Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Teyzeciğim öncelikle bana ayı demişsin seni kınıyorum ayi gibi nazik ve güzel bir hayvani bana yakıştırman ayiya hakaret olmuş :FddDDD öncelikle kadinlarin cinsellik yasamasi bana batmaz kim ne yaparsa yapsın ama burada bilip bilmeden atman sacma muhtemelen feminen bir tipsin ve dominant takilan bi tipsin :KK70:DddddDD gece gece vizelere calisirken eksi dayesinde burayi tanidim cok zrvkliymis gercekten. Neyse beni banlayin kim adminse sanada burda vaaz veren feminen rolunde iyi eglenceler. Ek olarak her erkek böyle değil ama %95i böyle diyeyim erkekler arasinda dönen muhabbetlerden bilginin olmadiğini bilerek söylüyorum bunlari :KK70:DD bana istediginizi söyleyin ama gercekleri drgistiremezsiniz

Haklısın diyen tek Ben olucm sanrm ama Haklısın en doğru ve iyi yorum olarak noktayı koydun.. Aman bnada teyze deme yaş genç. .

Teyzeciğim öncelikle bana ayı demişsin seni kınıyorum ayi gibi nazik ve güzel bir hayvani bana yakıştırman ayiya hakaret olmuş :FddDDD öncelikle kadinlarin cinsellik yasamasi bana batmaz kim ne yaparsa yapsın ama burada bilip bilmeden atman sacma muhtemelen feminen bir tipsin ve dominant takilan bi tipsin :KK70:DddddDD gece gece vizelere calisirken eksi dayesinde burayi tanidim cok zrvkliymis gercekten. Neyse beni banlayin kim adminse sanada burda vaaz veren feminen rolunde iyi eglenceler. Ek olarak her erkek böyle değil ama %95i böyle diyeyim erkekler arasinda dönen muhabbetlerden bilginin olmadiğini bilerek söylüyorum bunlari :KK70:DD bana istediginizi söyleyin ama gercekleri drgistiremezsiniz

Elbette sen ve senin çevrendeki erkek muhabbeti bunlardan ibaret olacak minik. :)
Adamların muhabbetine girmene daha var, öğrenirsin teyzesi.
Pişman oldum zaten "Ayı" dediğime, "Embesil" daha güzel yakışırmış haklısın.
Ve umarım o vizelerin finallerinden de çok pis kalırsın :KK70:

Elbette sen ve senin çevrendeki erkek muhabbeti bunlardan ibaret olacak minik. :)
Adamların muhabbetine girmene daha var, öğrenirsin teyzesi.
Pişman oldum zaten "Ayı" dediğime, "Embesil" daha güzel yakışırmış haklısın.
Ve umarım o vizelerin finallerinden de çok pis kalırsın :KK70:
Ablaciğim bana istediğin kadar hakaret et umrumda değil onu söyleyeyim ek olarak adam muhabbetide degişmez emin ol erkek beynine sahip olmadiğindan hicbir zaman anlayamazsin :)

Su anki aklimla yerinde olmak icin neler vermezdim :)
Ama bilemedim.belki de esim.cok baskici oldugundan meslek sahibi bekar olan her kadini ozgur ve mutlu goruyorum belki fikrim sacma gelebilir ama.spor salonuna gidin karisik olanlardan ya da bir kursa yani farkli bi ortama ve florte acik olun cekinmeyin bence sorun evlilik degil siz kafanizin uyustugu birini bulamamissiniz uzulmeyin lutfen mesela benimde cocugum olmuyo belki de hic olmayacak ama dunyanin sonu degil umarim hayatta istediginiz hersey olur :)

Canlar konuyu anlamaya çalışıyorum, 90 tane kötü içerik birikmiş, çoğu bu topiğe ait, tabii biraz canlar yanacak, kıyımlar olacak ama yapacak birşey yok, hep beraber altın dişli Hayriye fıldır fıldır yüriye, ağzı burnu çüriye diyoruz ki cımbızlanırken hissedeceklerimizin acısı hafiflesin, siz ne yaptınız bacılar ya, valla bu gece kötü bitecek sanırım.

Eğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
Genç hanımefendi, 30 yaşındaki bekar kadınları yermek yerine eğitiminize önem verin, Türkçe derslerinize ağırlık verin, İngilizce'yi Mrs Brown seviyesinde bilseniz de olur, hayla değil hala, haylen değil halen.

Bu topik iyi ki kapatılmış, yorumlar dehşet verici. 30 yaşındaki bekar kadınları bu kadar yeren bir topik daha açılmaması umuduyla...

Son düzenleme:
X