Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

bence sade ve yalın ol çok makjyajlı gezme erkek kısmı makyajı sevmiyor belki görüşünden dolayı seni evli sanıyorlardır sanırım görüntü olarak mükemmelliyetçisindir ayakkabı ve çanta aynı renk
saç bakımlı kıyafet pahalı genç kız görüntüsü vermiyorsundur çok yaşlı kadınlar görüyorum gayey sempatik bazende o kadar ayrıntıya takılıp takmış takıştırmışlar ki itici görü nüyor bence sadece buna dikkat et neticeyi görürsün

Yaş 33 hâlâ doğuramadım. Doğuramıyorum (

Cinselliğin tabularımız üzerinden yürütülmesibe karşıyım fakat bit kadın olarak soruyorum
İnsan gidip birine vereyim bekaretimi , hem salçada olmaz diye beden düşünür ki ?
Erkek olsanız anlarım libido falan fistan ama çoğu kadın duygusuz seks yapamaz.
Yani sırf bakire / kız kurusu olmamak adına yapayım gideyim demeniz
O zar sizi bu kadar rahatsız ediyorsa
Neyse

Kesinlikle istemiyorum mesaji verince olabiliyor. Bi sevgilim vardı Allah im evlenmek için nelere göz yummadım ki. Yok adam gidip bi yüzük alamadı, ayrıldım. Sonra dedim ki bitti artık evlenmeyi düşünmüyorum. Sonra bir kişi ile görüştüm ona da dedim düşünmüyorum evlenmeyi. Neyse kısa sürdü. Sonra eşimle tanıştık bi nevi instagram sayesinde. ilk görüşmemizde öyle sohbet ederken o evlenmeyi düşünmüyorum ben dedi. Ben de ben hiç düşünmüyorum şu an bana çok uzak dedim. şaka gibi 1 buçuk yıl sonra evlenmek istedi benimle hem de hiç evlilik muhabbeti yapmamışız. Ha bu arada cinsellik bi yere kadar yaşadık. belki hiç dokunmadan kıyamadan sevenler adamlar da vardır ama eşimle yaşadıklarımla ayrılsak da umursamazdım. çünkü o sadece kendini tatmin etmedi. bi kadın olarak ben de tatmin olmuştum. ha durup tövbeler de ettim, yalan değil bazen içten üzülürdüm ama hayat maalesef dokunmadan yarim ol diyecek bi adamı benim karşıma çıkarmadı.
Neyse şimdi 2 yıl oldu evleneli. 8 aydır çocuk düşünüyoruz. Yok olmuyor. en son küçük bi tartışma yaşadık, dedim bu adamdan ben niye çocuk istiyorum ki. istemiyorum artık çocuk falan dedim. 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim.
Garip bi şey hayat.
Biraz uzun yazdım.
Ama kafa olarak temizle kendini zihnini.
Sen zihnini bunlarla doldurursan istersen uzaya git, zevk alamaz anı yaşayamazsın.

Valla kanka surekliyse ve sebepsizse pekala olabilir. Ozellikle isyerindeki her sey gozune batiyorsa, veya etrafindaki her olumsuz durum gozune cok geliyorsa bence odur
Buna kesinlikle katılıyorum.İnsan çatacak yer arıyor resmen.Doğamız bu.Hep söylerim doğaya karşı gelinmez !!

Ya bence konu bekaret konusuna dönmesin
Evlenmeden önce yapan kızlar hata yapmış olmuyor sonuçta kendi hayatları ama yapmayanlar için doğaya karşı geliyorsunuz falan demek ayıp olmuyor mu
Yani herkesin kendi tercihi bu sonuçta
Cinsellik yaşamak kolay bugün istese bugün Yaşar önemli olan sonrası
Tabuymuş cartmış curtmuş sonuçta etkilenebilir üzülebilir ki konu sahibi o tip biri belli
O yüzden beklesin bence bu benim fikrim katılmayabilirsiniz yapı meselesi
İnsanlara hastalıklı muamelesi yapma saçma sanki her erkek yatakda mükemmel

Yani yaş ilerledikçe hayat sabun gibi kayıp gidiyor düşüncesi akla geliyor.

Bu dünyaya 1 defa geliyoruz ve insan tadabilecek şeyleri tatmak istiyor. Bir de cinsellik doğal ihtiyaç, diğer arkadaşlar da söylemişler sinir yapıyor. Belki cinselliği tatsam bu mutsuzluk halim azalır mı diye meraktayım. 34'e geldim, hormonlar var.

