali aldatmadır bu. ha sevgilimle ayrılırsak bununla olurum diye mi düsündün nedir. daha fazla yorum yapmicam.

• Beğen
Reactions: KV_
Üzgünüm haksızsınız. Muhtemelen sevgilinizle sorunlarınız var diye yedek oyuncunun ilgisi hoşunuza gitmiş. Arada ayla var kırmak istemedim ne demek? Bence şunu yazarken bile egonuz okşanıyor. Şikayetçi olsanız hiç cevap vermezdiniz. Ben 11 yıldır aynı adamla beraberim 2 yıldır da evliyim bu süre içinde elin adamıyla kahve içtiğimi bilmem. Kocam kıskanç olmasa da içmem çünkü bak işte böyle olabiliyo. Suçun büyüğü metede değil üzgünüm.

Ayla...Karya..Mete..Çıkar hepsini hayatından:) kurtul gitsin..Yoksa entrikalar bitmeyecek gibi duruyor.

Sevgilisini bildiği halde kıza y.vşayan bir şerefs.z. Sevgilisi varken, sevgilisinden göremediği ilgiyi başkasından görüp, ilgi açığını gidermek için kendisinden hoşladığını bildiği biriyle "ben ona sevgilim var" dedim bahanesinin ardına sığınıp görüşen bir ..... (Bu noktalı yere kendiniz açısından ne münasip bulursanız artık.) Sevgilin olduğu halde senden hoşlanan biriyle konuşman onun açısından bir davettir 0-5 yaş arasında değilseniz, senle de olabilirim mesajıdır, yedekte tutmaktır.
Velhasıl siz bu adamla tencere kapaksınız.
Bu arada ünide en yakın arkadaşım aynen bi ara bu şekilde takıldı. Çocuğun arabasıyla gezerdi vs. Ben uyardığımda ben "ona arkadaş olduğumuzu hissetiriyorum" derdi.O çocuk da ona sevgilisini kötülerdi. Sevgilisi şimdi başka biri ile nişanlı, diğer çocukta başkasıyla sevgili. Sonum ne olacak diye düşünüyorsunuz eğer söyleyeyim dedim.:kahve:
Istediginiz sertlikti, umarım ban yemem.:bicak:

Son düzenleme:
Ergenlerin sanal kitap okudugu bi yer var ya watped mi neydi adi :KK70:bi an oradan bir hikaye okur gibi oldum :KK70:yigenim ne okuyo telefondan diye meraktan bakmıştiim. Cidden bu gercekmi ? Gercekse egonuz vaz geçilmez kız oldugunuz için tavan yapmıştır mutlu olmaniz gerek :KK70:

Sevgiliniz ile kötü olduğunuz bir dönemde cafedeki bütün kızların ilgisini çeken hoş adamın sizi beğenmesi egonuzu oksamis itiraf edin.
Ayla hanıma gelecek olur isek; sevgiliniz ile aranız bozuk iken o gün o görüşmeyi planlamis bariz ortada...
Mete efendi sizi beğendi mi diye ses kaydını dahi acmissiniz .
Çiçekleri kabul edip,mesajlasmis ve gorusmussunuz...
Bu karşı taraf için bir umut olsa da sizin de mete bey hoşunuza gitmiş.
Itiraf edin.
Şu anda ise kapıda ve erkek ark.
Ile barışma olduğu için kötü hissediyorsunuz.
Olaylar sarpa sardı çünkü . .

Merhabalar,

Sizlerle paylaşmak istediğim bir konum var, muhtemelen hata yapıyorum, bilemiyorum. Başka pencerelerden bakmaya ihtiyacım var belki o yüzden olabildiğince acımasız ve objektif yorum yapın isterim.

