- 30 Mayıs 2021
- 250
- 704
- 28
- Konu Sahibi fatmaturk21
kartsever genç kız demeyin ya... valla bu böyle denk geldi ben de napsam sasırdım...Gün gelmiyor ki yazdığım şahane yorum yüzünden kendimi alıntılmayayım
Ben anlamadım bilerek mi yapıyorlar burası bir kartsever genç saf kızlar bombardımanına uğradı.
Konu sahibesi bak yaz cidden doktor musun, ona göre memleketten soğuyup soğumamata karar vericem. Cidden doktorsan özel ünv falan mezunu musun, valla arkadaş bu özel tıpların da bir standardı var bildiğim kadarıyla , tıp bu zeka seviyesinekadar düşmüş olamaz. Neyse ben zaten 40+ doktorlara gidiyorum, ülkedeki eğitim iyice ayağa düştü son yillarda. Genç kuşak hiç belli olmuyor, genç doktora gidecekler için de Hacettepe-Gazi-Cerrahpaşa mezunlarından şaşmamak gerek. Cidden inanamıyorum doktor biri bu kadar akılsız olamaz, nerde peki bu akıllı kadınlar ne iş yaparlar, ne yere ne içerler??
su an stajyer doktorum, nasipse 1.5 yıla diplomamı alıyorum, o zaman evet tam doktorum. Devlet üniversitesinde okuyorum, Türkiye'de ilk 5000e girdim, gayet akıllı ve çalışkan biriyim.
Zekama da sosyal zekama da gayet güveniyorum, hakaretvari cümlelerinize anlam veremiyorum. Yanlış erkek tercihi ya da bişeyler illa ki aptal kadınların başına mı geliyor? Burada her gün gayet eğitimli akıllı iş güç sahibi kadınların manipüle edilişini, narsist sevgili/eşlerini okuyoruz sonucta.
Akıllı bir kadın olarak içinde bulundugum durumu sorguluyor ve diğer hemcinslerime akıl danışıyorum, zaten kimsenin lafıyla hareket etmeyip sadece düsünürken dikkate alacagım sözlerinizi.