Bir de çoğuna saçma gelecek ama, uçak yolculuğu yaptığım zamanlar hayatla ilgli düşüncelere dalıyorum. "Şimdi bu uçak düşse hiç evlenememiş olarak, bakire bir kız kurusu olarak ölmüş olacağım. Keisn tabuta beyaz duvak koyarlar" diye düşünüp ağlıyorum. Her uçağa bindiğimde böyleyim.

Ruh halim hiç iyi değil (

Merak ettim kaç yaşında evlendiniz

Yaşasan ve ölsen ne olucak onu anlamadım
Hiç mi yakınlaşma yaşamadın bir erkekle

Aslında konunun başında olgun , hayata karşı daima dimdik durmuş bir kadın olduğunuzu hissetmiştim ama şu yorum gerçekten çok tuhaf
Bir sürü bakire ölen kadın var
Cinsellik evwt bir eksiklik olabilir kimileri için
Ama sizin cinsellikten ziyade vajinanızdaki o zarla probleminiz var

Ya evlilik değişik birşey. Ben eşimden önceki sevgilim beni dolandırıp aldatıp terkettiğinde 33 yaşındaydım. Depresyonun en dibini gördüğüm sırada eşimle tanıştım. Önce o şerefsizin beni dolandırdığı parayı kurtararak kahramanım oldu. 34ümde de evlendim. Aha 36yım 1 ay sonra anne oluyorum. Üzülmeeee çıkacak kahramanın karşına. Akışına bırak.

Varsayalım ki cinselliği yasadiniz, çok da keyif aldiniz. Ondan sonra? Çocuk da isteyeceksiniz peki aman biriyle yapayım hayata bir kez geliyoruz mu diyeceksiniz. Bence de ruh haliniz iyi değil. Keşke uzman yardımı alsanız. Allah gönlünüze göre versin

Cinsellik yaşamak istemeniz çok normal.
Sanırım bende başına bela olmayacak yurt dışında yaşayan biriyle yaşamayı düşünürdüm şu durumda olsam.
Ancak adama karşı ufakta olsa bi hoşlaştı bi beğeniniz var mı?
Yoksa sadece o size ilgi gösterdi diye mi dikkatinizi çekti?
Bence biz kadınlar bu one night stand olayında kötüyüz sindiremiyoruz bunu en sert kadın bile böyle ki siz naif ve duygusalım diyorsunuz.
O nedenle tavsiyem cinselliği beğendiğiniz heyecan duyduğunuz doğru dürüst bi adamla yaşamanız sonra ayrılık vs.olsa bile igrenme durumu olmaz.

Eğer gerçekten evlenmek istiyorsan 1.si kandil geceleri dahil sürekli dualar et allaha 2.si insanları sevindir imkanı olmayanlara maddi destekler ver maaşının bir bölümünü bunlara ayır bence ve 3.süde akraba kardeş teyze babanne kim varsa onlara beni evlenmek isteyen birileriyle tanıştırın de gerisi gelicektir.)

Yanliz sohbetiniz o kadar hosuma gitti ki gelin size de bi bira aciyim burda devam edelim demek geldi icimden
Ben su anda deniz manzarasina bakip bira iciyorum bi yandan sizi okuyup guluyorum
Aynı şeyi düşündüm , sizin gibi arkadaşlarım olsun isterdim yahu !! Harika muhabbetler... Her konuda yazdıklarınız hoşuma gidiyor.

Cinsellik yaşamadım bakireyim diye utanılır mı? Bence bu zamanda bu kadar yalan ilişki varken kendinizi kullandırmadığınıza, harama bulaşmadığınıza sevinmeniz lazım. Evlilik konusunda da İnşallah gönlünüze göre olur.

25ten sonra ciddi bi çevre baskısı olmaya başlıyo seni çok iyi anlıyorum. annem sürekli torun istediinden bahsedip duruyo mesela ama karşıma her sabah görmek istiycdeğim biri çıkmadığı için bekliorum ve bu hayatın bi getirisi. sıkma canını bu kadar zamanla her şey olur. unuttuğun an karşına çıkar, hayatın böyle bi tarzı var

Aaaa sözlendimi o :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…