Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Valla evlenmemenin sebebi cok .bir arkadasim var kiz cok cok guzel ama uzaktan karadul örümceği gibi sanki erkegi yiyecek cok vamp. Iliski baslatmak ici naf durmak onemli. Siniri erkeklere de yansitiyir olabilir misin.

Bence cinselligi yasamalisin bu yastan sonra seninle birlikte lacak adam coktaaan yasamistir. Seni elestirecek adamdan da uzak dur.

Rezil heriflerle evli olacagina hic olma. Bende uzun zaman yalniz kaldim sonra evlendigimde ne kadar da dogru bir is yapmışım demistim. Bos adamlarla gorusmeyerek. Niye kendimi uzeyim ki bosyere.

Ama ben ne zaman erkekleri iplemedim o zaman peşinde kul köle bir suru insan dolandi. Hepsini de küçük gördüm. Hepside evlenmek istedi. Ustelik cok da guzel degilim . Sadece cool davranmaya basladim sakin neseli kendine guvenen. Isine odakli. Bir birey.

Erkeklere baglanmadan tanimaya calis. Tanıştığın kisilerden keyif al. Acaba neni kullanir mi telasina kapılma. Hayat akıyor bir an ocne yaşamaya bak.

Netten insanlarla tanışabilirsin. Sahte hesaplara tanis. Gercekciler ise 1 2 ay sonra yuz yuze görüşürsün. Ama kimseye baglanma. Beni seviyor mu telasina düşme.

Birde sunu unutma herkesjn kusuru var. Sen o kusurun ne kadarını kaldirabilirsin. Her kucuk kusura takilip bu insanla olmaz deme.

Annemin bir sozu var delik boncuk yerde kalmaz. Biri alir kolye yapar diye. Kadinlarda oyle sen istersen evlenirsin bence.

Bu arada gul meditasyonu cok cok ise yariyor oneririm.

Supermis
Kesinlikle yasamak lazim boyle seyleri

Bazi seyler gercekten kismet buna inaniyorum insallah karsiniza istediginiz gibi bir insan cikar ama cinsellik belirli yasa kadar yasanmadiginda her iki cins icin sinir yapiyor bence tabi bu benim gozlemim

Batı Avrupalılar kadın-erkek gerçekten bomboş
İnanç yok ama sadece dini inanç olarak da değil hiçbir maneviyat yok, millet sevgisi yok düz ırkçılık var yerine, aile kavramı yok, toplum kavramı yok herkesin derdi anca yiyip içip çifleşmek dünyevi zevkler yani. İnsanların içleri boş yani. Buna sebep Almanya'dan taşınmak istiyorum, şu insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum artık.

Cherry bi frene bas... ne ev gecindirmesi?
Sen azcik tanış koklaş. Böyle kasli masli erkek 1000/1 cikiyor. Bana iki kere denk geldi... kacirdim. Böyle firsatlari itme gözünü sevim

Cherry bi frene bas... ne ev gecindirmesi?
Sen azcik tanış koklaş. Böyle kasli masli erkek 1000/1 cikiyor. Bana iki kere denk geldi... kacirdim. Böyle firsatlari itme gözünü sevim

Yok yahu, ciddi iliskim olmayacak tiplerden uzak duruyorum. Sonu olmayan islere girmek istemiyorum hem aci cekiyorum, hem yaslaniyorum zaman geciyor. Olmayacak birine zaman vermenin bir anlami yok bence.

Bu adamla sporda tanistik ikimiz de sortlu, tisortlu, terliydik normal giysilerle tanismadik yani Neyse, yaptigim isi duyunca, ustumu basimi arabami gorunce zaten bir geri oldu sanki o da
Daha once de baska biri, daha cok kazandigimi duyunca geri olmustu ama o Turk erkegiydi onu anlarim yani annecigi istememisti uygun bulmamisti

Isyerimde stajyer bir bebe var. Mutfakta baska bir kadinla benim gonul islerinden bahsediyorduk. Bu bebe nerden cikti geldi bilmiyorum, bana yaklasip dedi ki sen sessiz sakin efendi bir adamla olamazsin ezersin Sivri dilliymisim oyle dedi, bir de isyerinde cok kavgalara karisip hepsini kazandim Onume gelen isyerindeki artik rakip mi dusman mi derseniz erkeklerin hepsinin hem kafalarini hem cinsel organlarini ezdim tek kazanan benim diyeyim Boyle yani disardan bakinca beter bir tip gibi grunuyormusum oyle dediler

Son düzenleme:

Ben de demek istiyorum gül meditasyonunu. İlk defa duydum bunu. :)

Ben de demek istiyorum gül meditasyonunu. İlk defa duydum bunu. :)

Kesinlikle onerdigim insanlarda yuzde yuz ise yariyor. Ben evlenmesen once iki kez yapmistim. Biri tuttu ama yanlis dilek dilemistim. Ayrildim ikinci tuttu mukemmele erkegim geldi birakmadim evlendim . Google amcadan arat tatlim.

Yok yahu, ciddi iliskim olmayacak tiplerden uzak duruyorum. Sonu olmayan islere girmek istemiyorum hem aci cekiyorum, hem yaslaniyorum zaman geciyor. Olmayacak birine zaman vermenin bir anlami yok bence.

