-
- Konu Sahibi melissaselin
28 yaşımdaMerak ettim kaç yaşında evlendiniz
NiyeAyıp degil tabi ki ama normal olmadığı aşikar...
14 18 de gec bence.0 14 yas arası guzel18 de geç bence 14-18yaş arası ideal
Eğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar30 yaşinda nine olunuyor yanimezarlikta yer bakalim biz ya
Vhlla burda kendini afrodit ilan eden bir sensin su an :)Niye
Bakireyim gayette sağlıklıyım
Hem bugün istesem yaşarım kime ne pardon
Güzelim fiziğim her şeyim taş
Neyi anormal oluyor
Bu benim tercihim
Lütfen modern görünmek adına komik olmayın
Saygı duyun biraz
Cinselliği her önüme gelenle yapmıyorum diye anormal olmam
Herkes kendini afrofit sanıyor zaten nedense
İngiliz insanlarEğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
Insanlarin ömrü uzadi 40 yaşa kadar doğum yapabilirsin bi sanatci 50sinde yapti eger gücün varsa her yaşta çocuk bakolir yeterki icinde o sevgi olsunEğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsa ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
TesekkurlerAynı şeyi düşündüm , sizin gibi arkadaşlarım olsun isterdim yahu !! Harika muhabbetler... Her konuda yazdıklarınız hoşuma gidiyor.
Evet haklısın eskide kalmak istiyorum bu iğrenç dünya gitikçe kötü oluyor..bu dünyanın parçası bile olmak istemiyorumInsanlarin ömrü uzadi 40 yaşa kadar doğum yapabilirsin bi sanatci 50sinde yapti eger gücün varsa her yaşta çocuk bakolir yeterki icinde o sevgi olsun
Ayrica evlilik oyle rastgele biriyle olacak bisiy degil is guc olmayonca ve bosanirsan napicaksin hayat o kadar kolay yaşanmiyor
60li yaşlarinda taş gibi duran hatunlar var belirteyim gorsen genc kiz sanirsin
Biraz bilgilerini güncelle çünkü eskide kalmiş görünüyor
Kadın doğru konuşVhlla burda kendini afrodit ilan eden bir sensin su an :)
Evet sağlıklı bulmuyorum...sinir yapar
Bak tutamiýoruz senide...neyse benden bu kadar
Kadın doğru konuş
Sinirlendiren anormal diyen sensin
Sen git seviş
Bizim bekaretimize karışma
İstediğini de hani çirkinsin kimse senle yaşamak istememiş deme diye kendimden bahsettim kıskanıcağunı bilseydim söylemezdim
Anormallerle konuşma o zaman
Allah emretmiş sen kimsin konuşuyorsun
Komik olan bence sensin
İnş ömür boyu sürür kardeşim genelikle uzun sürmüyor da geç evlilik yaptığında ve kadın büyük olduğundadaha gecen hafta bana 24 25 yasind a bayan bulun diyen 35 yasindaki abimle 38 yasindaki gelinimizi evlendirdik kismetin nerden nasil gelecegi belli olmaz yas bas hikaye yani
Haylen değil halen bu birincisi, ikincisi senin için kötü olduktan sonra kaç yaşında evlenirsen evlen mutlu olamazsın. Ayrıca evlenmek için belli bi standart yaş yoktur. Allah ne zaman kısmet ederse o zaman evlenir herkes. Ve 25 inden önce evlenenlerde boşanma aldatma ve problemli evlilikler daha çok oluyor. Bir kadın bence maddi özgürlüğünü kazandıktan sonra evlilik hayatına atılmalı.Eğer 30uunda evlenirsen çocuk yaparsan o biraz büyüyene kadar 50 60 felan olursun hayla gençmisin yani haylen çocuğunla ilgilenebilirmisin...benim gördüğüm kadarıyla eskisi daha iyi daha mutlulardı...şimdiki devir çok kötü..eğer inglizce anlasaydın veya anlıyorsan ..ingliz insanlarda erken evlenmemin faydalarını söylüyor ve bunun hakında bir çok bilgi veriyorlar
Sizi sizin durumunuzda ve yaşlarınızda olmayanlar maalesef anlayamaz.Anlamak için çaba gösterirler ama anlayamamazlar.Bende 30 yaşındayım.Çalışıyorum,ailemden ayrı başka bir şehirdeyim.Allah'a çok şükür maddi durumum yerindeMerhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Sizi sizin durumunuzda olan ve yaşları yakın olmayan insanlar maalesef anlayamaz.Anlamak için belki çaba gösterir tavsiyede bulunurlar fakat konudan çıktıktan sonra herkes kendii hayatına devam eder.Ben de sizi anlayanlardanım,yaşım 30.Ailemden ayrı başka bir şehirde yakın arkadaşımla yaşıyorum.Daha doğrusu o benim evimde kalıyor.İkimizin de durumu aynı.Annem 27 yaşından sonra evlilik düşüncesini aklıma soktu.Ve o andan itibaren kendimi hiç mutlu hissetmiyorum.Arkadaşlarımın önce memlekete döndü sonra hepsi evlendi,çocukları oldu.Ben orada iş bulamadım malum İstanbula geri döndüm.Burada sosyal hayatım yok,buradaki eski arkadaşlarımın hepsi eğlenelim içelim takılalım modundaydı,ben de içkiyi bırakıp namaz kılmaya başladım.Hepsi cinselliği doyasıya yaşayıp asla evlenmek istemeyen 33-35 yaş aralığındaydılar.Hali ile bana uymadı.2 yıldır işsizdim 2 ay öncede iş buldum.Tek ümidim iş yeri idi.Maaşimı ilk ay tam alıp 2. ay iş yerindeki küçülme nedeni ile asgari maaşın bir tık üstüne düşürdüler.Hem iş hem de özel hayattaki mutsuzluğum yüzünden fark ettim ki dün saçkıran olmuşum.Spora başlıcaktım hayallerim vardı üstüme başıma birşeyler alıcaktım ama o da kısmet değilmiş.Üzülmek istemiyorum takmak istemiyorum psikologa gitmek istiyorum fakat seans ücretleri ateş pahası.Her yerden her şekilde kapana kısılmış hissediyorum.Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır((
Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz
Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor