- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
-
- Konu Sahibi melissaselin
SupermisBen ispanyada aşık olup... canadaya gitdim.
Tam yaz aşkı... ben bronz ve mini elbisem benim sexy askerim. Canadian royal navy uniformasi... Adamdaki sexylik beni magnet gibi cekdi. Tam 24 saat geçirdik ispanyada sonra mecbur ayrildik. Ben dayanamadim ve canadaya gitdim peşine. Az kala evlenip kaliyordum oralarda. Hey gidi genclik :)
Onla hava mı atılır ya
Bırak boşver
Herkesin yapısı herşeye uygun değil
Üzülürsün
Benim Avrupa lı bir sevgilim oldu inan bakireysen hasta muamelesi görürsün eksik sanıyorlar akıllarınca
Kendileri her önüne gelenle yatıyor yinede mutlu olamıyor zırt pırt sevgili değiştiriyorlar
Aile kavramı yok .çocuk yapıyor çocuğa bakmıyor salıyorlar herkes bencil aşırı bireysel çoğu da inançsız
Bilmiyorum ben yapamadım hani kendi yapamamış bana da yapamazsın diyor diye düşünebilirsin ama yaşa ve gör o zaman derim sadece uyarmak amaçlı yazdım
Bence insan kendi doğrularını yaşamalı .tabi illa da yaşarım banane dersen o senin bileceğin iş ben üzülme pişman olma diye yazdım benzer deneyimlerden geçtim
Bize yakın insanlarda vardır yada aşık olup seni bekleyen zorlamayan kendi fikrini dayatmayan saygılı tiplerde vardır ama bulmak çok zor
İlla yaşayalım derse güvenme derim
Aahhahha şu an sesli gülüyorum
Gerçekten çok yakışıklı yani öyle böyle değil
Böyle eğlenceli veya entellektüel bir tip falan da değil, düz Hans yani gayet sıkıcı ama 2 kolunda da en az 3er 5er kg kas var işte o kafa, hayata bakış açısı farkını vb siliyorHiç mi hiç benzemiyoruz dünyadaki en uyumsuz çiftlerden biri olabiliriz.
Ben Linkedin'de çok takılırım kendi reklamımı yapmak için. Geçende de bir meetup'a davetliydim ama düzenleyen şirket çok çok iyi bir şirket. Ben de dün buraya davetliydim diye ertesi gün Linked'ine fotoğrafımı koydum. Bizimki de dedi ki sen neden uğraşıyorsun bu kadar. Ben de dedim ki cool olmak için PR yapıyorum anla yani daha çok para için, daha iyi iş teklifleri için. Bizimki hiiiiiiiiç umru değil. Böyle yaniBir de internetten baktım öğretmen maaşlarına sanırım %50im kadar kazancı var. Ev geçindirme işi çok stresli, ben de yabancıyım sonuçta bilemedim yani o da beni sıkıntıya sokar diye düşünüyorum bana bu iş zor geldi.
Cherry bi frene bas... ne ev gecindirmesi?
Sen azcik tanış koklaş. Böyle kasli masli erkek 1000/1 cikiyor. Bana iki kere denk geldi... kacirdim. Böyle firsatlari itme gözünü sevim
Valla evlenmemenin sebebi cok .bir arkadasim var kiz cok cok guzel ama uzaktan karadul örümceği gibi sanki erkegi yiyecek cok vamp. Iliski baslatmak ici naf durmak onemli. Siniri erkeklere de yansitiyir olabilir misin.
Bence cinselligi yasamalisin bu yastan sonra seninle birlikte lacak adam coktaaan yasamistir. Seni elestirecek adamdan da uzak dur.
Rezil heriflerle evli olacagina hic olma. Bende uzun zaman yalniz kaldim sonra evlendigimde ne kadar da dogru bir is yapmışım demistim. Bos adamlarla gorusmeyerek. Niye kendimi uzeyim ki bosyere.
Ama ben ne zaman erkekleri iplemedim o zaman peşinde kul köle bir suru insan dolandi. Hepsini de küçük gördüm. Hepside evlenmek istedi. Ustelik cok da guzel degilim . Sadece cool davranmaya basladim sakin neseli kendine guvenen. Isine odakli. Bir birey.