Ama memursa bence kaçırma. Tamam az kazanir ama oda evde cocuk bakar- senin kariyerin yari planda kalmaz.
Ben rotayi bu yöne atdim:) allah affetsin. Ben biraz kariyer canlisi olduğum.icin işime geliyor. Hem evlenirsen freelancer olarak çalışırken aşırı rahat edersin. Helede proje bazli çalışıyorsan bence bi düşün. Gönlün kaydıysa tabiki.

Hayatınızın merkezine bu konuyu koyduğunuz için bu kadar mutsuzsunuz. Sürekli aradığınız için bulamadiginizi düşünüyorsunuz.
Benim erkek bi kuzenim var, görseniz bir içim su dersiniz. Yıllardır herkes eğlenmiyor diye başının etini yedi. Adam kariyerinde istediği noktaya geldi, kendi vizyonunda biri ile birlikte şimdi. Gelinimiz de kendinden 1 yaş büyük. Seneye evleniriz herşey yolunda giderse diyorlar.
Diyeceğim o ki herşey nasip ve şimdi seçici olmanız gerekir. Artık 18 yaşında muhtaç bir kız değilsiniz.

Ben de 30 ve bekarım..sizi çok iyi anlıyorum...Bizim neslin erkekleri on olmasa bile 5-6 yaş küçük kadınlara ilgi duyuyor...yapilacak bisey yok, demek ki daha vakti gelmedi...

Memur gelin arayan kaynanalar gibisin kankaaaaaaa
Yok, ben klasik aile rolunu seviyorum. Bir de deidigm gibi evin asil gecim kaynagi olan kisi olmak istemiyorum, cok stresli gerek yok yani.

Gonlum elemanin kendisine degil tipine kaydi sanki Nereli oldugunu falan soyledi ama hic dinlememisim, takmamisim yani. Mal mal suratina baktim o kadar ne yapayim cooooook yakisikliydi

Benimkide belçikalıydı
Ailesiyle görüşmüyordu
Tek amaçları seks
Bakireyim diye hasta muamelesi gördüm
Bileydim 4-5 kişiyle pratik yapardımondan önce
Sahiplenme yok bide benimki arkadaslarımı falan soruyordu hep bir arkadaşım yüz verse gidecekti sanki .arkadaslarımda Avrupa lı erkek görünce atlıyor ne oluyorsa herif sanki İngiliz prensi sıradan bir Avrupa lı
Ben ona güvendim buluştum ettim buraya benim ülkeme geldi hersey güzel gidiyordu pat diye biz uyuşamadık dedi dönünce
Şok oldum burda gayet iyiydik tabi ufak tartışmalarımız oldu ama sonuçta yeniydik normal bana güven vermedi belkide kıskançlık yaptım ama asıl sorun evlilik beklentimdi
40 küsür yaşındaydı hala adriana lima yı bekliyor heralde.dönünce iki kelime bile etmekten kaçındı oysa sabahlara kadar konuşurduk .ayrılığı bile güzel bir şekilde yapabilirdi en azından konuşabilirdi ama her erkek gibi kaçmayı tercih etti .
Neyse bilmiyorum canım ya ben farklı olsun diye denedim gerçi o beni buldu ama oda aynı çıktı
Buraya bile dönsen aynı .bizimkilerde Avrupalı laştı artık.
Aile olmak istedim sevdiğim adamla güzel çocuklar dünyaya getirmek tek bir adama kendimi adamak istedim çok şey istemişim heralde olmadı
Çok kırgınım öfkeliyim .insanların hayatıma girip hiçbirşey olmamış gibi gitmesinden nefret ediyorum.gelmesinler hiç istemiyorum.

Gerçekten böyle mi

Gerçekten böyle mi

Benim gozlemim bu. herkes o kadar bireysel ki, en sonunda herkes bir sekilde yalniz kalmis. Bizim toplumdaki gibi aile, akraba , es dost kavrami yok. Herkes yalniz. Insanlar analarina, babalarina, kardeslerine bile mesafeli. Tamma ozgur olmak birey olmak iyi hos ama bunun da bir dozu olmali. Hayat ozgur olmak ve ait olmanin dengesi bence. Hicbir yere, hicbir seye manevi olarak ait olmamak da saglikli degil bence.

Garip bir kafa yani, en azindan Bati Avrupa. Guney Avrupa ve Irlanda, Katolik taraf yani ayni bizim millete benziyor ama

İnan bana ideal bir durumdasın. Kim ne derse desin sakın dikkate alma.
Seninde kısmetin biryerlerde elbette seni bekliyor. Allah'a dua et birgün mutlaka çok mutlu olacaksın ve o gün inşaallah uzakta değil.
Sinirini falan at, huzurlu ol, bunlar senin elinde.
Ve ne kadar inançlısın bilmem ama nacizane tavsiyem sakın cinselliği evlilik dışı yaşama. Zira haram yolda mutlulukda huzurda olmaz. Sonra bin pişman olursun.
Bu arada bekar insanlara tip tip bakıp bunalıma sokan o yaşam formlarınında kafasına tez zamanda yıldırım düşsün:)

Balik burcusun galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…