Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla helal olsun ne diyeyimAslında sadece salonum çok dağılıyor..
Oturma odamız olmadığı salonda yaşıyoruz devamlı.
Yemek,içmek,tv izlemek,internet hatta sporu bilem burada yapıyorum ben.naniknanik
Bir de salon kapısı yok,eve girer girmez ne var ne yoksa herşey ortada..:1shok:
Diğer odalar hiç ama hiç dağılmıyor,ne kadar düzenli bir kadınım de mi?sırnaşık şey
allah yardımcın olsun arkadasımselam kizlar benimde onceden hep mutfagim dagilirdi esim yer icer birakir cay kahve fasli oturur mutvak masasina habire yer icer oglumda oyle tum gun toplarim nerdeyse aa kafamçokkarıştı bi bakmisim yine ayni.artik yatak odamda dagiliyorya cok iki aylik kizim var gece bizimle ayni odada yatiyo gece kalk emzir yok altini deyistir yok kustu ustu dderken obi batiriyor sonrasinda uc yasindaki oglum gece geliyo yanimiza oda oyuncaklariyla geliyo ay bide sabah esimin arkasini topla ayyyyy helak oldum kizlarrr
selam kizlar benimde onceden hep mutfagim dagilirdi esim yer icer birakir cay kahve fasli oturur mutvak masasina habire yer icer oglumda oyle tum gun toplarim nerdeyse aa kafamçokkarıştı bi bakmisim yine ayni.artik yatak odamda dagiliyorya cok iki aylik kizim var gece bizimle ayni odada yatiyo gece kalk emzir yok altini deyistir yok kustu ustu dderken obi batiriyor sonrasinda uc yasindaki oglum gece geliyo yanimiza oda oyuncaklariyla geliyo ay bide sabah esimin arkasini topla ayyyyy helak oldum kizlarrr
valla helal olsun ne diyeyim
ama zor oluyordur salonu temizlemek lalecim
senağlamamutfak..
ben bıktım makinayı boşaltmaktan
ben boşaltıyorum mutfak dağılıyo haydaa makinayı bi daha calıstır.
ahh annecim ahh bıktım artık makina boşaltmaktan
he bi de odam hiç toplu kalmaz sengözlerimebaksanab