- 23 Ağustos 2012
- 49.521
- 229.567
-
- Konu Sahibi melissaselin
haklısınız ben de bundan korkuyorum.
ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.
Uzun sure cinsellik yasamamak gercekten problem. Insan sinir kupune donuyor. Maalesef ben de asiri sinirliyim bugunlerde, isyerinde can deseler canin ciksin modundayim.
Bence bu çok yakışıklı abiyi kabul edin artikGayet dogru bir saptama + oneri
Bana 4 yas kucuk yazilanlar gayet olduGecen sene 30dum, gayet 26lik bir eleman basbayagi cok ilgi gosterdi ama hayat tarzlarimiz cok farkli diye ben istemedim. Benimle yasit bask bir adam daha ilgilendi, ona da ayni sebepten olmaz gozuyle baktim cok farkliydik.
Bu yil 31 yasindayim, 27 yasinda biri ilgi gosteriyor hayat tarzlarimiz yine cok farkli, ben daha egitimliyim, daha kariyer odakliyim, daha ciddi ve katiyim, bu adam daha eglenceli daha rahat bana gore. Yine cok farkliyiz amma velakinnn o kadar yakisikli ki anlatamam. Meslek olarak da profesyonel sporcu + befen egitimi ogretmeni, bense muhendisim. Bu sefer neden farkli bakiyorsun derseniz cok yakisikli, asiri kasli tas gibi yani
Dillendiremedim ama benim sinirim de bundan mı? :/
Bende bunu diyecektimBen 31 yeni nişanlıyim ama bakire değilim.
Simdi seni tanimadan fazla birşey demek istemem ve dediğim herşey belki kendime övgü gibi yansıyabilir ama lütfen yanlış anlama.
Dışarıya sacdigin enerjin nasil? Yani yürek gözün açıkmı? Benim bir arkadaşım var, kiz 31 ve bakire ötesi... yani bir erkeğin elini bile tutmamış. Aglayip duruyor ama sacdigi enerji okadar berbatki ben erkek olsam 300 metre ilerden el bile sallamam.
Sen hypnoz yapsan... bilinc altinda kalan bazi birikimleri atsan.
Not; o hollandali bey seni sadece sex icin çağırmaz. Bende almanyadayim burda kimsenin cinselliğe düşkünlüğü yok. Sex zaten zibil gibi..70 milletden sec ve yap.
Ex ex sevgilim hollandaliydi ve cok güzel bir ilişkimiz vardi.
Bu cok dogruUzun sure cinsellik yasamamak gercekten problem. Insan sinir kupune donuyor. Maalesef ben de asiri sinirliyim bugunlerde, isyerinde can deseler canin ciksin modundayim.
Bende bunu diyecektim
Avrupadaki erkekler bizim abazalar gibi degil merak etmeyin
Adam sizden hoslanmis , beraber vakit gecirmekten keyif almis demek ki cagiriyor
BendeBen olsam suanda amsterdamda adamla geziyordum... :)
Valla kanka surekliyse ve sebepsizse pekala olabilir. Ozellikle isyerindeki her sey gozune batiyorsa, veya etrafindaki her olumsuz durum gozune cok geliyorsa bence odur
Bence bu çok yakışıklı abiyi kabul edin artik
Valla çok ince düşününce sonra hiç bulunmuyor.
evet çok olduçekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.
Bende
Dusunmem bile direk giderim
Onla hava mı atılır yahaklısınız ben de bundan korkuyorum.
ama öte yandan bazen öyle doluyorum ki. etrafta yaşadığı cinsellikle hava basan kadınlar falan da olunca. Neyim eksik oluyorsun.Madem bu bir bir ihtiyaç, hazır biri de var, gidereyim bu ihtiyacı kafasına geliyorsun.