Eski iş yerimde samimi olduğum bir kız arkadaşım vardı, ismi Ayla. Ben ayrıldıktan sonra da bu samimiyet (aramızda olumsuzluk yaşanmadan) devam etti. Bir ilişkim vardı (Karya) inişli çıkışlı, Ayla tanıyordu, birlikte birçok defa bir masada oturduk.
Bizim sorunlarımızın olduğu bir dönemde, ayla ile kahve içmek ve dertleşmek için buluştuk, ayla bana "karya'nın beni üzdüğünü, bu ilişkinin oluru olmadığını, emeğimin onda hiçbir değer görmediğini" söyledi. Ayla zaten hep buna yakın konuşurdu. O gün bana bir arkadaşım (Mete) gelecek dedi, kim dediğimde, bana; daha önce senin fotoğrafını görmüş beğenmişti ama benim yakın arkadaşımdır bir yanlışı olmaz demişti.
Tamam gelsin sorun yok, ben kalkarım az sonra dedim. Aslında canım sıkkındı, bi 10 kişi gelse masaya çok dikkatimi veremezdim , enerjim yoktu. O yüzden kabul ettim, en azından ben giderim ayla yalnız kalmaz dedim. Neyse Mete geldi. İyi giyimli, sportif vücutlu, dikkat çeken (en azından bulunduğumuz cefadeki genç kızların gözdesi oldu) birisiydi. -Bende ilk defa orada gördüm- Oturdu masaya merhaba merhaba. Birşeyler içiyorduk, bunlar masada birbirine bakıp gülüp işaret edip aşağıdan ayaklarına vuruyorlardı, kelimelerini seçiyorlardı, ben kafamı gözlerimin daldığı noktadan çekip kaldırınca, bunlar susup önlerine bakıyorlar, konu değiştiriyorlardı. Bende daha önce yapmadığım ama o an için ihtiyaç duyduğum bişi yaptım. Telefonumun ses kaydını açtım masaya ters koydum ben lavaboya gidiyorum dedim. Aradan 5 dk geçti masaya geri geldim. Kayıt alınmıştı, dertleri neydi anlayacaktım.
Sonrasında bizi eve bıraktı Mete . Ben iner inmez taktım kulaklığı dinledim bunları, Mete benden etkilenmiş Ayla'ya aramızı yap bilmem bir sürü şey söylemiş. Ama ben onun giyimini değiştirilemez dikkat çekiyor çok olma böyle, görmüyor Musun masadaki adamlar lavaboya giderken nasıl baktı demiş. (Ne vazifeyse)
Aradan çok geçmedi ayla, benim numaramı ona vermiş, İnan'ın habersiz. Sadece birşey soracak dedi bana. "Ayla habersiz nasıl verirsin karyanın huyunu bilmiyor Musun tamam ne söyleyecekse söylesin dedim" yazdığı saat gece 1. Mete bana neden üzgün olduğumu sordu, bende Mete'ye bilmesi gerektiği kadarını anlattım. (Hayatımdan birinin olduğunu ve ayrılıkta olsa Yen'i bir ilişki düşünmediğimi söyledim) o da tamam arkadaşız gibi konuştu.
Bu olayların üzerinden 2 ay geçti, o arada yazıyor hal hatır soruyor, 2 defa görüştük, birinde sana birşey vereceğim gelir misin dedi, evimin kapısına indim çiçek almış kadınlar günü için, kahve içelim dedi tamam dedim. -lütfen yanlış anlamayın umut vaadettiğim yok, hayatımdaki adamı biliyor-
Diğerinde de ayla vardı hep beraber yemeğe gittik. Tabi benim sevgilim gelmiyor, Ayla'dan hoşlanmıyor ve (o dönem) Mete'yi bilmiyor. Çünkü inanılmaz kıskanç, esnaftan kıskanıyor o yüzden söylemiyorum. (Zaten iş yerinde pfia arkadaşlarımdan kıskanıyor diye iş yerimden ayrılmıştım, tabi başka sebeplerde yok değildi)
2 ay geçti arkadaşlar, bu günlerde 2 ay olmak üzere. Mete bir süre sonra sevgilim gibi davranmaya başladı, hayatımdaki erkeği kıskanmalar, yazdığına cevap vermiyormuşum falan. Sonra dedim ki "ayla var arada o yüzden kalbini kırmak istemiyorum ama haddini bil." Sonra bu benim hayatımdaki adamın hayatını araştırmış soruşturmuş. Beni neden üzüyormuş onları öğrenmiş. Geçen gece söylemediği şey kalmadı, ondan uzak dur, o sana layık değil gibi. Pencereden bakıyorum aşağıda dolanıp duruyor arabasıyla git diyorum manyak mısın gitmiyor. Nasıl bela aldım başıma diyorum. Ben sana aşık oldum diyor, ama nasılsa unuturum seni sen o çocukla mutsuz olacaksın diyor. Yazmıyorum, sadece buradan git yazıyorum. Bazen sabah uyanıyorum pencereden bakıyorum orada arabada uyuyakalmış. Geceden beri orada. Bunu Ayla'ya söyledim. Uyar onu sen tanıyorsun Karya'yı Ayla dedim. İşin rengi değişti ona umut vermedim, 2 defa gördüm arkadaşça görüştük, sen yanlışı olmaz demiştin dedim. Ayla tamam o içince abartıyor demişti...
-İçince, yani içiyor öyle mi?!-

