Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Bizim yaşlar yakin seninle agustos itibari ile 32 olucam .Açikçasi cinselliği böyle rastgele biriyle yaşamandansa ya beklemeye devam et eşinle yaşa ya da sevgilin olursa onunla dene (Tabi sana bu durum uyarsa ) cinsellik çok abartilacak bir sey degil elbette dogal ihtiyac ama sevmedigin biriyle rahatsizlik duyabilecehin bir eylem olur karsilikli fiziksel çekim önemli
Ayrica insanlarla tanişman sosyal çevre kurman lazim bunun için spor salonu ,workshoplar,geziler,çeşitli etkinlik gruplariyla aktif bir hayat oluşturmalisin ki tani insanlari belki karsina o yollarla çikar ayrica interneti de kullanabilirsin artik bir cok kisi itiraf edemese de internetten tanişiyor ve sevgili oluyorlar evet bazen duzgun olmayan insanlar da olabiliyor ama burda seçme kismi sana kaliyor sonucta bu da bir secenek
Evde oturarak veya dunyayi tek basina gezerek biriyle karsilasmak zor bence olacak bir sey şansini arttirmalisin
Böyle bunalima girerek ve kendine aciyarak en büyük kötülügu kendine yapiyorsun yaşinda ne var ki kadinlar için en güzel olan altin çağdasin unutma :)

Bence de cok komik ve rahatsiz edici ama dogru :)))

Yoo beni rahatsiz etmedi
Benzetme yapmis sadece ahahah

Bende biraz oyle dusunuyorum. Kadin yada erkek olarak ayirmiyorum sadece. Ikili iliskilerde rahat olan kazanir.
Gozlemliyorum. Kadin inanilmaz guzel fakat begendigi beyin etrafinda pervane. Nooo. Degeri sifir.
Kadin ne guzel ne degil, yada sadece guzel degil.
Kendine guveni zirve. Yuz vermiyor hatta biraz tepeden bakiyor. Erkek pervane.
Aura +guven birazda flortoz isen istiyorsan senin :dondurma:

Gerçekten böyle mi
Evet böyle
Müslümansan zaten ikinci sınıfsın
Bide müslüman kızla yattım diye sağda solda konuşanlar var inanamadım duyunca sanki bizden uzaylıymışız gibi bahsediyorlar
Sırf fantezi olsun diye müslüman kız arayan var
Tabi güzel evlilikler yapan yabancılarda var Türk kızlarıyla ama sanırım neonaziler geldi bilmiyorum
Çok iyi insanlarda gördüm yok değil daha çok yaşlıları sevdiğim normal arkadaslarım var kız-erkek
Eskiden çok geniş bakıyordum bu konuya ama maalesef şu anda önyargılıyım

:KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:Memur gelin arayan kaynanalar gibisin kankaaaaaaa:olamaz:
Yok, ben klasik aile rolunu seviyorum. Bir de deidigm gibi evin asil gecim kaynagi olan kisi olmak istemiyorum, cok stresli gerek yok yani.:bicak:

Gonlum elemanin kendisine degil tipine kaydi sanki:olamaz::olamaz: Nereli oldugunu falan soyledi ama hic dinlememisim, takmamisim yani. Mal mal suratina baktim o kadar ne yapayim cooooook yakisikliydi:KK12:

Neyapam... en rahati vallah. Eski sevgilimin geliri aşırı güzeldi ama bana ayrilan vakit 0.
Adamdaki Ego everest dağında... yok ben yapamadim. Bende bide hafif agresiflik var. Bu tip erkekleri cekemiyorum :KK43:

Neyapam... en rahati vallah. Eski sevgilimin geliri aşırı güzeldi ama bana ayrilan vakit 0.
Adamdaki Ego everest dağında... yok ben yapamadim. Bende bide hafif agresiflik var. Bu tip erkekleri cekemiyorum :KK43:

Aynen
Ben de doktor bir abiyle flort ettim ama yapamadim sanki kucuk daglari o yaratmis haspa. Yok dedim hic cekemem bunun kaprislerni hayatboyu. Beni begenip arayip soran kendisiydi yani ona ragmen bir havalar...