Erkeklere baglanmadan tanimaya calis. Tanıştığın kisilerden keyif al. Acaba neni kullanir mi telasina kapılma. Hayat akıyor bir an ocne yaşamaya bak.
Netten insanlarla tanışabilirsin. Sahte hesaplara tanis. Gercekciler ise 1 2 ay sonra yuz yuze görüşürsün. Ama kimseye baglanma. Beni seviyor mu telasina düşme.
Birde sunu unutma herkesjn kusuru var. Sen o kusurun ne kadarını kaldirabilirsin. Her kucuk kusura takilip bu insanla olmaz deme.
Annemin bir sozu var delik boncuk yerde kalmaz. Biri alir kolye yapar diye. Kadinlarda oyle sen istersen evlenirsin bence.
Bu arada gul meditasyonu cok cok ise yariyor oneririm.
Annemin bir sozu var delik boncuk yerde kalmaz. Biri alir kolye yapar diye. Kadinlarda oyle sen istersen evlenirsin bence.
Ben de demek istiyorum gül meditasyonunu. İlk defa duydum bunu. :)
Yok yahu, ciddi iliskim olmayacak tiplerden uzak duruyorum. Sonu olmayan islere girmek istemiyorum hem aci cekiyorum, hem yaslaniyorum zaman geciyor. Olmayacak birine zaman vermenin bir anlami yok bence.
Hayatınızın merkezine bu konuyu koyduğunuz için bu kadar mutsuzsunuz. Sürekli aradığınız için bulamadiginizi düşünüyorsunuz.Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Ama memursa bence kaçırma. Tamam az kazanir ama oda evde cocuk bakar- senin kariyerin yari planda kalmaz.
Ben rotayi bu yöne atdim:) allah affetsin. Ben biraz kariyer canlisi olduğum.icin işime geliyor. Hem evlenirsen freelancer olarak çalışırken aşırı rahat edersin. Helede proje bazli çalışıyorsan bence bi düşün. Gönlün kaydıysa tabiki.
Benimkide belçikalıydıBatı Avrupalılar kadın-erkek gerçekten bomboş
İnanç yok ama sadece dini inanç olarak da değil hiçbir maneviyat yok, millet sevgisi yok düz ırkçılık var yerine, aile kavramı yok, toplum kavramı yok herkesin derdi anca yiyip içip çifleşmek dünyevi zevkler yani. İnsanların içleri boş yani. Buna sebep Almanya'dan taşınmak istiyorum, şu insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum artık.
Gerçekten böyle miBatı Avrupalılar kadın-erkek gerçekten bomboş
İnanç yok ama sadece dini inanç olarak da değil hiçbir maneviyat yok, millet sevgisi yok düz ırkçılık var yerine, aile kavramı yok, toplum kavramı yok herkesin derdi anca yiyip içip çifleşmek dünyevi zevkler yani. İnsanların içleri boş yani. Buna sebep Almanya'dan taşınmak istiyorum, şu insanlarla bir arada yaşamak istemiyorum artık.
Gerçekten böyle mi
Yok yahu, ciddi iliskim olmayacak tiplerden uzak duruyorum. Sonu olmayan islere girmek istemiyorum hem aci cekiyorum, hem yaslaniyorum zaman geciyor. Olmayacak birine zaman vermenin bir anlami yok bence.
Bu adamla sporda tanistik ikimiz de sortlu, tisortlu, terliydik normal giysilerle tanismadik yaniNeyse, yaptigim isi duyunca, ustumu basimi arabami gorunce zaten bir geri oldu sanki o da
Daha once de baska biri, daha cok kazandigimi duyunca geri olmustu ama o Turk erkegiydi onu anlarim yani annecigi istememisti uygun bulmamisti
Isyerimde stajyer bir bebe var. Mutfakta baska bir kadinla benim gonul islerinden bahsediyorduk. Bu bebe nerden cikti geldi bilmiyorum, bana yaklasip dedi ki sen sessiz sakin efendi bir adamla olamazsin ezersinSivri dilliymisim oyle dedi, bir de isyerinde cok kavgalara karisip hepsini kazandim Onume gelen isyerindeki artik rakip mi dusman mi derseniz erkeklerin hepsinin hem kafalarini hem cinsel organlarini ezdim tek kazanan benim diyeyim Boyle yani disardan bakinca beter bir tip gibi grunuyormusum oyle dediler