Bu böyle şimdilik sürüyor.
O yaklaşık 1 haftadır her akşam geliyor, hayatımdaki adam onu Ayla'dan öğrendi ismen ve beni beğendiğini biliyor. Ayla ile görüşmemi istemiyor eğer diğerini görürse onu vuracağını söylüyor.

Ben nerede hata yaptım?
İlgisi olduğunu biliyordum ama bu beğenmeydi sadece. Ona bana aşık olması için bırakın fırsatı zaman bile vermedim. Hayatımdaki adam uzun süredir birlikte olduğum biri evet sorunlarımız var ama ayrılacak kadar sevgisiz değiliz.
Ayla'ya kızgınım, konuştuğum halde arkadaşını uyarmamış mı? Bu gece de gelecek biliyorum. Çok sinirlerim bozuluyor odamı gözetliyor, saat gecenin 3'ü neden uyumadın diyor..
Ben öyle azımı bozamam ki kaba konuşayım gururu kırılsın gitsin..

Ne bileğim siz olsanız, nasıl davranırsınız, adımınız nasıl olurdu? Hata yaptıysam bir noktada söyleyin nasıl düzeltilir?
Sevgilinizin o kadar kıskanç olmasının bir sebebi varmış. Hayatınızda biri varken sizden hoşlanan biriyle kahve İçmeler falan. Adam haklı, dağılın hanımlar.

Burada yüklenip "yüz vermişsin" işte diyenler var gerçekten çok şaşkınım.
Ne var bunda, görüşmüş olabilir, adam çiçek getirmiş kapıya kadar kafasına kafasına vursa mıydı çiçeklerle? Olması gerektiği gibi gayet kibar bir şekilde kabul etmiş. Adamı da defalarca kez uyarmış.
Sırf çiçekleri kabul edip arkadaşça bir kahve içti diye, tacizi haklı çıkarmak ne kadar doğru?
Evet, fiziksel bir taciz yok ama kendisini istemeyen bir kadını sürekli arayıp, kapısının önünde beklemesi taciz değil mi?
Yarın öbür gün Allah korusun, konuyu açan kişiyi çekip tecavüz etse "yüz vermiş ama" mı diyeceksiniz?
Konu sahibine gelince, bence bu durumu erkek arkadaşınızla ya da ailenizle paylaşın. Adam hiç tekin biriymiş gibi gelmedi bana. Başınıza bir iş gelmesin. Hala devam ederse polise kadar gidebilirsiniz.

Back