Aynen
Ben de doktor bir abiyle flort ettim ama yapamadim sanki kucuk daglari o yaratmis haspa. Yok dedim hic cekemem bunun kaprislerni hayatboyu. Beni begenip arayip soran kendisiydi yani ona ragmen bir havalar...

Yanliz sohbetiniz o kadar hosuma gitti ki gelin size de bi bira aciyim burda devam edelim demek geldi icimden :eğlence::KK50:
Ben su anda deniz manzarasina bakip bira iciyorum bi yandan sizi okuyup guluyorum

Aynen

Ben bide çifte kişilikliyim malesef. Yani hem kariyer odaklı hemde kafasina cicek takan yalin ayak gezen kiz.
Ideallerim var, merhamet cok önemli benim icin. Bahcem olsun ben civcivlerimle oynayim vs. Bu egolu erkekler yüzeysel oluyor... tek dimenzon oluyorlar.

Balik burcu kadinina koca cok ama ilgiyi tutabilen erkek az.

evet çok oldu :KK43: çekingen bir yapım var sanırım. bir de yalnızlık sürem uzadıkça bu konular gözümde büyüdü ve özgüvenim azaldı. kendimi çirkin hissetmeye başladım. birisinden en ufak ilgi görsem kasmaya başlıyorum. kendimi rahat bırakamıyorum. gözümde büyüdü. fakir biri için gökdelende oturmak neyse benim için de sevgili sahibi olmak öyle. imkansız görmeye başladım bu düşüncem kemikleşti.
Benım de olmadı sevgılım karsılıklı hoşlanmadan ılerı gıdemedık napalım yanı yas 31 takma bukadar bak bende takıyordum artık sacma buluyorum olursa olur bukadar .

Yanliz sohbetiniz o kadar hosuma gitti ki gelin size de bi bira aciyim burda devam edelim demek geldi icimden :eğlence::KK50:
Ben su anda deniz manzarasina bakip bira iciyorum bi yandan sizi okuyup guluyorum

Ne güzel oluuuuuuuuur... deniz manzarasi, bira, güneş, hoş bir sohbet. Kizin konusunu sabote etdik :/

Yahu cinsellik yaşanmak için yaşanmaz. Ve ne güzel düşünmüşsünüz işte evlenmeden yaşamamışsınız bu yaşa kadar. Sırf yalnızım diye de kendini seni sevmeyen birine kullandırtma. Bunları düşüneceğine otur dua et, namazını kıl. Allah senin kısmetini vermiştir vardır bi yerde. Ben bu cinsellik doğal ihtiyaç olayını da anlamıyorum, bizde mi bi gariplik var günümüz bekarlarında mı?! Bu kadar kafaya takma ortam değiştir. Arkadaş ortamını değiştir. Çalışmıyorsan bi işe gir çalış. Ve lütfen kafandaki düşünceleri at. Ben değerliyim ve elbet nasibim beni bulacak de.

"Aaa neden ?" diye soran adam belki de "Senin gibi hoş , akıllı bir insan Nasıl evlenmez?" diye düşünüp o yüzden neden diye sormuştur.Her şeyi kötüye yoruyorsun gibime geldi.Naif olmakla evlenmeden cinsellik yaşamak bambaşka şeyler.İşte bu kalıplar yüzünden üzgün hissediyorsun.Toplum sana baskı yapamaz eğer sen izin vermezsen.Sen kendine baskı yapıyorsun , bu yüzden de ikilemler yaşıyorsun , bu da psikolojini olumsuz etkiliyor.Ayrıca maalesef doğana karşı geliyorsun.Doğanla mücadelede asla kazanamazsın.

X