yaşadığınız evde evin en çok neresi dağılır?

_BERAY_

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2007
1.571
34
46
arkadaslar yasadığımız evlerdeevin hangi bölümü daha çok dağılır
mesela benim ne kadar derleyip toparlasamda yatak odam çok dağılıyor
bıktım artık derleyip toplamaktan :bbo: :bbo:

Aslında sadece salonum çok dağılıyor..
Oturma odamız olmadığı salonda yaşıyoruz devamlı.
Yemek,içmek,tv izlemek,internet hatta sporu bilem burada yapıyorum ben.naniknanik
Bir de salon kapısı yok,eve girer girmez ne var ne yoksa herşey ortada..:1shok:
Diğer odalar hiç ama hiç dağılmıyor,ne kadar düzenli bir kadınım de mi?sırnaşık şey

en cok yatak odasi calistigim icin isten gelince cikarip atarim ertesigun yeni bi kiyafet
tabiki oncekiler katlanmamis oldugundan cok dagilir ee bide esiminkileri de hesaba katarsan oooo
Bide mutfak bise yaparken herseyi cikaririm:icecream:

bizim de en cok oturma odasi dagiliyor sabahtan aksama kadar 3-4 kere topluyorum.tabi bu benim yaramaz oglum büyümedikce benim oturma odasi toplu kalmaz.:emir_bebek:

Aslında sadece salonum çok dağılıyor..
Oturma odamız olmadığı salonda yaşıyoruz devamlı.
Yemek,içmek,tv izlemek,internet hatta sporu bilem burada yapıyorum ben.naniknanik
Bir de salon kapısı yok,eve girer girmez ne var ne yoksa herşey ortada..:1shok:
Diğer odalar hiç ama hiç dağılmıyor,ne kadar düzenli bir kadınım de mi?sırnaşık şey
valla helal olsun ne diyeyim
ama zor oluyordur salonu temizlemek lalecim

Kendi odam birde Mutfak benim girdigim yemek yaptigim kesinlikle belli olur ayni tadLim gibiyim:)

selam kizlar benimde onceden hep mutfagim dagilirdi esim yer icer birakir cay kahve fasli oturur mutvak masasina habire yer icer oglumda oyle tum gun toplarim nerdeyse aa kafamçokkarıştı bi bakmisim yine ayni.artik yatak odamda dagiliyorya cok iki aylik kizim var gece bizimle ayni odada yatiyo gece kalk emzir yok altini deyistir yok kustu ustu dderken obi batiriyor sonrasinda uc yasindaki oglum gece geliyo yanimiza oda oyuncaklariyla geliyo ay bide sabah esimin arkasini topla ayyyyy helak oldum kizlarrr

selam kizlar benimde onceden hep mutfagim dagilirdi esim yer icer birakir cay kahve fasli oturur mutvak masasina habire yer icer oglumda oyle tum gun toplarim nerdeyse aa kafamçokkarıştı bi bakmisim yine ayni.artik yatak odamda dagiliyorya cok iki aylik kizim var gece bizimle ayni odada yatiyo gece kalk emzir yok altini deyistir yok kustu ustu dderken obi batiriyor sonrasinda uc yasindaki oglum gece geliyo yanimiza oda oyuncaklariyla geliyo ay bide sabah esimin arkasini topla ayyyyy helak oldum kizlarrr
allah yardımcın olsun arkadasım

ayyy ne olur sus fenalik geldi :bbo::bbo::bbo:

valla helal olsun ne diyeyim
ama zor oluyordur salonu temizlemek lalecim

Allahtan yardımcı geliyor canım ya..:eek:
Yoksa ben mümkün değil yapamam o kadar iş..
Hem temizlik yapmayı sevmiyorum hem de tüm balkonları içerde olduğu için salonum çok geniş ve o kadar çok camım var ki altından kalkamam ben..benneyaptımki
Ev işi çok zor Allah herkese yardım etsin inşallah!

evimizdeki tüm odalar dağıllıyor malesefkafamçokkarıştı
annem çalışıyor bende tüm gün okuldayım evde olduğumuz zamanlarda
misafirlerimiz oluyorkafamçokkarıştı
sağolsun temizliğe yardımcımız geliyor biz gelene kdr heryeri silip süpürüyorsüprizzzzz

yatak odasi ve mutfak cok dagilir. bazen evden aceleyle ciktigimiz icin giymediklerimi yatagin üstüne firlatirim,mutfakta bir misafir gelecegi zaman elim ayagim dolanir . zaten kücük bir mutfagim var ortalik savas alani gibi olur.

dagilmadik yer kalmiyor ki nereyi yazayim.:bbo:
hergün topluyorum ortaligi eve geldilermi tamam. hadi yeni bastan.

salonum hariç evin her yeri daılıyor hele mutfak :KK43: eline tepsisini alan keyif çayları veya neskafeleri yanındada bişeyler:bbo: dooğru odalarına... kendileri yetmezmiş gibi bide kediş aaaaaa nedir benim çektiğim imdaaaatKötü Kazen

mutfagim ve kizimin odasi.salonum fazla dagilmaz, allahtan mutfagim büyük orda yemek yeriz hep

benım evim hiç dagılmaz herzaman derli topludur yatmadan oncede herşeyi yerine koyar duzeltır ole yatar yoksa uyuyamam yemek yaparken bile bıyandan yapar bıyandan toplarım yıkarım :1closedeyes: hee tek dagınık yer var orasıda ufacık bır kılerım var oda ufak oldugu ıcın arkadakını alırken ondekılerının yerının oynatmak zorunda kalıyorum tabı kuçük oldugu içinde devamlı duzeltsem bıle dagılıyo oyüzden pes ettim orayla pek ılgılenmıyorum bıde gozum gormedıgı için katlanıyorum oranın dagınık olmasına tatlicadiarzu

genelde salonum dagilir...
couk buyuk ve biz salonda oturuyoruz
cunku oturma odamiz yok:)
herseyi orada yiyip ictigimiz icin yatmadan
topluyorum mecburen..

senağlamamutfak..
ben bıktım makinayı boşaltmaktan
ben boşaltıyorum mutfak dağılıyo haydaa makinayı bi daha calıstır.
ahh annecim ahh bıktım artık makina boşaltmaktan
he bi de odam hiç toplu kalmaz sengözlerimebaksanab

senağlamamutfak..
ben bıktım makinayı boşaltmaktan
ben boşaltıyorum mutfak dağılıyo haydaa makinayı bi daha calıstır.
ahh annecim ahh bıktım artık makina boşaltmaktan
he bi de odam hiç toplu kalmaz sengözlerimebaksanab

aynen boşalt doldur, boşalt doldur günde 2 sefer makina çalışıyorCADIARZU Allahtan kedişin bulaşığı yok
dsc09465dj4.jpg

X