Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

18-22 yaşına kadar evlenilir yoksa geç evlenirsen mutsuz olursun erken olduğu zaman daha uzun sürüyor ilişkliler...sana bağlı derim ben bu yaşa kadar neden evlenmedin ki..

18-22 yaşına kadar evlenilir yoksa geç evlenirsen mutsuz olursun erken olduğu zaman daha uzun sürüyor ilişkliler...sana bağlı derim ben bu yaşa kadar neden evlenmedin ki..
Yaşın kaç bilmiyorum ama salim öyle bir hataya düşme.bende 33 yaşındayım bekarım iyi ki o yaşlarda evlenmemişim.ben 25 ten sonra hayatı yaşamaya başladım.maasimi elime alınca ıyikide evlenmemisim dedim

Şaka mı yapıyorsun
Bu ne biçim kafa, pırıl pırıl
Gayet ciddiyim 30 yaşında hayata evlenmem ben ..insanlar sadece para için evlenir ozaman veya okumuşsa evelenir...gerçeklik yok yani..ve çocuğun olunca ilgilenmiyorlar ...çocuk annemi desin nenemi desin hem gençken daha çok yakışır kıcağında güzel bir bebeğin ve gelinlikte öyle ama 30 yaş felan benim midemi bulandırıyor...evet pırıl pırıl

Mune bu üye de benim midemi bulandırıyor.

Trolleme konuyu
İyi evlen bize ne ya
Kısmet bu işler ya bulamazsan hadi buldun diyelim boşanırsan ne olucak
Büyük konuşma

30 yaşındaki kadına çocuk nene mi diyecek
sizin kafa yapınız da bizim midemizi bulandırdı.

Kiz bizd2 ucak dusse ölürüz diye düşünüyoruz.

Takma bu kadar. Kendini hirpaliyorsun. Bos gerzek adamlarla evlenecegine hic evlenme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…