yaşadığınız evde evin en çok neresi dağılır?

Ben evin dağınıklığının belli noktalarda odaklandığını söyleyemeyeceğim..
Her tarafı dağılıyor evin..Saçlarım çok uzun banyoyu her gün yıkıyorum yine saç...
Sabah acaleyle çıkmasam bile gelince bi dağınık oluyo ki...Sanki hırsız girmiş..
Mikroskobik bir mutfağım var,2 bardak 3 çay kaşığı kirlense bile dağınık görünür..
Oturma odası kendi başına hareket eden bir organizma sanki..Balkona çamaşır asamıyorum bütün çamaşırları da içeri asınca..Oyyy oy sankim panayır yeri..
Anlatırken bilem içim sıkıldı...

Kesinlikle yatak odası kafamçokkarıştı
Gündüzleri zaten evde yokuz. Doğal olarak diğer odalar dağılmıyor.
Yatak odasında çıkardıklarımız, yeni giyeceklerimiz derken dağılıyor
şakkıdı

benim evimde dağınık hiç bir yer yok.hayatta mutfakta bulaşık bırakmam,sabah işe giderken çıkardıklarımı toplar dolaba koyarim yatağımı toplarım.kuruyan kıyafetlerimi hemen ütüler asarım dolaba(sadece üniformam var zaten ütülenen)hayatta dağınık bırakamamam evi çıkarken aklım kalır evde daha sonra.

arkadaslar yasadığımız evlerdeevin hangi bölümü daha çok dağılır
canım benim ençok iki odam oğullarımın odaları dağılır silgi kırıntıları etejerin altına sıkıştırılmış çoraplar yatakla dolap arasına sıkıştırılmış boş gofret çikolata kapları....işten gelince beni düşünün parmağım prize girmiş gibi tüm saçlarım havada ve tijen modunda dolaşan bir kadın hailine dönüyorum sonra üç derin nefes alıp gün gelecek burada olsalarda dağıtsalar diyeceksin ve onlar bir daha asla bu yaşlarda olmayacaklar keyfini çıkar diyorum kendime sonrasımı güle oynaya temizliyorum ortalığı bugünlerime şükür edereka.s:sm_cool::roflol:

arkadaşlar ben lojmanda oturuyorum..85 m2...evim hap kadar olduğu için dağılmayan yer kalmıyor..kızımın odası,yatak odam,salon ve mutfak aynı anda.ama ben çok becerikli bir hatun olduğum için bütün evi toplamam yarım saati almıyor..

sadece oturma odam dağılıyor......yerimseniben
sağolsun cadım odası yokmuş gibi bütün oyuncaklarını kitaplarını kalemlerini oturma odasını taşıyor....:bbo:

VALLA NE YALAN SÖYLEYİMM EVİMDE GERÇEKTEN DE HİÇBİYER PEK DAĞILMAZ.BEN ÇOK DÜZENLİ BİRİYİM.EVDE BİYERDE DAĞINIKLIK VARSA RAHAT DURMAM MÜMKÜN DEĞİL.EŞİMDE SAĞOLSUN BU KONUDA ÇOK YARDIMCI OLUYO.O DA DÜZENLİ BİRİ.EVİM HERZAMAN TAM TEKBİR HAZIR DÜZENLİ DURUMDADIR.yerimseniben

benim odam her zaman savaştan çıkmış gibidir :roflol:

bu haftasonu düğünüm var ondan sonra da yatak odam dağılır sanırm :roflol: :roflol:

yatak odasi ve salon ...
salonu esim dagitiyor ben erken yattigim icin esim cay icer bardagini sehpaanin uzerine, kirlentlerin hepsi biyerde,su bardaklari, caydanlik hep oratda birakir bazen de toplar hakkini yemim...
yatak odasinida ben dagitiyorum sabah 06:45 de kalkiyorum aceleyle giyindigim icin pijamalarim biyerde sac duzlestiricim biyerde makyaj mal. sifonyerin uzerinde daginik....
eve gelir gelme heryeri topluyorum ...a.s.

Dağılmaz benim evim zaten eişimle ikimiz varız, dağınıksa asla uyuyamam, dağılan bişey gördümmü hemen toparlarım,bulaşık biriktirmem, ütü biriktirmem.
Ama saçlarım çok dökıülür her yere, şarjlı süpürgeyle 1-2 dak. bu sorunu çözdükten sonra misler gibi otururum evimde.

Benimde evim cok daginiyor özellikle yatak mutfak ve oturma odasi cok daginiyor
topluyorum saati dolmadan daginiyor
biktim valla toplamaktan

Salon dagiliyor bizdede en cok ise okula gidip gelmekten evimde pek vakit geciremiyorum ben, esim ben gelene kadar salondan baska biryere gecmiyor zaten, hatta geliyorum salonda birde uyuya kalmis, ertesi gun o topluyor ama, benden cok o evde kimin dagittigi ortada yani...

mutfak canım orda olmayı dagıtmayı toplamayı severim vaktim olsa bir de hiç çıkmam

en çok soyunma odasıı tabikidee sağolsun eşim günde 45412156 kezz çamaşır değiştirirrr

Yatak odam ve mutfak inanılmaz çabuk kirlenip çabuk dağılıyor...

benim sadece oturdugum yer dağılıyor salonda oturuyorum pc de orda çocuklar oyuncaklarını döküyor
bazen onlar bazen ben topluyorum diğer yerler her zaman toplu durur.sırnaşık şeysırnaşık şey

benim evimde çok dağılmaz zaten eşimle ben iki kişiyiz e haliyle bazen akşamkları oturma odamla mutfak dağılsa bile yatmadan mutlaka toplamam lazım bende yatamam yoksa.zaten bu işler olmasa vakitte geçmez zaten.ne yapalım sağlık olsun.

X